Протестът: Яхна ли "Възраждане" вълната на недоволство срещу сертификата?

Ще остави ли той отпечатък, дава ли резултат агресивният пиар?
13 яну 2022 09:00, Ния Христова
262

 

Щурм на сградата на Народното събрание имаше вчера по време на протеста, организиран от партия "Възраждане" срещу "зеления сертификат".
 
"Оказа се, че "Възраждане" са успели да яхнат вълна на недоволство. Това е донякъде протест срещу системата и всичките ѝ опасни пипала за тези хора - от цените на тока до "зеления сертификат". Протестът има социален оттенък и това не трябва да се пренебрегва. "Възраждане" са достатъчно добри, за да подпалят огънчето, да организират тези хора и да яхнат недоволството", коментира експертът по комуникации Александър Христов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Христов смята, че протестът ще остави отпечатък, а правителството е предприело нормална тактика да покани представители на протестиращите на дискусии, които били предварително обречени. 
 
"Това е протест срещу недостатъчно добрия живот, който тези хора имат. И това трябва да бъде чуто. Тези хора не вярват във ваксините, в "зелените сертификати" и че вирусът е толкова силен. Това не е пиар акция, това е политика на "Възраждане", посочи още Христов.
 
Политическият психолог проф. Антоанета Христова заяви, че това, което направи Костадин Костадинов, е проекция на неговия дълъг опит в политиката. 
 
"Той предполага, че тази година няма да минем без избори, поради което опита да стегне редиците си и да покаже сила. Показа организационна сила и автентичност. Костадинов е избрал стил на агресивен пиар, който е твърде адекватен на фона на поляризацията в обществото. Напипал е ключето, с което ще се повишат подкрепящите го при следващи избори", обясни тя.
 
Гледайте цялата дискусия във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност основната част от протесиращите бяха организирани от ГЕРБ и СДС. Възраждане е само за прикритие.
155
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е от ваксините, а от мизерията всичко! Народът е в туризма и няма работа, затворено наред и не върви, а цените се удвоиха и утроиха. На този фон най- добре с тези 6 млрд. евро да направим АЕЦ, да възстановим напоителните системи и поне Хемус. Но от Брюксел държат на ВЕИ измамите и зелените глупости, което значи да върнем парите обратно на спонсорите като им купуваме скъпо батериите и перките. Пари има, но не дават да постигнем полезен ефект!
154
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видя се че тази страна трябва да бъде управлявана с твърда ръка. Тези протестиращи от вчера или 95 % от тях бяха на много ниско ниво, нищо и никакви хора. Тези хора немогат да налагат как да се управлява държавата, какви мерки да се взимат. Тези хора които се тъпчат с кремвирши, сланина и пият като смоци евтина ракия ще упределят какво да става. Всяка жаба да си знае гьола.
153
4
 
10
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Кьораво,сакато,сбирщина която трябва да бъде изхвърлена заедно с ковид маските.Коста ще отговаря за безредиците,които едва бяха затихнали. Ние сме един жалък *** народ,който се люшка като слънчасало стадо овце.Бедни,най бедни,защото не мислим с главния си мозък.
152
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво! Следващия път ще сме много повече! Време ни е за Възраждане!
151
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Офф Някой да обезпаразити балканските макаци! С тоз бит и култура не могат да виреят извън резервата за балкански талибани! Не ги пускайте в цивилизацията защото няма да оцелеят. Тук не газим кал до шия, не точим ДДС, и не ръчкаме БМВ дараци по пешеходните пътеки
150
9
 
10
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Точно яхнаха вълната на недоволството срещу зелените сертификати. Възползваха се от хората точно като едни Sелски тарикати, каквито са си реално.
149
10
 
9
 
! Отговори
СПОРЕД МЕН, преди 2 години
Копейкин е наредил на депутатите си да се отваксинират, за да не го излагат пред балъците, гласували за него.
148
5
 
5
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Нищо не направи този протест. Само за пореден път показа, кой кой е в българската политика и разочарова за 100тен път българите. Т точно "яхането" провали протеста. Ако "Коцето" не се упражняваше в поредното "яхане" на нацията, то тогава биха излезли наистина много хора и тогава вече на сюртуците в парламента (ама на всичките) щеше да им се стъжни хубавия животец.
147
6
 
13
 
! Отговори
ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ... преди 2 години
..ЩЕ БЪДЕ ЗАПАЛЕН ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ И ГНЕВНИТЕ БЪЛГАРИ --СТИГА ЛЪЖИ И ГРАБЕЖИ НА НАРОДА!
146
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моля някой ваксър да каже на близките на починалите ваксинирани, че ползите са повече от вредите. Приятен ден.
145
4
 
15
 
! Отговори
varg преди 2 години
Протестът от вчера е във всички световни медии,а вие си стойте вкъщи на топло.Още малко да огладнее българинът и ще гори парламента със сигурност и тогава лакейте на Радев нсо ще бъдат пречукани.
144
6
 
12
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Имам всички ваксини във ваксинационния си паспорт. Последната направих преди 3 години, защото беше пропусната. Препаратите, наречение ваксини срещу ковид не са ваксини. Това е експериментални препарати, които сега се наблюдават и изследват и се оказа, че не работят. Най-ваксинираните държави в Западна Европа имат взрив на заразата. Някои държави като Унгария, Чехия и Словакия имат често по няколко пъти повече починали дневно от България.
143
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой не вярва във ваксините бе, само че това не са ваксини, пълна боза са, ако има ваксина с която на поне 85% предпазва напълно ще съм пръв на опашката, ама няма да се дупча на три месеца като нарко зависим. Аре мисли малка като говориш.
142
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато българите не разберат кои са , откъде идват и закъде са се запътили, докато не осъзнаят какво иска, ще бъдат лъгани от кого ли не. Трябва ни самостоятелно мислене. Критичното мислене го имаме, но не сме самостоятелни. мислим, че някоя сила извън България ще ни помогне. Не, няма как да стане. Тази сила ще ни помогне спрямо нейния си интерес. Трябва да вземем съдбата си в свои ръце. Само тогава страната ни ще върви нагоре. Ще е изключително трудно, но си заслужава.
141
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** яхна един уи
140
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно защо се върти версията за 34 автобуса протестиращи от извън Сф, след като на площада бяха 200 души. Предполагам, че половината са били от Сф все пак, значи по трима души в автобус са дошли от другаде? Така ли? Или автобусите с екскурзиянти са били пълни, ама трима от тях са отишли на площада, пък останалите в ЦУМ да си напазаруват?
139
2
 
10
 
! Отговори
До 145 преди 2 години
Няма значение за какво е в момента. Това е една инфраструктура, която лесно ще се приложи за други неща. Същевременно не работи очевадно. Не в България, в другите държави. И по замисъла си е безумна - за ваксинирани може, за неваксинирани - без тест не може. Все едно ваксинираните не се разболяват и не разнасят вируса.
138
5
 
16
 
! Отговори
мдааа преди 2 години
След днешната заболеваемост, виждаме, че от сертификата няма никаква полза. Освен за натиск само върху работещите хора.Но как да обясниш на тези, че заплатите на хората може да не стигнат за сметките, а камо ли за тестове и, че имат причини да не се ваксинират.Но ясно е, че за управляващите, хората трябва да ядат пасти като няма хляб и топло...
137
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се проведат нови избори, защото политическата ситуация в страната вече е коренно различна. Правителството на Петков няма легитимност пред хората и трябва да си ходи!