Трафикант пробва бягство от арест, но загина

Скочи от третия етаж на ареста в Димитровград
Обновена: 4 авг 2024 10:28 | 4 авг 2024 10:28, Инна Ангелова
29
Трафикант пробва бягство от арест, но загина
Снимка: БГНЕС

Арестуван за каналджийство направи опит да избяга и скочи от третия етаж на РПУ в Димитровград. Престъпникът е на 32 години. Той е бул задържан вчера след като в колата му са били намерени мигранти.

Тази сутрин около 5 ч. той  прави опит да избяга от ареста, при който е загинал, съобщава bTV.

Мъжът се е промушил под решетките на помещението за задържане, което се намира на четвъртия етаж на Районното управление в Димитровград.

По случая е образувана вътрешна проверка, съобщиха от ОДМВР- Хасково. Информирана е и прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Комик преди 1 месец
Този прецака затвора. Сега трябва да търсят някой друг да вкарат.
21
0
 
9
 
! Отговори
Фитока преди 1 месец
Само котките имат девет живота
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мнозинството от престъпниците по принцип не са особено умни.
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спестил ни е разходите за съдебния процес, след който щяха да го пуснат по живо по здраво на свобода! Чудя се защо ли е тръгнал да бяга, след като БГ- правосъдието е на страната на престъпниците. Сигурно се е затичал да си прибере кинтите, които са му обещали за трафика.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При липсата на правосъдие в България, пък и политиката на цяла Европа, оформена в защита на имиграцията, злощастното самоочистване на този криминален контингент е Божие спасение!
17
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно е сигурно...този повече няма да бяга от ареста....гаранция..
16
0
 
7
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
разликата между: "аааа туп" и "туп аааа" ...
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Господ бави, но не забравя
14
0
 
21
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 месец
Комитета от хелзинки да го направи човек на годината ;)
13
14
 
8
 
! Отговори
Неутрален преди 1 месец
От момента на поставяне на белезниците, до въвеждането ти в арест, цялата и единствена отговорност е на задържалите те! Дали си кукундрел или не, изобщо не е от значение. Ти си лишен от правото да се грижиш за здравето и живота си! Ммилиционер най накрая трябва да лежи в затвора за това!
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
... може и да е успял да се промуши между решетките на четвъртия етаж. По-долу някой казва, че от трети етаж не можеш да се претрепеш, но зависи как и върху какво ще паднеш. Сутрин около 5 ч. едва се развиделява и може да не се е виждало ясно какво точно има под прозореца. Все пак, жалко за погубения живот, но сам си го е търсил още като се е заел да превозва мигранти. Това крие много рискове. За съжаление, печалната съдба на този няма да разколебае другите мераклии за лесна печалба.
11
0
 
5
 
! Отговори
Предположение 2 преди 1 месец
..., а тя се хилеше. Обясниха пред камерата, че жени от тази общност така се отървавали от нежелани бебета. Ще го настанят в дом, но няма да има подписан отказ от страна на майката и затова няма да могат да го дадат за осиновяване. След време, ако реши, майката ще отиде да си го вземе. Не знам каква им е далаверата, та не го оставят по законен ред в соц.дом. Затова допуснах, че и този арестант може да е от същия етнос. Те или са дребни, или са много охранени. Този ако е бил слабичък, може и да
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много хубаво е направил, ама следващия да не се мъчи да слиза от четвъртия етаж на третия, а направо да се пльоска на паважа.
9
1
 
5
 
! Отговори
Предположение 1 преди 1 месец
Решетките на четвъртия етаж може да не са поставени много нагъсто, защото едва ли някой предполага, че арестант ще тръгне да скача оттам. Промушвайки се през тях, той може да е успял някак да се спусне до третия етаж. Тук се чудим как е скочил оттам, но предлагам да си спомните ТВ-репортажа за родилно отделение в провинцията. Бяха успели да заснемат ромка с развята нощница, която се опита да се спусне от втория етаж, но изглежда не успя и мъжът, който я чакаше я улови във въздуха, а тя се
8
4
 
10
 
! Отговори
Величко преди 1 месец
... а , да , а тези , които вкараха мизерните украинци няма ли да скачат от третия етаж ? !
7
0
 
19
 
! Отговори
Величко преди 1 месец
Нема лошо ! Само , че полицията да мотивира често престъпниците да пробат такова бягство ... И не е лошо да пробат и с политиците ...
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
3ти или 4ти етаж или полицаите още не са се стиковали какви показания да дават?
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Снимки Нема ли на решетката - как се е промушил :)))
4
7
 
8
 
! Отговори
Сашо преди 1 месец
Работата мирише... Не може да те задържат за 24 часа, да ти вземат всички данни и т.н., изведнъж да решиш да......бягаш и да скочиш от третия етаж на асфалта ?!?
3
10
 
13
 
! Отговори
MNENIE преди 1 месец
Пак ще се окаже че камерите в ареста не работят . Полицаите са замесени и през нощта са го метнали през прозореца за да няма свидетел който да ги уличи и да лежат в Затвора .Кой човек ще се метне на асфалта от 4-тия етаж ?