ДПС свали доверие от Аталай

Той бе неизменен водач
28 юни 2024 22:15, Стела Стоянова
79
ДПС свали доверие от Аталай
Снимка БГНЕС, архив

Структурата на ДПС в Пловдивска област е свалила доверието си от депутата Рамадан Аталай, неизменен водач на листата на региона в последните няколко вота. Причината са слабите изборни резултати. На 9 юни ДПС получи в 17 МИР 6427 гласа, на вота на 2 април 2023 г. за партията гласуваха 7811 души. "Не става дума само за тези резултати, Рамадан Аталай е първи в нашата листа на последните 5 вота и тенденцията е низходяща", обясни за "24 часа" лидерът на ДПС за Пловдивска област Юксел Расим.

Членовете на движението искат Рамадан Аталай да напусне и парламента. "Това обаче може да стане само по негово желание, ние не можем да го принудим", уточни Расим.

Предложението да свалянето на доверието ще бъде внесено и в националното ръководство на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: дпсРамадан Аталай
Още от Образование
Две трети от деветокласниците са неграмотни финансово
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
30
 
! Отговори
Касим преди 3 дни
Щом Елена комунягата стана евро депутат служебно от дпс значи нещатат са за Ново ДПС, а ако "пандизчиите" не правят нищо значи са в играта?
32
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Агент "Вергил" от ДС или Рамадан Аталай. Да не би някой да забрави.
31
3
 
41
 
! Отговори
ДПС преди 3 дни
Партия която печели гласове главно от турските граждани с бълг.паспорти и не ги е...е за проблема на държавата ни!
30
13
 
23
 
! Отговори
Досиетата ДСБКП преди 3 дни
А кмета на София кога.?
29
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
И сега кой ще им е енергиен експерт? Снабдителят на Кремиковци със средно образование стана енергиен експерт в ковачницата за кадри дпс. Сигурно затова тези негодници гласуваха за продажбата на реакторите ни.
28
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
След като се разбра че световно известния сциентолог Марк де Турк е бил чест гост в студиото на Тогедер България (а защо не "Заедно" или "Вместе", а together ?) на Ивелин Михайлов, познанстовото си с когото той потвърди вав видеото "Сциентолог ли съм?", стана известо че Марк де Турк е бил канен от кмета на Пазарджик (с чиято съпруга Михайлов е съдружник) на 27 ноември 2018 да обучава служителите му в града. Това разбираме от статията "Длъжностните лица в Пазарджик спират негомненията" придружена със снимки. Също така, става ясно че Сциентологът Марк де Турк седмица преди това (20.11.2018) е п
27
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Нали няма наивници , освен Местан, да смятат че нещо в ДПС може да се случи без благословията на сокола
26
1
 
36
 
! Отговори
феникс преди 3 дни
Това в ДПС е както в мафиотските кланове, новото заменя старото..какво ли мисли Ахмет Доган....или е спрял въобще да мисли..ще видим следващия епизод в сагата ДПС.
25
4
 
41
 
! Отговори
Ангелина преди 3 дни
Аталай е единственият от ДПС в НС с премерени обноски ,чувство за хумор и интелект.
24
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Ниските резултати са понеже са отклонявали гласове за ИТН, а ИТН им трябваха за кабинет. Обаче сметките не излизат. ИТН увеличи гласовете си с толкова, колкото загуби ДПС.
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Не лидерът подава оставка за слабите резултати, а местните събирачи и купувачи на гласове. Да се поучат другите партии от ДПС.
22
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Пеевски е виртуоз в схемите. Измислил е някаква схема. До 3 седмици ще се разбере дали е заради разцепление или стяга редиците за нови избори. Може и да има друга договорка, но е екзотично да се мисли, че ще станат независими депутати, за да увеличат общо гласовете при избора на кабинет.
21
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Анонимен 20 - Едва ли, ако Доган му дигне мерника, Шиши ще изхвърчи като тапа.
20
2
 
24
 
! Отговори
Тарикат преди 4 дни
Значи все пак Марков позна донякъде.
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Дали ДПС ще се разцепи на две - турска партия и подчинени на пеевски
18
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Просто е. Шиши завладява партията лека-полека и гони всички стари муцуни, бивши приближени кадри на Доган под различни предлози. Някои за слаби изборни резултати, други уж по собствено желание си тръгвали... А Който не иска с добро да си ходи, му се пращат прокурори и го арестуват като онзи общински съветник Сали от Варна...
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тече някаква чистка, но да видим дали е само дим над водата. По начало те не си дават магарето да го колят.
16
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ще отлюспят 6 депутата от ДПС. ТЕ ЩЕ СТАНАТ НЕЗАВИСИМИ. НА ТЯХНО МЯСТО ЩЕ ВЛЕЗНАТ НОВИ ДЕПУТАТИ В НС. ТОЧНО ШЕСТ ГЛАСА ПОВЕЧЕ СТАВАТ И КАБИНЕТА Е ГОТОВ. Вчера от парламентарната група на ДПС бе изключена зам.-председателката на партията Айсел Руфад. Тя обаче не подаде оставка и остава като независим депутат. Мотивите на групата също бяха слабите изборни резултати.
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ще го сготвят като онзи варненски резяк. а може и покрай него да гори. или просто върви укропняване, много гърла има дето лапат и не остава за порко. сега и на ердоганя трябва да снася допълнително че взе мис бикини в харема си.
14
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
В нета пишат, че Алaтай е депутат от 1997 без пропуск на нито едно НС до момента. Това го прави най-дълго годишния депутат в НС.