Доган: Всяка криза дава шансове

ДПС разпространи видео с изявлението му
21 авг 2024 08:00, Стела Стоянова
54
Доган: Всяка криза дава шансове
Снимка БГНЕС, архив

Всяка криза дава шансове - за нови модели на поведение, за нов тип политика, каза почетният председател на ДПС Ахмед Доган по време на заседанието на Централното оперативно бюро на партията (ЦОБ), което беше свикано в резиденцията му в Росенец. Видео с изявлението му беше разпространено на страницата „ДПС пресцентър“ във Фейсбук, пише БТА.

По думите на Доган, ДПС има уникален шанс, освен да си подреди къщичката, да даде друга перспектива за развитието на България и да започне да диалогизира политическото пространство.

По-рано днес председателят на ДПС Джевдет Чакъров обясни, че по време на заседанието на ЦОБ не са били взимани решения.

„Мога да кажа, че това, което обсъдихме и искаме да кажем, е, че подкрепяме и подпомагаме президентската институция като символ на държавността, легитимната държавност в страната за излизане от тази криза. С оглед и на това да бъде допълнена домовата книга, така че да има възможност да се избере служебен кабинет, който да е равноотдалечен от всички“, каза Чакъров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: ДПСкризадоганРосенец
Още от Общество
Над половин милион гледания събраха видеа на млади студенти от НАТФИЗ в ТикТок
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
19
 
! Отговори
Даскалица преди 3 седмици
Доги, стига плямпа несвързани неща! И ти си поредният зависим от касиера на Мултигрупата. Не сме паднали от Марс. Тази престъпна простащина е крайно време да бъде разтурена.
22
9
 
8
 
! Отговори
БРАВО! преди 3 седмици
Разобличаването на Доган и Бойко Борисов от Пеевски ще бъде забелязано и оценено от Белия дом и Даунинг стрийт 10. Има надежда България да се спаси от дирибеите.
21
1
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
На тоя изкуФял алкохолик до кога ще му ходят на крака... резиденция ... айсиктир !Южното крило - при бай Ставри !
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Шанс ще има - ако по някакво чудо поне 100 ей такива като тоя схемаджия и "разпределител"- ги въдворят при бай Ставри..И най вече до ръководни и управленчески връзки се допускат да кандидастват САМО ХОРА С ОБРАЗОВАНИЕ И СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ - за длъжностаА не пасми На агентурно,криминално - родниски калинки за подпис и печат..Та те чак тогава ..
19
2
 
12
 
! Отговори
Тоя скапан мангал преди 3 седмици
За цял живот не се ли намери някой да му напише две скапФани изречения на кръст, които да прочете без грешка? Да не си е помислил пак, че говори на някое помашко- потурнашко сборище?! В България все още живеят и много хора, а не само порезани нехора !
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
вече не вървят приказките ако не е ДПС ще има пак възродителен процес , тези дето калвът на това са необразованите по махалите и горите но намаляха , всяко нещо с времето си , време е и ДПС да иде при СДС , царе , патреоте и подобни , и Герб няма да са вечни
17
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бойкикев и ППДБ са плътно зад него! Ще го защитават до последната му стотинка.
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не усеща, че влиза в затвора!
15
4
 
28
 
! Отговори
Манчо от Манчестър преди 3 седмици
Какво му се стовари на главата на стари години на бай Аамет. Свикнал цял живот да пробутва на раята- турска, българска и всякаква евтините си псевдофилософски пиннизи, да живее на гърба на данъкоплатеца, защото той гарантирал...ами нищо не гарантира, етническият мир в България се крепи на хората, че са кротки, и не им са занимава с глуппости. Този нагглец на стари години доказа поговорката, че вълкът, като остарее, става за кашшмер на кучетата, колкото и да е компрометиран Пеевски- еввалла
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Шишо ще те оправи.
13
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя алкохолизиран, изтрещял дедко окрал избирателите си- най трудолюбивата част от БГ и обрал народа си иначе как философчето от Дръндар има милиони за дворци, замъци и до скоро за 70% от ТЕЦ ВАРНА- бяхме го забравили старчока, а то "подарили" му два Майбаха като всеки започва от 650 000- вземете му всичко и го пуснете на улицата да продава букетчета- като бабите до спирките за 2/3лв- друго не заслужава ПОЧЕТНИЯТ АЛКОХОЛИЗИРАН РЕЗИЛ!
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
този да си кара остатъка от живота и да си яде парите , май това ще прави , много му дреме за Дпсета и разни фрасета, че се е усетил че няма да е вечен
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Изглежда притеснен и изгубен. Защо ли ?
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всяка криза дава шансове - Терминал 1, Терминал 2.
9
2
 
11
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 седмици
Положението е критично, след като бг бай Дрън е изпълзял от болничната постеля, фъфли нещо, само той си се разбира
8
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Доган е доста по-интелигентен човек, опазил етническия мир през 90те, докато пеефски е един груб, безскрупулен, отвратителен мошеник, направил най-големите беди на България, започвайки от фалита на КТБ, Булгартабак, Виваком, Техномаркет и какво ли още не!
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дърт римлянин купил си ТЕЦ Варна :)))
6
1
 
20
 
! Отговори
питам преди 3 седмици
До кога агата ще се прави на най-великият борец за права и свободи ,след като всички виждат ,че е само един класен бандит , и до кога прокуратура и съд ще го пази вместо да е разследвам от къде му дойдоха милионите !!
5
11
 
3
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 3 седмици
Горе ръцете, евроатлантик! Да запазим Кремък!
4
17
 
1
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 седмици
Долу ръцете от Доган! Да запазим Росенец! Пеевски в затвора!