Борисов вярва, че демократите не искат "костинбродска промяна"

Лидерът на ГЕРБ доволен, най-важно - стабилността на управлението
Обновена: 27 окт 2019 22:07 | 27 окт 2019 21:58, Веселина Йорданова
177
Борисов вярва, че демократите не искат "костинбродска промяна"
Снимка: БТА

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че промяната започва от ГЕРБ.

Навсякъде и два пъти, някъде и повече, побеждаваме основния политически опонент. Най-важното е стабилността на управлението, изтъкна той в първи коментар за местните избори.

Още по темата
Борисов каза, че десните хора са по принцип демократи.

"Ако считат, че тези кукувици са промяна, констинбродска промяна...аз съм демократ по душа, вярвам на инстинкта на хората", коментира той предстоящия балотаж в София между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова.

Единственото сигурно е Орландовци, каза Борисов в отговор на въпрос дали Фандъкова е сигурен победител и отново каза: "Дали е по-добре констинбродската афера да я правят за кмет?".

За мен като лидер на партия е важен един резултат и това е безапелационната победа над БСП навсякъде, в София двойно. Дали ще се опитат сега с мимикрия, като гущери с опашките и хамелеони да водят пазарлъци с други партии, не ме интересува, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

Той благодари на гласувалите. Според Борисов БСП са много интересна партия - искат субсидии, а като дойдат избори, нямат кандидати.

Той заяви, че ще продължи промените в ГЕРБ, а по отношение на управлението, че трябва да се довършат големите инфраструктурни проекти.

Борисов посочи, че въпреки липсата на Цветан Цветанов всички в партията са се справили прекрасно с кампанията. Изпълнителната комисия показа, че може да работи и то в много по-тежки условия, коментира той.

Според него кампанията е била мъдра, зряла, с едно-две изключения.

Избирателната активност пък била каквато винаги. Изборният ден навсякъде е приключил, бюлетините се извозват, отчел пред него вицепремиерът Дончев.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
4
 
! Отговори
13-та загуба на БСП преди 4 години
Това е 13-тата поредна победа на ГЕРБ(Борисов) над БСП.13 пъти БСП яде як бой от ГЕРБ. *** вместо да се крие в миша дупка, да излезе като мъж, какъвто тя твърди, че е и да си подаде незабавно оставката. *** не е БСП...
120
0
 
2
 
! Отговори
София не забравяй... преди 4 години
Софиянци не забравяйте, че Мая Галева(Костинбродска) гласува за избора на Пеевски за министър на МВР по време на правителството на Орешарски и след това плюеше и злобно обиждаше цяла година справедливите протести на софиянци срещу комунистическата мафия. Самото кандидатиране на тази семпла провинциална комунистка за кмет на София е голямо нахалство и обида за софиянци. Да я накажем и отстраним от политиката завинаги още на първи тур !
119
1
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 4 години
"костинбродска промяна" ли казваш, ако беше невинен НЯМАШЕ да назначиш Мая Манолова за омбудсман, тя те направи за смях пред цяла Европа и загуби изборите заради нея, сега ми разправяш фантасмагории, вътре си с двата крака в *** ната, сега се надявай Цветанов да не се разприказва, че ДПС ги търсят такива със свещ, тогава като те сложат в партер тия *** карабини ще видиш бял ден на 30 февруари.
118
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Костинбродската промяна е твой патент,***!!
117
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали знаете дефиницията за лудост? Да правиш нещо отново и отново и да очакваш различен резултат. Ама вие си гласувайте за ГЕРБ. Нищо, че скапаха допълнително и без това скапаната ни икономика( а преди Бойко бяхме наравно с Румъния, сега изоставаме сериозно), не развиват нито култура, нито наука... Но гласувайте си. Явно сте луди като очаквате нещо по - различно да се случи от това да сме последната държава в ЕС по всички критерии. Тиквата няма да промени нищо разберете го.
116
2
 
6
 
! Отговори
Стабилността??? преди 4 години
За коя стабилност стабилност говори този???За стабилността на:- най-ниските доходи в ЕС;- най-ниските пенсии в ЕС;- най-висока битова престъпност в ЕС;- най-ниската свобода на словото в ЕС;- нас-стабилната диктатура в ЕС ???Или за неговата стабилност, стабилността на:- кражбите на ГЕРБ;- апартаментите е Цв.Цв;- терасите;- къщите за гости;- стабилния кръг от фирми които печелят всички обществени поръчки;- стабилното купуване и фалшифициране на гласове...
115
0
 
4
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Само не разбрах какво му е дясното на премиера.
114
3
 
9
 
! Отговори
Го направи преди 4 години
В Костинброд хванаха гербестаците по бели ***. Тогавашното РПУ в Костинброд беше гербесташко и каквото можа да покрие излагацията...го направи.
113
1
 
8
 
! Отговори
seira преди 4 години
НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА"!!!НА ПРАКТИКА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)..."ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!НЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!
112
1
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ББ е демокрацията , той, само той и единствено той.Но когато само един се изживява като демокрация, това е тоталитаризъм.
111
5
 
9
 
! Отговори
Наглец!!! преди 4 години
Ега ти гьонсурата!!!Та нали констинбродската афера е твоя, на ГЕРБ.Нали вие подготвихте фалшификацията, а е сега обвиняваш този който е разкрил престъплението ти
110
2
 
15
 
! Отговори
U-2 преди 4 години
За първи път пътувах това лято с влак от Банкя до София - централна гара. Останах потресен от мръсотията, ***, отвратителната гледка от стари блокове и неремонтирани от години пътища. Имах чувството, че съм в някакво гето за мигранти. Ако това ви е развитата София и промените в нея значи нищо не сте направили и постигнали. Срам и позор за управлението за последните 30 г.
109
9
 
9
 
! Отговори
Както винаги преди 4 години
Бойко е прав !
108
11
 
8
 
! Отговори
Хора вервайте преди 4 години
Гласувайте за Костинбродското-Орешарско Кречетало. Тя ще ви оправи. Софиянци ще цъфнат и ще вържат още сега през есента.
107
4
 
10
 
! Отговори
Az преди 4 години
По червени от пребоядисаните комунисти на ГЕРБ има ли ? Мръсни, гадни , лъжливи и крадливи комунисти. Бас хващам че и Бойко и Фандъкова си пазят членските книжки, ей така за спомен от хубавото време.
106
5
 
0
 
! Отговори
до Реално преди 4 години
Реално, мафията е бсп-герб-дпс и другите.Ама, то е щото 80-те% са мал(к)о умни
105
2
 
2
 
! Отговори
демократ преди 4 години
Коко шка или па тка. Изберете сами кмет на София.
104
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбрахте ли ,че всички партии са лична собственост на отделни лица или семейства върху земи,имоти,вещи,някои средства за производство и тя се пази и умножава и се гради благополучието само на отделни индивиди.Колкото по богати стават малцина,толкова по вече обеднява масово народа.Да ви са честити ,,изборните,,победи.
103
9
 
12
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 4 години
Затъваме все повече и повече...Щом пак се очертава властване на невежите и арогантни тиквари...Явно измамниците от ГЕП са хванали цаката на изборите и масово печелят с подправени протоколи.Вече не си играят да купуват гласове , а направо подменят протоколите.Този номер го измисли Цвъко и сега продължават да го прилагат.
102
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Chervenite kradci ne mogat da chakat , umoriha se .Ha-ha-ha .Neshtastnici !