Протестът: Яхна ли "Възраждане" вълната на недоволство срещу сертификата?

Ще остави ли той отпечатък, дава ли резултат агресивният пиар?
13 яну 2022 09:00, Ния Христова
262

 

Щурм на сградата на Народното събрание имаше вчера по време на протеста, организиран от партия "Възраждане" срещу "зеления сертификат".
 
"Оказа се, че "Възраждане" са успели да яхнат вълна на недоволство. Това е донякъде протест срещу системата и всичките ѝ опасни пипала за тези хора - от цените на тока до "зеления сертификат". Протестът има социален оттенък и това не трябва да се пренебрегва. "Възраждане" са достатъчно добри, за да подпалят огънчето, да организират тези хора и да яхнат недоволството", коментира експертът по комуникации Александър Христов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Христов смята, че протестът ще остави отпечатък, а правителството е предприело нормална тактика да покани представители на протестиращите на дискусии, които били предварително обречени. 
 
"Това е протест срещу недостатъчно добрия живот, който тези хора имат. И това трябва да бъде чуто. Тези хора не вярват във ваксините, в "зелените сертификати" и че вирусът е толкова силен. Това не е пиар акция, това е политика на "Възраждане", посочи още Христов.
 
Политическият психолог проф. Антоанета Христова заяви, че това, което направи Костадин Костадинов, е проекция на неговия дълъг опит в политиката. 
 
"Той предполага, че тази година няма да минем без избори, поради което опита да стегне редиците си и да покаже сила. Показа организационна сила и автентичност. Костадинов е избрал стил на агресивен пиар, който е твърде адекватен на фона на поляризацията в обществото. Напипал е ключето, с което ще се повишат подкрепящите го при следващи избори", обясни тя.
 
Гледайте цялата дискусия във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми пречи че някой се е ваксинирал, важното е, че възраждане пазят свободата на избор и се борят с фашистите! Да Живее България!
35
16
 
19
 
! Отговори
Това не преди 2 години
Беше протест,а сбирщина на лумпенизация и необразованост .
34
12
 
25
 
! Отговори
До 40 преди 2 години
Как точно депутатите от Възраждане ,които се ваксинираха,отхвърлиха ваксините?***,те си пазят родителите ,а вас ви манипулират,защото вашите родители не да важни за тях
33
14
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 2 години
Спокоен съм, че ще се самоизядете от злоба и ярост. Булгарос означава сбирщина и това е доказан истроически факт. Сайонара
32
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
време е за възраждане
31
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не очаквах че Кирил Петков е такъв мишок.
30
14
 
20
 
! Отговори
До анонимен 35 преди 2 години
То и Дания обяви през септември миналата година победа над Ковид заради почти 90% вакснати и малкото случаи, ама после мандалото хлопна. Същото чака и гламавите испанци.
29
13
 
16
 
! Отговори
Шопа преди 2 години
Кирето и тумбата му избегаха като прокажени, па не знам...
28
17
 
19
 
! Отговори
Не, преди 2 години
Възраждане с политическите си искания,просто опорочи протеста.
27
15
 
22
 
! Отговори
М. Мирчев, Годеч преди 2 години
В момента имаме ръст на заразени заради разпасаните ваксомани които щъкат навсякъде с лъскавите си зелените сертификатчета и ръсят коварния вирус на Омикрон. Особено нагли и арогантни са бустерняците начело с вожда им Ангел "Тръбата" Кунчев, станал за посмешище пред целия народ, които се мислят за безсмъртни. Бустерираният, безотговорен и кретеноиден председател на НС остави държавата без управление защото си мислеше че като си е направил свръхдоза от елексира на Пфайзер Ковид вече го не лови!
26
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е за Възраждане! Нищо не са яхвали, това е позицията на партията от самото начало, с първия протест срещу медико фашизма още в началото на 2020!!
25
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бегето не е клоака, а бунището на клоаката.
24
7
 
23
 
! Отговори
Добре че е преди 2 години
Възраждане да яхне вълната, та разни психолози и анализатори да яхнат медийното пространство. Досега само пишман математици и вирусолози ни досаждаха, а сега цирка се разрасна.
23
7
 
18
 
! Отговори
Шорош преди 2 години
При 2 милиона пенсионери, милион аборигени, милион малолетни и милион бачкери няма да има никакво Възраждане. Спим спокойно.
22
25
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане, начело с Копейкин са долнопробни лицемери, манипулират хората и ги подвеждат,това е една долнопробна крайно ЛЯВА формация, целта им е единствено окопаване във власттаа задачата им е поставена отвън и тя е да всяват хаос и да дестабилизират българското общество.Противобългарски елементи. Никой не ги е упълномощил да говорят от името на народа, платени продажни протестиращи.
21
20
 
17
 
! Отговори
д-р Гурко Налбантов преди 2 години
Има една най-низша прослойка от народа, която можем да наречем "оръ фди". Въпросните си менят мненията и настроенията през 5 минути, най-доволни са, ако от някъде им изпаднат 5 лева, които допреди 2 години изхарчваха, търкайки билетите на бай Васил Черепухин. Ор ъфляците не са самостоятелна сила, а се присламчват към водещия тренд, 1997 гласуваха за Костов, 2001 за царя, 2005 за Станишев, после обикнаха Бойко, сега Копейкин, но това е мимолетна любов.
20
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурен съм, че ДБ и ИТН ще загубят поне полвината си избиратели, защото мълчат като пуки.
19
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се чудете на плюсове и минуси-Копейкин и Ко имат 300 платени трика в най-популярните сайтове.И са много прзрачни.
18
4
 
32
 
! Отговори
За яхване не знам преди 2 години
Но 70% от българите изпитват трудности за плащане на сметки, ток, вода, парно, данъци, такси. А едни депутати 7000 лева заплата, отделно от лобистки закони. Произвеждаш собствен евтин ток Козлодуй, ТЕЦ2 и народът не може да го ползва. Строят нови скъпи и неефективни частни веи-та, вецове, перки, биомаси. Парно и вода да не говорим. Хляб не се продава. Вода не се продава. Слънце не се продава. Въздух не се облага-вредни емисии. Човечеството робува на олигарсите. От 2000 г. нищо не се е променило.
17
6
 
10
 
! Отговори
до 17 преди 2 години
Кой му пука някакъв ***.умник за кого ще гласува?Ако искаш за султана на Бруней гласувай.