Левскар с тежки изгаряния при гасене на пожар в Хасковско

Футболният клуб готов да съдейства за лечението му
16 юли 2024 17:30, Александър Попов
21
Левскар с тежки изгаряния при гасене на пожар в Хасковско

19-годишният Светослав Димитров, привърженик на Левски е в тежко състояние, след като е участвал като доброволец в гасенето на пожарите, които са обхванали област Хасково.

Светослав е в пловдивска болница и лекарите правят всичко възможно за подобряване на състоянието му.

Мислите на всички в „ПФК Левски“ са със Светльо и сме готови за съдействие и помощ за лечението и възстановяването му, написаха от клуба.

"Това е Светослав Димитров, който е нашият герой! Светльо е на 19 години и е наш брат левскар. Светльо отиде като доброволец, да помага в гасенето на пожарите, които са обхванали област Хасково. Вчера той е попаднал в клопката на огнения АД и сега се бори за живота си. Светльо е с над 50 % процента изгаряния по ръцете и тялото и е откаран в болница в Пловдив, като към момента състоянието му остава тежко!", написаха и от синия фенклуб в Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Светослав Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
чорбасъ пара преди 1 месец
Е нали е ходил да гаси свещенният им пчелин да не отиде зян реколтата от зеленият "мед"
15
0
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Анонимен12 шизоиде, не тръкай моите реплики, а шестокласническите си умозрения, теа у педесепроцентовия
14
0
 
3
 
! Отговори
читалище заря преди 1 месец
До Сини герои факт. също така е факт и това, че има хора които са пуснали доброволците да гасят по джапанки и фланелки с къс ръкав, без инструктаж и на "кой заварил". есето на сашейко не само не дава никаква конкретна информация, ами допринася за медийната боза с косми около случая.
13
2
 
2
 
! Отговори
Сини герои преди 1 месец
Привържениците на Левски вярват в идеал, участват доброволно в добрите начинанания и са готови дори да на саможертва в името на доброто.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С над 50% изгаряния шансът му е между 10-20% и то защото е млад и сърцето му се предполага, че е здраво. Дано и Господ помогне освен лекарите!
11
0
 
2
 
! Отговори
читалище заря преди 1 месец
сигурно е трудно да се звънне един телефон до дежурния в "пловдивската болница", и да се напише обективно състояние, степен на изгаряния, да се цитира лекуващия лекар с 2-3 изречения без преразказите с разсъждение на пиян пешо... не, пийваме биричка, задяваме сервитутката и копипастиме от фейса непотвърдена и едностранчиво представена информация. кръв требва ли, има ли нужда от нещо момчето? закво, по добре да туриме пет лафчета и да напишеме че е лефскарче. бyлгар, бyлгар.
10
2
 
2
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 1 месец
До До Цветан говориш на човек, в чието село най големия герой е бай иван, дето е умрел от слънчев удар с пръскачката на гръб на лозето. задунайските татари, те са си такива.
9
3
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Анонимен1 за гладния реактор сашейко има, щот е болен говедоид, като оня шпек ромислав тусев
8
3
 
7
 
! Отговори
До Цветан преди 1 месец
Не е злоба, просто говоря за човешката глупост, която е безкрайна. За да се направи на герой, влязъл в огнище и пламъците го обградили. И въобще необучени хора е абсурд да се допускат до такива пожари. Или поне да им се дава някакъв кратък инструктаж и да действат под ръководството на офицери от пожарната, които 4 години учат за това в Академията на МВР. Или и Гюро Михайлов, който от проооостоотията си не напуснал поста си и изгорял жив е герой? Не, не е.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Държавата трябва да дава на всеки доброволец дрехи, обувки и оборудване за гасене. Който ходи да гаси неподготвен си играе не просто с огъня а с живота си.
6
3
 
4
 
! Отговори
Цветан преди 1 месец
До ИПуста човешка злоба, от нея ще си умрете накрая!!!
5
13
 
5
 
! Отговори
И преди 1 месец
Какво общо има това че бил левскар? Може би, че левскарите ще се окажат много т...пи. Един отиде да умре в Украйна, а тоя влязъл жив в огъня. Не е само той доброволец там, но само на него му се случило.
4
0
 
15
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
Дано да има късмет да го спасят лекарите... Младо момче е, дано организма се пребори...
3
0
 
16
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Респект пред човека! Дано се възстанови по-бързо и без значителни последствия!
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що за глупост, ако беше привърженик на друг отбор нямаше ли помогнат. Затова сме на това дередже делим се за всичко на свои и чужди.
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво значение има на кой отбор е фен момчето? Факт е, че е искало да помогне, вместо да стои на хладно във вкъщи и да цъка на игри или пък да върти някоя далаверка по уличките. Искрено му желая да се възстанови бързо и да не се отказва от добрите дела, които почти винаги се наказват. Респект!