Няма пострадали при пожара в склад на хранителна верига

Причинени са значителни материални щети
Обновена: 26 юли 2024 08:13 | 26 юли 2024 08:13, Елка Василева
13
Няма пострадали при пожара в склад на хранителна верига
Кадър: БНТ

Няма пострадали хора при пожара в логистичния център на голяма хранителна верига, възникнал вследствие на взривовете в складовете за фойерверки край Елин Пелин.

"Изразяваме своята съпричастност към пострадалите при инцидента и се надяваме да няма още засегнати хора", съобщиха от ръководството на хранителната верига.

По първоначални данни пожарът е нанесъл значителни материални щети, основно върху новоизградената част на склада и върху автомобилния парк на компанията.

"Изразяваме дълбоката си благодарност към екипите на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, както и към всички наши партньори, които съдействаха при гасенето на огъня и работиха за недопускане на разрастването му", подчертава още ръководството, предаде БНТ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Бай иНДийчо преди 1 месец
Суровото месце в този склад изпепелено ли е или е само позапечено? Маалата се интересува и е готова да дойде да помага в разчистването.
11
0
 
1
 
! Отговори
Баба Гицка преди 1 месец
До Анонимен 1. Напротив. Търговията много е вървяла.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде е оригиналното значение на думата "логос", къде е изкелиферченото "логистичен склад"!!!!! Що не кажете "слкад на едро" или нещо с верни думи. Много североатлантическо звучи "логостика",нали?
9
4
 
2
 
! Отговори
Къде е преди 1 месец
Рекламното дице на веригата? Стоичков ще умре от глад!
8
5
 
2
 
! Отговори
Гащнициии ! преди 1 месец
Агентурата на Путин сгащи ни, за пореден път по бели гaщи.
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вяра Вучкова се казва кмета на Елин Пелин. Раздавала е терени за складове със замах. Хората не са попитани дали са съгласни да има складове за пиротехника.
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, сега "Фантастико" ще си вдигне цените, но след юмручковия "преврат" през 2020 г. вече сме свикнали - официалната стъкмистика твърди, че инфлацията е 2.5 %, а по джоба си разбираме, че е в пъти по-висока.
5
26
 
9
 
! Отговори
Пазач в посолството преди 1 месец
Американски военни снощи са настанени в посолството на козяк в бункера под него по точно ! Очаква се гражданска война , България праща септември войници в укрина!!!!! Има голямото ДА от Б.Б
4
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кметът е в отпуск и длъжността му в момента се изпълнява от заместник. Като дойде кметът какво точно ще направи, ще влезе да изгаси пожара ли? Злобното изказване на Калин Стоянов направо ме втрещи, може ли толкова елементарни хора да са във върховете на властта?! Главчев и той е изключително неадекватен и нескопосан. Резултат от управлението на подобни същества през последните 35 години е видим - навсякъде оставят пепелища.
3
11
 
4
 
! Отговори
Повод преди 1 месец
За реклама на Стоичков с понички
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Склада за фоерверки е толкова далеч от хранителния склад, почти колкото и от Елин Пелин.
1
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Складът на хранителната верига защо е толкова близо до склада за пиротехника? Складът за храни защо не е обезопасен? Защо в склада за пиротехника има толкова много, такова количество фойерверки, пиратки и пр.? Кому са нужни толкова запалими неща или търговията му не е вървяла...