Мениджърът на Кобрата: Няма паника, ще бъде доста интересно

Ивайло Гоцев: Има достатъчно факти, които оборват историята на Суши
29 мар 2019 13:35, Нели Христова
217
Мениджърът на Кобрата: Няма паника, ще бъде доста интересно
Снимки: Булфото

"Няма паника. Имаме достатъчно факти, с които да докажем истинската история, а не тази, която се представя в момента",  това каза пред bTV мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев. Той се закани, че съвсем скоро наяве ще излязат подробности за отношенията между българския боксьор и репортерката Джени Суши, които са много интересни.

Още по темата

Няколко дни след инцидента с целувката, журналистката Джени Суши реши да даде на съд Кобрата, като на своя страна привлече адвокатката Глория Олред. Те искат пълно разследване на действията на Пулев. Докато тече проверката, лицензът на боксьора за щата Калифорния беше отнет временно. Изслушването и на двете страни ще се състои на 14 май пред Атлетическата комисия в Калифорния

"Решение на комисията няма. Това са административни мерки, които тепърва ще се разглеждат. Всеки има дума, всеки има глас, ние сме в Америка. Видяхте какво стана с девойката. Тя използва своите права. Тепърва ще излязат много факти. Не съм участвал в тези картини, така че тя да си прави сметката. Тепърва нейната история ще бъде разгледана", заяви Гоцев.

Джени Суши не отрече, че е била на партито на българските боксьори след победана на Кобрата над Богдан Дину. По думите й обаче, тя искала само да вземе още интервюта от други спортисти. Според Пулев, журналистката е показала интимност с други мъже.

"Временно му е отнет лиценза. Ще има изслушване след няколко седмици. Няма паника. Изслушването е резонно, двете страни ще представят фактите си. Имаме достатъчно факти да надделеем и да покажем на света истинската история, а не тази, която се представя в момента. Стегнете си коланите, ще бъде доста интересно. Тези факти ще излязат когато е време, сега не е. Кубрат Пулев може да се състезава в цял свят, България и Америка, след като излезе всичко наяве", заяви Гоцев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един път да цуне жена - и пак ядец.
163
1
 
1
 
! Отговори
Колкото преди 5 години
Колкото повече чета коментарите, толкова повече се убеждавам, че завистта, злобата и омразата са национален спорт в България. Оставете шоумените, ***, журналистите и адвокатите да си вършат работата, така или иначе взимат доста пари за това.
162
2
 
