Бивш военен стреля по съседи заради силна музика

Стрелецът е задържан
9 юли 2024 14:55, Стела Стоянова
71
Бивш военен стреля по съседи заради силна музика
Снимка БГНЕС, архив

Бивш военен стреля в севлиевско село по група хора, сред които и деца. Инцидентът е от петък вечерта, като при него е задържан стрелецът. Той бил недоволен от шума, който вдигат съседите му, съобщава Нова телевизия.

„В петък вечерта гледахме мача навън. Нападателят започна да ни обижда и да вика, защото сме усилили музиката. Започна да гърми с пушка. Изстрелите бяха два, като след втория, тръгнах срещу пушката. Мъжът не можа да рани никого и се прибра. Звъннахме на 112, чакахме над половин час. Обадихме се и на охранителна фирма, която да ни пази. След като дойдоха от полицията, отне цял час, докато задържат извършителя”, коментира един от потърпевшите Станчо Илиев.

Според него агресията не е провокирана от етническа омраза. „Настояваме органите на реда да си свършат работата”, коментират свидетелите на случилото се.

От прокуратурата заявяват, че за първи път чуват за подобен случай.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: стрелбапушказадържан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Първият изстрел е предупредителен, вторият е точен, третият - контролен.
59
0
 
10
 
! Отговори
СамоКютекГиОправя преди 2 месеца
Първо една градивна критика НЯМА БИВШ ВОЕНЕН. Съществува военен от запаса, но е и бивш. Джингитайците много обичат да правят джумбарета без да се съобразяват с никого. А си ги пипнал, а някое НПО напомпано със зелени гущери ти изпратило цял взвод адвокати дето ще ти стъжнят живота. Какво да си губиш времето с предварително загубена кауза. Бой с джепането или още по-добре нещо едро: 9-нули, че да запазва спомен за цял живот и това е!
58
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Комунист русофил, кво друго очаквате от такива. Тошовците при бай им Тошо да ги пращаме
57
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
прекалено се подценява противообществената проява - вдигане на шум. Да е един път да изтърпиш. Когато осъзнаят шведските представители, че успешно дразнят с поведението си, те стават по настоятелни. Доставя им удоволствие да дъни музика и да ти демонстрира колко е добре, докато ти създава дискомфорт. Човек му кипва. В крайна сметка човек се поддава на такава елементарна провокация. Не знам кога някой ще изгърми цяла махала.
56
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БХК :Ааа , това не е демоХратично !
55
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
много "европейско" е това, ха ха ха !интересно, защо държавата си трае и толерира такива нагли Е,дио.ти???
54
0
 
11
 
! Отговори
Може ли по-конкретно преди 2 месеца
В петък вечерта гледахме мача навън. Нападателят започна да ни обижда и да вика, защото сме усилили музиката." Нападателят на отбора-домакин или на гостуващия ги е обиждал докато са гледали мача? То и аз да съм център или стран. нападател и да ми пуснат музика по време на мач, ще обиждам, не, ами и нещо друго.
53
0
 
17
 
! Отговори
Ром'с преди 2 месеца
Като полицията и съдиите не си вършат работата,то се Наташа хората сами да се "разбират" помежду си ...браво за човека,поне да бе ранил "без да си иска" за да има ефект ,а то довечера има мАч и тез могат отново да вдигат "шум" ,Абе много музикални бре..Нека има повече избори и те да си правят каквото си иска,електрорат са с основно образование и те решеват съдбата на България!Ужас! Само със средно да може да се гласува.
52
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не само там е така! Почти навсякъде полицията нищо НЕ прави срещу тия наглеци с тази силна музика!Това си е терор!Кога ще се криминализира това деяние, или само данъци ще плащаме без да има кой да ни защити!???
51
1
 
14
 
! Отговори
Силно заинтригувАна преди 2 месеца
Силна музика, група от "хора", сред които и деца!Гарвани ли са?!
50
1
 
29
 
! Отговори
Геле преди 2 месеца
Военния да бъде освободен незабавно, защото такъв тормоз се не трае. Който не ще мира нали знаете - секира
49
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А с какво противодействие разполагат гражданите , които са тормозени от силна музика посред нощ - на тел.112 много не ги интересува
48
2
 
33
 
! Отговори
М В Р преди 2 месеца
А по въпроса за силната музика , което стана нещо обикновено - звуков терор на хората. Не с пистолет , ами направо с минохвъргачка , или пък с РПГ да бъдат обстрелвани такива диваци дето не зачитат присъствието на други хора. На хората им е писнало от подобни простотии - цял ден си бачкал , спи ти се , а някакви диваци на не знам колко си ракии дето цял ден са спали надули чалгата в 12 и не им пука... АААааааа така не става , не стрелба от военен , ами направо ракети АТАКСМ
47
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако е било чалга, го подкрепям напълно
46
1
 
15
 
! Отговори
Ббб преди 2 месеца
Какво като е бивш военен.. Внушава се че е бил с военно оръжие. Другото че обича реда не се казва. И какво като стреля, може да си е правил патрони и да е гръмнал някой. А тия иСОТ са си извикали и недоволстват че чакали полицияъа. Абе лигльовци. Военния ще ги оправи..
45
3
 
18
 
! Отговори
българин преди 2 месеца
Бившите военни и полицаи имат оръжие, А НИЕ БЕЗ ОРЪЖИЕ КАКВО ДА ПРАВИМ??????
44
0
 
1
 
! Отговори
Ленин преди 2 месеца
J I goe преди лустрацуята ще си под земята.
43
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Значи аз ако строя къща , вадя всички документи , а те понеже са тежкари , директно строят където им хареса и не ги бутат .Аз тази демокрация не я разбирам .Ако ще правим гражданска война поня няколко ще оправя набързо .
42
2
 
36
 
! Отговори
Разочарован преди 2 месеца
Не се живее вече в тая държава.Никакво спокойствие,никакво спазване на закони и разпоредби.Не функциониращи МВР и прокуратура
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В цялата държава *** пускат силно музика , обикновенно чалга , аз ги чувам през две улици .Ако имах оръжие досега поне пет пъти ми е идвало да гърмя .Звъна на 112 , утихва малко музиката и след половин час пак.Пусти социализъм , няма как да го върнем , ще ги направим писенца .