МВР: Евакуираните в Елин Пелин могат да се върнат по домовете си

Електричеството в района ще бъде възстановено днес
26 юли 2024 16:20, Елка Василева
7
МВР: Евакуираните в Елин Пелин могат да се върнат по домовете си
Снимка: архив, БГНЕС

Евакуираните хора в община Елин Пелин могат да се върнат по домовете си, каза пред журналисти в село Гара Елин Пелин главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев. Жителите бяха евакуирани заради пожар, който възникна вчера в складове за фойерверки и други пиротехнически средства между град Елин Пелин и село Гара Елин Пелин.

Още по темата
Електричеството в района ще бъде възстановено днес, каза главният секретар на МВР. Той призова за търпение настанените в спортната зала в Елин Пелин.

Към настоящия момент не може да се каже, че ситуацията е напълно овладяна, каза Калганджиев. Той посочи, че са направени няколко облитания и обливания над горящите складове.

БТА припомня, че при инцидента в складовете пострадаха тежко двама души - баща и дъщеря. Впоследствие мъжът почина. Лекарите от „Пирогов“ се борят за живота на 20-годишното момиче. Има засилено полицейско присъствие в района на пожара. На място са пожарни автомобили и военна техника.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да чакат смешниците от МВР да им кажат кога да влязат в домовете си ли? Не мислите ли, че прекалихте с вашите пиратки? Когато искат тогава. Ако искат и не излизат.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Взимат ненужно прекомерни мерки и извеждат хората насила. Това на нищо не прилича. При подобно положение ако някой не иска да напуска дома си никой няма право да го принуждава насила. Държавата единствено може да дава препоръки на хората и всеки да си решава дали да се съобрази като сам да си носи последствията после.
3
1
 
1
 
! Отговори
Рени преди 1 месец
Те хората,ако чакаха вас,още ще обикалят по роднини и приятели! МВР могат да участват на тази Олимпиада във всички спортове Готови,подготвени и въоръжени!
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма никакви евакуирани хора, какви са тези простотии. Полицаите са изкарали хората от къщите им
1
2
 
1
 
! Отговори
Da, za Makedonija преди 1 месец
Brejjjjjj kako taka be.... edna firma ja zapali cela Bolgarija...... jazak za Rumen RADEV