Десислава Радева е с положителен тест за коронавирус

Президентът Румен Радев отлага утрешното си посещение в Правец
Обновена: 17 фев 2021 21:25 | 17 фев 2021 21:17, Красимир Ангелов
247
Десислава Радева е с положителен тест за коронавирус
Снимка: БГНЕС

Отлага се посещението на държавния глава Румен Радев в град Правец поради даден положителен тест за коронавирус от неговата съпруга. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Президентът Румен Радев няма симптоми за коронавирус и се чувства в добро здраве, посочиха от пресслужбата на държавния глава.

По-рано днес президентът бе на посещение в Самоков, където се срещна с кмета на община Самоков Владимир Георгиев, представители на местната власт и дейци на културата.

В града президентът отдаде почит пред паметта на загиналите в битката при Булаир самоковци и поднесе цветя пред възпоменателна плоча на Читалището-паметник "Отец Паисий". Румен Радев посети и графичната база в града, която има постоянно действаща работилница и се помещава във възрожденската Есова къща.
 
По-късно Румен Радев посети и предприятие от българската отбранителна индустрия, специализирано в производството на радио смутители, анти-дрон системи и бронирани машини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
31
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
Сега сигурно няма и да се карантира,ще си разнася заразата по хората.Но то всъщност нали няма вирус,я да вдигне юмруче и да го изгони,да прати жена си при Мангъров,че да я увери как вирус няма,да й даде супичка и да си ходи.Как можа тоя Борисов да й прати вирус,не го е срам(шегичка) и сега какво правим?Да видим сега кого ще обвинят,да почакаме да видим какво ще измъдрят "умните" му глави в службата.Нека не забравят,че всичко на този свят се връща,понякога с лихвите. Не вярват,а то ги хваща.
36
5
 
35
 
! Отговори
Ааа преди 3 години
Ясно, деса ТАНТЕЛАТА е обиколила моловете. А сега безполезното първеню от президентството, което преди година твърдеше , че нама ковид , публично да си признае ,че е в грешка и да се извини на хората .
35
2
 
28
 
! Отговори
Баджанака на кауна преди 3 години
До дядо ШишаркоПрав си, защото цялата охрана е пламнала. Да не казвам по мое време какво ми докара.
34
13
 
3
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
Ти си професор по хигиената на градските тоалетни.Или на селските,все тая.
33
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Объркали са съобщението?!Тест за бременност било!Радеф става отново баща?!
32
6
 
36
 
! Отговори
дядо Шишарко преди 3 години
Ко не откъдя накъдя се е заразила бря, нали Кавуня каза, че вирус няма. Ся ко прайми, колко ли гавази от охраната са хванали вируса.
31
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова злобни женоря коментират в тоя сайт,как ви търпят мъжете,не знам.Ако имате такива,де.И всички точат лиги по г-н Тулупов.
30
6
 
34
 
! Отговори
моч преди 3 години
:)))))))Ти да видиш , това сериозно ли е :))))Не е в стила ми да злорадствам , но в случая не мога да се удържа и най-безсрам ще запитам : Ковид-ковид , ама от кой щам , Софийския или Шипченския , защото преди година чорапа се проинесе нещо по темата , но съм забравил кой беше по-заразния ? :))))) p.s. Простете моля , но понякога шегите на съдбата са наистина много забавни и карат човек да се смее от сърце :)))))
29
15
 
6
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Избори наближават, всеки гледа да глътне колкото се може повече гласове и в крайнан сметка ГЕРБ печелят, а порциите се разпределят от Доган.
28
10
 
9
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
Да ти се случи това,което пожелаваш на другите.
27
5
 
31
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Ха ха ха браво, Господ забавя но не забравя. Сега Кауна безделник ,ще направи малко икономии, от безцелните си пътувания. Народа малко ще си отдъхне от тоя гнусен ***...
26
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, да не се окаже още четири години!
25
2
 
5
 
! Отговори
смешник преди 3 години
Е стана смешен вече като не и носиш чантите с покупките.нали плащам .Дали четеш или коронката ти чете.
24
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тя ще го изкара по реда си,като всички останали.Няма драма.Щом Боко го изкара,няма страшно.
23
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами, така е, като джитка насам натам и не се спира! Да беше се спряла малко и да се кротне, а не да обикаля насам натам да излага Прецедента Радефф! То от това го е прихванала! Не от друго! Той и без това сам се излага, че и тя го излага допълнително, че сега и ковид лепнала, че и на него ще лепне! Абе, кофти история, че и за държавата ни зле!
22
8
 
1
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...oshte edno dokazatelstvo,che tezi PCR testove sa bezpolezni i Ne mogat da se izpolzvat za otkrivane na CoVid 19 !!! Tova kazva i tehnia sazdatel ,no bezpoleznata orgabnizacia SZO uporito gi nalaga .....zashtoto takav e plana !!! Tiah ne gi iznteresuva nasheto zdrave !!! Fakt !!!
21
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде чакам сега и главокът да се гътне
20
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега кой ще командва парада?!
19
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавата сво-лач почивка няма.Ни денем,ни нощем.Давайте,още малко ви остана.
18
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така ще има стаден имунитет в президенството!