Важно съобщение до читателите на Dnes.bg

Dnes.bg е обект на зловредна хакерска атака
Обновена: 28 фев 2022 09:45 | 27 фев 2022 22:02, Александър Попов
238
Важно съобщение до читателите на Dnes.bg

Уважаеми читатели,

Информираме Ви, че Dnes.bg е обект на зловредна хакерска атака, в резултат на която на уебсайта биват публикувани пропагандни и нецензурни послания относно текущата международна обстановка.

Dnes.bg взима всички необходими мерки, за да предотврати следваща злонамерена активност, насочена към системите на платформата.
 
До отстраняването на проблема нека всички читатели да проявят разбиране и да се абстрахират от потенциални пропагандни послания, касаещи военното положение между Русия и Украйна.

Междувременно екипът ни продължава да следи и отразява отблизо международната обстановка у нас и по света съобразно професионалните журналистически стандарти и предоставяйки всички гледни точки.

Благодарим Ви за разбирането.

Екипът на Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Какво общо имахаха хакнат...сайта си е на ***...севдета се вихрят и си правят каквото си искат,лъжат и манипулират,получавах заплахи,бе ми ровено в устроиствата...вие сте хакерите вие хаквате и заплашвате,надявам се да ви проверят и потърсят отговорност,писах отдавна където трябва,сега нещата се промениха и трябва да избират страна...или бсп,гроб,дпс,пУтриоте...или Свободният Свят...и Избори г-н Петков...не се плашете..ще пенсионираме комунистите от дсп,гроб,дпс и обслужващите ги пУтриоте
93
4
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименгрешите,те се чуват,от страна на убиваните не чувате нищо защото не им е до приказки и писане,чуваме кибер армията на путин която е огромна,платени и добре обучена да лъже и манипулира общественото мнение,не вярвате на очите си и на бягащите украйнци...а на писаници вярвате
92
9
 
7
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"...закани на английски, че пишещите срещу Украйна са с установени Ай Пи адреси и ще се разправят с тях." -- Доколкото си спомням, заканите бяха насочени срещу тези, които подкрепят, цитат, Adolf Putin. Когато подкрепяш масов убиец, неизменно ставаш негов съучастник. Anonymous са обявили война на психопата Вова, така че...
91
5
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До До ББМога да се срещна със всеки от вас,обикновен гражданин съм,имам деца и ми дреме за разлика от уплашените,сега за да ме очернят му обвиняват руските ***...дайте арлгументи...плашихте ме,вие ровите вм устройствата ми,рекетирахте ме да мълча...няма начин...аз съм Украйнец!!!
90
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво означава " пропагандни " ?! В една подобна ситуация винаги има 2 мнения , и ако се говори за обективна журналистика , трябва да се дава възможност да се чуят и двете едновременно , защото ако се чува само едната страна това се превръща в пропаганда !
89
4
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Сталиннамали водката...извадил си наръчници от 40 г.живеем в 21 век...децата на русия искат да живеят Свободни и в Справедливо общество...да убиваш чужди деца...да рушиш чужди домове...е болест,и на хитлер делото бе...ама свърши зле...путин закопа русия и Народа си.-..Народ който винаги съм обичал и ще обичам,Света вече не е същият...Света е готов за ядрена война с путин...той дори не го осъзнава...плаши,тняма шанс да излетят дори,с пропагандни лозунги до никъде,технологичен век е 21,жалко
88
0
 
7
 
! Отговори
До ББ преди 2 години
Пак питам......Това ли е "демокрация" ......установяване, задържане и смърт, заради изказано мнение.....
87
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До До 151 и като руски ***...какво знаеш за Свободата...за теб е клише зад което се криеш...беден,намерете копелетата и им отнемете платеното от путин!!!
86
12
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До До 151пишещите против Украйна трябва да бъдат установени и им бъдат отнети платените от путин за манипулациите и лъжите,те са откровенни руски ***,работещи за пари,против Свободният свят,докато либерално ...им го позволяваме...те ще лъжат и манипулират,ще оправдават убийствата на деца и невинни в Украйна...Справедливостта е преди Свободата...мой платен невеж
85
4
 
5
 
! Отговори
До 151 преди 2 години
Не знам дали е както казваш, но в сайта за минути се появи украинското знаме, със закани на английски, че пишещите срещу Украйна са с установени Ай Пи адреси и ще се разправят с тях. Дали е истина или не, няма значение. Факт е, че сайта беше хакнат. Е.......има ли свобода??????
84
9
 
6
 
! Отговори
Мичмана преди 2 години
Не се дърлете за глупости ами научете къде са най-близките бомбоубежище и какво се прави при ядрен взрив, положението е много сериозно ,войната ще ескалира до употреба ядрено оръжие почти сигурно!
83
2
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Некой си мисли, че неговото мнение има эначение. А то само эабавлява читателите, но той пак си мисли, че с отговор от някой става важен фактор у светот
82
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Светозар - абе не са руските ***, а е хакнат, защото сайтът е проруски. Съобщението беше в подкрепа на Украйна и против Путин. И това е единственият новинарски сайт, който беше хакнат (от тези, които разглеждам) и е пределно ясно защо - хоства се освен това на руски сървъри. дирбг са още по-зле, но явно още са им под радара.
81
0
 
6
 
! Отговори
SS преди 2 години
точно така: при коментарите трябва да има РЕД, а не хаос и анархия, и да не се преминават моралните и етични граници, да не се проповядва расова омраза и шовинизъм. Да се пише грамотно! Да има и диалог, без нападки и обиди. Позициите да се защитават с разумни аргументи. И най-вече: да се защитават БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!
80
4
 
4
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Саше, вие от Днеската, агоева, за кой сте? За Путин и Русия, или за бандеровска, фашистка Украйна на укрите-хитлеристи?
79
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бай ИванВероятно има нещо общо с двойните стандарти - американците бомбардират, нахлуват в държави и ги разрушават, разделят, избиват мирно население и тогава няма подобна реакция, защото го правят господарите на света. Освен това така здраво са стегнали във военен обръч Русия, че като че ли тя няма друг избор, освен да реагира - между другото първото нещо, което Русия направи, е да потърси диалог, само че не я чуха. И може би Русия не воюва срещу братски народ, а срещу един нацистки цирей.
78
10
 
5
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
Явно руските трролове са съвсем отчаяни, за да прибегнат до такива мерзости.
77
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето българи смятат, че справедливостта е на страната на Русия. Когато изразяват подобно мнение в коментарите, тези които контролират информацията, наричат това тролене или хакерски атаки. Целта е цензуриране и допускане само на удобни мнения и изчистване на останалите. Някои медии вече премахнаха изцяло коментарите - така русофобското и манипулативно съдържание на материалите не може да бъде опровергавано, нито да се появи алтернативно мнение.
76
11
 
13
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Чета коментарите и не доумявам? Защо целия свят, дори и руските граждани виждат че Путин започва световна война всички му наложиха санкции, дори държави с които беше в добри отношения, включително Китай. А някой от пишещите тук го защитават, дали ако неговите ракети и войски засегнат някой от защитаващи те *** или негови роднини ще продължи да го защитава. Никой не иска война освен пу. т. ю. Отязаха го от всякъде а той си мислеше че всички ще му ходят по свирката. Да водиш война с брадска държав.
75
3
 
4
 
! Отговори
До 135 преди 2 години
Стига повтаряйте тия руски измислици...