Денков: Калин Стоянов изигра ролята на услужлива "калинка"

Той си повярва, че е незаменим
20 авг 2024 18:45, Стела Стоянова
64
Денков: Калин Стоянов изигра ролята на услужлива "калинка"
Снимка БГНЕС

Случаят с Калин Стоянов е брилянтен пример за странното влияние на политици под тежки санкции за корупция и с 2% одобрение в българската политика, заяви във фейсбук бившият премиер Николай Денков.

Да, Делян Пеевски може да бъде някакъв фактор само и единствено през хора в институциите, които е инсталирал или впоследствие овладял - независимо дали чрез рекет с "папки" или с облаги от държавните ресурси.

Да, Калин Стоянов беше овладян по време на редовното правителство. И си повярва, че е незаменим, докато всъщност играеше ролята на поредната услужлива калинка. А когато му поискахме оставката, ГЕРБ и ДП се застъпиха за него и развалиха правителството, казва Денков.

Още по темата

Чиновниците, на които българите плащат заплатите, трябва да работят за всички хора. А не за личния интерес на #КОЙто и да е политик. Това е причината да се борим за честни, прозрачни конкурси, с граждански коректив, за всички държавни постове. Само тогава ще изчезне факторът "Пеевски" като реален шеф на вътрешен министър, който например ходи на кино, докато подчинените му бият протестиращи граждани, подчерта още Денков. | БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от Общество
Новият вирус "Оропуче" е непознат, няма ваксина или лекарство
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Поредният, на когото Калин Стоянов е разпънал чадър в ***.Пълна подкрепа за Стоянов!
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ПП първо се молели на Калин Стоянов да стане министър МВР, после му искат оставка. А Киро и Асен до кога ще ги гледаме. Те се ос*раха генерално и пак са там. Когато изчезнат Коко и Асан тогава ще обърнем внимание и на Стоянов. За сега не ни пречи. Без Стоянов ПП ще си докарат още 10% отгоре с машинната измама.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Калинката Д се присмя на калинката К. Един дол дренки Б-О-К-Л-У-Ц-И сте всички до един, ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ!!!
12
1
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 4 седмици
Алооуууууу, Денков?!? Ти сам ли бърза да си подадеш оставката в парламента бре??? Докато бяха ГЕРБ в Букурещ???? Да не мислиш, че всички помнят като вашите избиратели по 3 минути? Бaxти дoлния тип!!!! Клоун пълен.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Една от най-големите вреди, които руската новоимперска пропаганда нанася върху обществото ни, е превръщането на свободата в недъг. Понятието либерално упорито и насила бе облицовано с грозно, пошло, извратено, чак до крайното, окончателно сатанизъм. Състоянието демокрация бе обявено за терминално. Руските рупори у нас вече спокойно и открито говорят за необходимостта от въвеждане на автокрация от руски тип.
10
5
 
7
 
! Отговори
нн преди 4 седмици
Денков, да разбираме ПП беснеят, че не стана по тяхната, да овладеят МВР. К.Стоянов, те го издигнаха, но той излезе мъжко момче, държи си за МВР без да се съобразява с Кирчо, Кокрчо и академика, а това вече ги влудява. Президентът извърши престъпление като отказа да подпише и приеме временото правителство, на него не му е работа да се меси в избора на вече определената кандидатка за МП. Президеднтът се изложи, последиците ще са лоши.
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Калинчо накара милиционерите си да си затварят очите на 9 юни за купен ромски вот и така донесе на ДПС поне 12 -13 депутати в повече. Затова Шиши си го брани и ако трябва и депутат ще го направи.
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Прав е. Но хората тук са криви. Всичко им е наобратно. Обратен народ.
7
2
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 4 седмици
Понеже имам такива ботуши задължително трябва да съм аз!
6
2
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 4 седмици
Ама не е честно ....издирвам аз едни откраднати картини едни 13 от САЩ музей , опитвам се да заработя някой лев от наградата за намирането и стигам до едни предполагаеми координати. Някой ги дава на НАТО за предполагаема база на палестински терористи в Северна Европа. И те уж да ги сплашат и вместо да стрелят халостна томахавка стрелят такава сбойна глава заради някакво объркване на унищожителя. После намират отпечатъци от 42 номер ботуши при попадението и урааа задължително трябва да съм аз, че
5
3
 
7
 
! Отговори
Рисунка преди 4 седмици
Денков до Хан Крум в пълно бойно снаряжение. Как ли ще изглежда, може би като калинка :))
4
5
 
17
 
! Отговори
OЛЕЛЕ преди 4 седмици
Молеца критикува калинката.
3
7
 
16
 
! Отговори
Майорс преди 4 седмици
Най малко хора като Денков , прочули се с искането за овладяване службите и цялата власт в страната , с двойно гражданство , с аферите ала бала с машините , кеша , пудела с пачките иИ прочие , имат право на коментари , защото народът е казал Първо погледни себе си и тогава говори!
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А кое беше това?
1
1
 
11
 
! Отговори
Замислен преди 4 седмици
Викам да не изиграе бързата дубайска стоножка...