Почина и момичето, пострадало при взривовете край гара Елин Пелин

То беше прието в "Пирогов" в изключително тежко състояние
Обновена: 27 юли 2024 13:37 | 27 юли 2024 07:47, Елка Василева
124
Почина и момичето, пострадало при взривовете край гара Елин Пелин
Снимка: архив, БГНЕС

Почина и момичето, което пострада много сериозно при взривовете край гара Елин Пелин в четвъртък, съобщиха от "Пирогов".

20-годишното момиче беше транспортирано в университетската болница в изключително тежко състояние с 85% изгаряния.

Още по темата
Въпреки всички усилия, които са положили екипите, тази нощ то е починало.

Ръководството на болницата поднася съболезнования на семейството и близките на момичето.

Във вчерашния ден почина 48-годишният Петър Шишков, баща на 20-годишната Кристина Шишкова, който също беше приет в "Пирогов" с тежко обгазяване и 35% изгаряния след взривовете в складовете за фойерверки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вън безпплезни от Пожарната вън от МВР
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Палячото Калин Стоянов да си ходи и мяка на село....тоя ни вид ни говор има....3-буквената болест да го хване и разлага бавно и мъчително..
72
0
 
0
 
! Отговори
До Плиткоумен преди 1 месец
До 26. . . . . Преди няколко години подобен инцидент в много по-голям мащаб беше се случил в Китай (взрив в завод за фойерверки). И те ли са евроатлантици? Хубаво би било злобните анти евроатлантици да прикриват плиткоумието си. . . . .Китай е силно регулирана стопанска система и тези бяха за отрицателно време осъдени и сега излежават присъдите си с изключение на деградираните партийни членове! Защо не пишеш истината до край! Мозъчен дефицит нещо? Защо изобщо коментираш без основни способности
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пълна забрана на фойерверките и пиратките в България!
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фойерферките и пиратките трябва да се забранят в България. Недопустимо е всеки *** да гърми когато и както му скимне. Само държавата и областните центрове да имат право на празнична заря по повод 3-ти март и Нова година!
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При 35% изгаряния си с опасност за живота, да не говорим за 85%, трета степен. Напълно несъвместимо с живота. Всичко е изгоряло до кост. И чудо не е възможно да стане.
68
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нека не се заблуждаваме, че в България човек може да живее нормално, ако спазва правилата. Дори обикновеното излизане от къщи може да ви струва живота, защото нищо в държавата не е наред. Казвам го с голямо съжаление!
67
0
 
3
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
То щото не беше ясно какво ще стане при 80+% изгорено :). Мярнах някъде шефа на "Пирогов" да лъже и маже благородно, как се полагали 24h грижи etc. etc. - просто лекарите предпочитат да дават фалшиви надежди, макар и да има примерно 0.(0)1 вероятност да оживее пациента (на практика няма), някак си е по-лесно смилаемо за заинтересованите да вярват в някакви шизофрении като чудеса и избавления :). Друго си е да кажеш красивата студена истината директно, на студен душ - "ще умре" / "ще умреш" :).
66
3
 
5
 
! Отговори
Великият Доцент преди 1 месец
Световно Признат - ИзТреби Цялото си Семейство за Едни Шекели! Евала, Поклон!!
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При 85% изгаряния по добре да не си жив. Това ще е ад да живееш така. Особено за млада жена.
64
1
 
1
 
! Отговори
до 69 преди 1 месец
До до 68Кво да ти обясняват на тебе какво е да си герой , след като най-голямото ти геройство е да купиш розов матрал от бургаски шанаджия... никой няма д го позлати най-много по една грамота да им дадат.
63
2
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
подобни складове вън от населените места на българия не и трябват такивапрос=то=тии там е равно поле за зем цели елин пелин с тези складове е многопрезастроен трябва да се спре това строителство въздухът е много замърсен
62
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Светла им памет, баща и дъщеря, миналия уикенд са били живи и здрави.
61
8
 
5
 
! Отговори
до 68 преди 1 месец
До Браво на огнеборците,имаш ли представа,че ще ги позлатят сега,какви герои какви 5 лв.,интерес е ключовата дума,никой българин не ти казва и добър ден ако няма интерес от теб
60
3
 
34
 
! Отговори
Браво на огнеборците преди 1 месец
Каква психика се изисква от страна на пожарникарите да влезеш в горящ склад с взривни елементи и да измъкнеш горящи хора. Браво на героите. Държавата се крепи на такива хора , все още...
59
2
 
30
 
! Отговори
Селяния и ромизъм преди 1 месец
На всяка свадба и рожден ден на елементарни коплексари вече има фоерверки.В това сухо време е мега примитивизъм и безотговорност.
58
4
 
30
 
! Отговори
Груйо Михалов преди 1 месец
Снощи по нова некав представител на фирмата обяснява колко модерни и велики били-номер едно били , топа на топа били... Тази фирма атакува забраната на общината София за нерегламентирани фоерверки... Нова година се превърна в мини война с теа гърмежи , пръсти хвърчат, пожари, животни умират- ура -нова година брее
57
4
 
44
 
! Отговори
Дарвин преди 1 месец
Фоерверките са безмислени и вредни за околната среда, що за ритуал да се опушваш със сяра и въглерод за всеки радостен повод. На спортни събития да опушваш стадиона да дишат всички отровните газове, да пориш въздуха с гръм и вреден пушък по повод, рожден ден или завършване?! Що за примитивизъм и сатанизъм се наложи !? Колко още преки и непреки жертви трябва да има от този туземски обичай... Жалко за младите животи...
56
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не разбирам за какво трябва толкова хора да се набутват на едно място където може да стане нещо толкова опасно със стоката. Явно не са мислели какво може да се случи.
55
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С 90% китайска и индийска стока в складовете трагедията е обяснима.