2
 
! Отговори
Gorskio преди 5 години
Такава реклама не се купува с пари. Всичко е сметнато и договорено. Сега ще гърмят сушита и кобри по вестниците. Даже и да и дадат някой долар пак ще е по-евтино отколкото да платят за рекламата. Добър PR ход на мениджърите на Кобрата. Браво!
161
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това къде е била след мача и какво деколте носи по какъв каква логика оправдава насилственото целуване? Най-простото и елементарно обяснение е - заради друг се обличам така, точно този потен пръч не съм искала да ме гняви. А на партито отидох да правя репортаж.
160
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, той ромския произход си е очеваден, само много наивни хора не го разпознават. Но това не му пречи да е български гражданин.
159
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-ще ми е смешно, когато американката му дръпне едни 500 000 долара и новия джип на Андреа се отложи с три години. Ще трябва да му пуска с отвращение.
158
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Законите в калифорния са доста особени не мисля че ще им е лесно да си върне лиценза тука така .Там имат доста сериозни закони за личното пространство и ще му бъде трудно да си върне правото да се състезава т.е. отмяна на отнемането на лиценза.Още повече че има национална телевизия.Тези закони са създадени заради холивудските знаменитости , примерно да ги снимате на територията калифорния си е нарушение на личното пространство а да снимате децата им отивате в затвора.
157
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руският тролетариат е получил директива и вече е във вихъра си. Трябва да се създаде впечатлението, че българите одобряват пулевата простащина и са един див и варварски народ. И едновременно да се набива пак старата мантра колко студени са американците.
156
2
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БРАВО НА СУШИТО!!!!ДА МУ ВЗЕМЕ И ПАРИТЕ ДЕТО ГИ ПРИБРА ОТ КЛИЧКО ИЗОБЩО НЕ ГИ ЗАСЛУЖАВА СЛЕД КАТО СИ УРЕДИ МАЧА !!!ПУЛЬО БЕШЕ ЗАТЪНАЛ В ДЪЛГОВЕ А КЛИЧКО СЕ ПРАВЕШЕ НА ВЕЧНО БОЛЕН И ГО ЗАПЛАШИ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА МАЧ СКОРО АКО НЕ СЕ СЪГЛАСИ НА ПОРАЖЕНИЕ ПРИ КОЕТО КЛИЧКО МУ ОБЕЩА ОЩЕ ПАРИЧКИ И НАШИЯ КЛЕКНА!СЛЕД МАЧА С КЛИЧКО НАШ ПУЛЬО Е ОПОЗОНЕН ЗАВИНАГИ А СЕГА ВЕЧЕ СТАНА И ЗА СМЯХ ПРЕД СВЕТА!ПУЛЬО ПРИКЛЮЧИ А СУШИТО ДАНО ПРИБЕРЕ ПОНЕ 2 МИЛИОНА ДОЛАРА И ДА ГО ФАЛИРА !
155
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евтин пиар на Пулев за да се разчуе за него в САЩ и нищо повече. Всичко е било предварително нагласено. Иначе как американците щяха да научат за него.
154
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ убиват всичко човешко! За печалба са готови да нападат други държави, изпращат дронове да убиват хора без съд и присъда!
153
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сблъсък на културни особености между различни континенти, европейската култура няма нищо общо с американската култура.Америнската култура не е много разбираема за европейците, примерно не е нормално в САЩ Мъж да помогне на уплашено непознато дете това може да го направи само жена ,т.е. ако мъж види дете което има нужда от помощ той трябва да намери жена която да помогне , а не да притичва той на помощ, това в Европа не е така .Това е просто друг пример.
152
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За кой ли път американската "демокрация" лъсна разголена! Пари, пари и пак пари движат всичко в САЩ! За какъв морал и нарушаване на личното пространство можем да говорим при тази разголена и ухилена госпожа???
151
4
 
6
 
! Отговори
Ххх преди 5 години
Въпросната госпожа би т/о да се радва и гордее за целувката от един шампион, това, че тази публична целувка е спонтанна, израз на споделяне на радост, щастие - е видно от всички.репортерката изглежда толкова сияеща след това?! Но явно долните страсти да се спечелят пари са я подтикнали са си търси правата съда. Всичко това е толкова отблъскващо и гнусно. Дано съда в Калифорния да погледне обективно на такива чисто човешки емоционални реакции в които няма нищо прикрито.
150
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кубрат е наивена тези са най сладките жертви на американската "демокрация"може да е всякакъв ама да ми ревете за една доказана пачавура и да ми говорят за права на същество дето се търкаля голо и и по масите за хранене се перверзияте за това ако съдеха половината американци да са в затвора за пляскане на ***-сега ще му дръпнат едни пари и щ е докажат че вълка винаги е права индианците да си правят изводитеняма по курв.енска съдебна система от американската
149
4
 
13
 
! Отговори
Х преди 5 години
Мисля, че целувката на Пулев е чисто човешка спонтанна реакция. Споделяне на радост с първото изпречило се пред него усмихнато момиче непосредствено след победата. Напълно нормална, човешка реакция след една такава, тежка победа. Няма защо да се търси под вола теле. Направо е непочтено и скалъпено за пари.
148
1
 
5
 
! Отговори
Вапцаров преди 5 години
Този" див копнеж по Филипините" му срина кариерата
147
1
 
0
 
! Отговори
до 174 преди 5 години
Е ми ти щом пишеш по форумите сам си прави извод за себе си по твоята логика.
146
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Низшите интелекти докарват пари откъдето може, висшите пишат по форуми.
145
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той си мисли,че това му е в арена Армеец да обарва чалгаджийки.Сега Сушито ще му дръпне една добра сумичка.Просто момче е Кубрат.Тръгна наивно срещу Кличко,когато оня беше във върховна форма.Та едва не го пребиха до смърт.Последваха няколко срещи с третокласни боксови круши и толкоз.Ако Джошуа го набара това ще бъде краят му.