Протестът: Яхна ли "Възраждане" вълната на недоволство срещу сертификата?

Ще остави ли той отпечатък, дава ли резултат агресивният пиар?
13 яну 2022 09:00, Ния Христова
262

 

Щурм на сградата на Народното събрание имаше вчера по време на протеста, организиран от партия "Възраждане" срещу "зеления сертификат".
 
"Оказа се, че "Възраждане" са успели да яхнат вълна на недоволство. Това е донякъде протест срещу системата и всичките ѝ опасни пипала за тези хора - от цените на тока до "зеления сертификат". Протестът има социален оттенък и това не трябва да се пренебрегва. "Възраждане" са достатъчно добри, за да подпалят огънчето, да организират тези хора и да яхнат недоволството", коментира експертът по комуникации Александър Христов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Христов смята, че протестът ще остави отпечатък, а правителството е предприело нормална тактика да покани представители на протестиращите на дискусии, които били предварително обречени. 
 
"Това е протест срещу недостатъчно добрия живот, който тези хора имат. И това трябва да бъде чуто. Тези хора не вярват във ваксините, в "зелените сертификати" и че вирусът е толкова силен. Това не е пиар акция, това е политика на "Възраждане", посочи още Христов.
 
Политическият психолог проф. Антоанета Христова заяви, че това, което направи Костадин Костадинов, е проекция на неговия дълъг опит в политиката. 
 
"Той предполага, че тази година няма да минем без избори, поради което опита да стегне редиците си и да покаже сила. Показа организационна сила и автентичност. Костадинов е избрал стил на агресивен пиар, който е твърде адекватен на фона на поляризацията в обществото. Напипал е ключето, с което ще се повишат подкрепящите го при следващи избори", обясни тя.
 
Гледайте цялата дискусия във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
18
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това беше само първата лястовичка, а Киро и тайфата му умреха от страх. Значи Възраждане са на правилния път.
15
13
 
28
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами всеки протест яхва някава вълна и този на фигуранта и калинките му яхнаха вълната на популизма, демагогията, фейк новините и прокобите на черепите и червените олигарси, а тези от Възраждане бяха в челните им редици като част от "Народното недоволство", така че сега това недоволство ще се насочи към тези които го провокираха, разтуриха държавата и разединиха народа както никога досега ... !!!
14
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Где е МАЯ? 30% нагоре газ, трае си. Къде е Бибиян, бореца-протестър, трае си. Що така? При 7000 нови случая, какви сертификати? В Метро примерно няма вирус, в Бриколаж има?
13
7
 
15
 
! Отговори
Пещера преди 2 години
Разбра се, че вироса е тунингован и затова сега настояват да има задължителна ваксинация. А ние имаме естествен имунитет, защото сме живяли в пещерите заедно с прилепите.
12
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименИ аз ВЪЗРАЖДАНЕ до дупка. На медиите микрофоните ОТЗАД !!!!
11
25
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ
10
23
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще гласувам отново за вьзраждане
9
14
 
18
 
! Отговори
Оставка преди 2 години
Мнението на тез платени лаладжии не е важно
8
25
 
28
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
копейкин е полулист и използвач, както и лъжец !!!___Значи от неговата партия протестират срещу васкините , а всички са набодени !? Мне, няма да наливам вода в неговата мелница, той само това иска !!!
7
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прогнозирам, че идват още протести : за тока, за парното, за хляба...
6
25
 
30
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Ако може да се нарече протест, шепата безделници...дообре!
5
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчерашния протест вече официално наречен "Опит за щурм на парламента". Сигурно цяла нощ са измисляли стратегии как да омаловажат протеста и да представят протестиращите като обикновени ***.
4
12
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
"агресивен" а какъв трябва да бъде един протест - да разхвърля розови листенца и да пее любовни песни......
3
29
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПРОТЕСТА Е НА ГЕРБ, ЗАЩОТО ВЪЗРАЖДАНЕ СА ИМ ПАТЕРИЦА!!! СЕГА РАЗСЛЕДВАТ ГОРАНОВ И ТОВА Е СПЛАШВАНЕ НА УПРАВЛЕВАЩИТЕ ОТ БОРИСОВ!! НО И ПРАВИТЕЛСТВОТО СЪЩО Е НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНО СЪС ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ И НЯМА НИКАКВА РАБОТА И ПРАВО ДА УПРАВЛЯВА ЗАКОННО БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА НЕ ПРОТЕСТ А НЕЩО ПО-СЕРИОЗНО ЗА СВАЛЯНЕ НА РЕЖИМА РАДЕВ!
2
8
 
37
 
! Отговори
sdm преди 2 години
Фактът,че има недоволство от сертификата е достатъчен.Все тая кой организира протеста.
1
6
 
27
 
! Отговори
Бухенвалд преди 2 години
Протести имаше и в Австрия и другаде и ги набодоха до 9то коляно, защото такава е заповедта на фюрера от ЕС.