От ГЕРБ: Радев иска да раздели хората!

Депутат: Ескалацията не трябва да бъде толерирана!
Обновена: 3 сеп 2020 22:43 | 3 сеп 2020 22:43, Веселина Йорданова
104

След среднощните сблъсъци - ГЕРБ слага край на дебата за оставка и нов кабинет, а според управляващата партия политическата вина за случилото се е на  протестите е на президента Румен Радев.

"Президентът Радев никога няма да бъде съгласен с това, което предлага партия ГЕРБ. В крайна сметка ние внесохме нашата за промяната в Изборния кодекс за машинното гласуване, а не БСП. Прозрачност има, защото ние позволяваме на всеки български избирател да може да гласува както той иска - дали машинно или по традиционния начин", каза депутатът от ГЕРБ Евгения Алексиева за "Денят ON AIR.

Според нея в словото си, което даде по-рано, Румен Радев е обвинил правителството и управляващата коалиция в неща, които не са верни.

"Това е човек, който всячески иска да раздели хората, да всее страх. Той призовава към бунт, протестите. Политическата отговорност трябва той да я понесе. С този вдигнат юмрук и с това говорене, което не отива на нито един политик, камо ли на президент, който трябва да бъде обединител на нацията", добави Алексиева пред Bulgaria ON AIR.

Тя смята, че организаторите на протеста са позволили на протестиращите да направят вандалщините срещу полицаите.

"Това беше ескалация, която по никакъв начин не трябва да бъде толерирана", категорична е депутатът от ГЕРБ.

"Винаги може да се говори за оставка и г-н Борисов, и нашето управление го е показало, защото ГЕРБ е подавал оставка. Но ние в този момент, заедно с нашите коалиционни партньори, да покажем, че това нещо не може да се случва в България. Има избори, има закони. В крайна сметка избиралите са ни изпратили там - над 1 млн. гласоподаватели", допълни Евгения Алексиева.

Тя категорично подчерта, че не може столицата да е толкова дни под блокада, както и да се нападат майки с техните деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
11
 
! Отговори
Питам преди 3 години
Къде са проправителствените ***? Платете им малко извънредни, че стана много очевидно.
32
8
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Гърбавите имат една единствена опорна точка - Радев. Абсолютно всички мои познати, които са на протест, никога не са гласували за Радев и не са симпатизанти на лява формация. Опорна точка е празна, като тиквата на Тиквата
31
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дебела и посредствена
30
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За държавна измяна закона е ясен. В случоя с Радев Бавния трябва да се произнесе военен съд. След някоя и друга година ще прочетем по веснтиците че е починал Румен Радев временно изпълнявал длъжността президент. Дълго време е бил в тежка депресия и сутринта при проверката се е оказало че е починал ........
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До закономернокога влизаш в затвора? глу пец
28
15
 
7
 
! Отговори
закономерно преди 3 години
Радев не може да изкара армията защото тя няма да се подчини.Просто ще дойдат няколко човека от специалните части и ще го помолят да върви пред тях. Няма къде да избяга. Раираната униформа вече е ушита.
27
5
 
13
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Впрочем къде е другарят Борисов???!!!
26
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да питам, с колко ще се оскъпят изборите след като ще се купят машини и ще се напечатат бюлетини? За какво е това дублиране, заради електорта ви ли?Колкото до Радев, не сте на нивото му, че до го коментирате.Хората ги разделихте вие.
25
8
 
16
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Президента никога няма да може да раздели хората, попростата причина, че те са отдавна разделени от ГЕРБ на правоимащи и данъкоплатци! Президента обедини хората в желанието им да премахнат тумора ГЕРБ !
24
5
 
17
 
! Отговори
Мумий Трол преди 3 години
Не мога да разбера,кои са по-прости -представителите на Герб или хората които се оставят да бъдат манипулирани от тях!
23
7
 
18
 
! Отговори
ГРОБ-слузест охлюв преди 3 години
Че аз далеч преди Радев духовно не живея в гербастачната държава. Докосването да гербераст е като нацапване от слузест ***.
22
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоталитарната партия ГЕРБ не е подходяща за Европейския съюз. Меркел е създала чудовище, което тя трябва да изтегли от политическия живот на България.
21
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безочието на гербаджиите е космическо. Просто се махайте!!!
20
20
 
10
 
! Отговори
Прецедента преди 3 години
От най-мракобесните времена на комунизма не е имало президент, който да мрази България и българите, да желае да посее кръв между братя! Подобни президенти напускат страната си с позорно бягство с помощта на чужди военни сили. Радев ще останеш в историята като национален предател и метежник!
19
8
 
22
 
! Отговори
Вярно преди 3 години
Президента иска да раздели хората на крадци и почтени. На почтените това не им пречи.
18
4
 
6
 
! Отговори
БГ преди 3 години
Съд за мутрите управляващи държават ни от 1944 до сега. Връщане на монархията и пълна ревизия на Комунизъм+ Преход!
17
1
 
12
 
! Отговори
Енгелс преди 3 години
Смешки
16
4
 
20
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Вие разделихте хората , алчни фашисти!!!!
15
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Случаен минувачТи ли ще дойдеш да го импийчнеш, гледам по улиците няма никой от добрите и мъдри управляващи и пълзят като партизани по задните улички със по 10 000 ушеви охрана, Що ли ?
14
21
 
8
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
То това е ясно, че фашкиев разделя хората. Гледайте какво става на площадите, по форумите в обществото.... Вместо да ги обединява...