Група тийнейджърки жестоко млатят друго момиче в Пловдив, боят заснет

Вероятно причината е момче
Обновена: 26 авг 2024 08:39 | 26 авг 2024 08:17, Александър Попов
150
Група тийнейджърки жестоко млатят друго момиче в Пловдив, боят заснет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Жестоко насилие между момичета в Пловдив е станало преди дни, а то отново е било заснето, съобщава "Трафикнюз". Група от момичета е пресрещнала потърпевшата, последвали ритници, удари в главата и тялото.

Сбиването е станало пред кметството на район „Южен” в града на 21 август около 19 ч.

Майката на 15-годишната жертва обясни, че сега тя е в дома си и се възстановява.

„Има натъртвания и охлузвания по цялото тяло, в областта на главата, има хематом и трудно се храни”, каза тя пред Нова тв.

Вероятна причина за агресията, според майката на пострадалата, е момче, с което дъщеря ѝ е имала взаимоотношения, а пък 16- годишната нападателка го е харесвала. „Била е подмамена от обща позната под предтекст, че трябва да разговарят. Около 19 ч. Мария пристига и е била доста неприятно изненадана”, посочи още майката като допълни, че след нападението дъщеря ѝ продължава да бъде заплашвана.

По случая е образувано и досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: Пловдивпобойнасилие
Още от Общество
В кадър: Музей "Вехтошар" с над 30 000 соц експоната
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Едно време се биехме 1 срещу 1. А като падне някой - не се рита. Тия деца защо не се учат поне как да се бият...А по страшното е че вместо да ошамарят зверски биячите, сега "ще разговарят с тях"
100
1
 
6
 
! Отговори
Д>Я> преди 3 седмици
Има един интересен експеримент с мишки... Социален. ВСЕЛЕНА 25. Явно изводите му са абсолютно верни.
99
5
 
5
 
! Отговори
ТОЙ ГО КАЗА!! преди 3 седмици
Киро Брейка е прав!!
98
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ето това са отгледали ТКЗС-арите, отгледани по времето на комунизма- това е възпитанието, което са дали на отрочетата си. Как с бой се възпитава.
97
1
 
0
 
! Отговори
100 преди 3 седмици
100
96
1
 
19
 
! Отговори
до 95 преди 3 седмици
За това връщане на ТВУ!Да ги спукат от работа и да ги ступват за да се научат!Зли ***!
95
1
 
12
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 3 седмици
До ИцоИма резон ! Преставете си как какво унижение за тях да берат зеленчуци или плодове с всичките си екстеншени мигли и прочие!После няма да помислят за нещо подобно!
94
1
 
13
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 3 седмици
До Истина Ами как няма като са залепнали по цял ден на телефоните и играят игри дето са 90 % само насилие!После приемат живота като игра докато не се опарят и понякога жестоко!
93
0
 
14
 
! Отговори
Без коментар преди 3 седмици
Документирани са удари в главата. Това може да има като последица отлепване на ретината, шизофрения, епилепсия. Документирани са и ритници в тялото на повалено на земята НЕРАЖДАЛО момиче.
92
1
 
21
 
! Отговори
Биячките знаят ли,че преди 3 седмици
Само извратен мъж би легнал с жена/мома, която с бой и ритници е прогонила онази, която той предпочита. За такъв мъж народът употребява една много по-точна дума, но ако я напиша тук, ще ми сложат бан.
91
1
 
25
 
! Отговори
Истина преди 3 седмици
да им хвърлят един здрав бой с една дряновица, ще разберат дали искат да бият или да ги бият.... сега децата растат в свят в който всичко им е позволено, но не ги учат на задължения и си мислят че боят е нищо когато не го получват.... малко са ги били и си позволяват сега, затова бой до синьо и ще знаят дали ще го правят друг път
90
8
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 80 преди 3 седмици
Аз аз ще ти дам 10000лв веднага, ако ми докажеш, че никога и никъде по онова време момичета не са се били за момче. Абсурдно твърдение, да казваш, че знаеш всичко и навсякъде.
89
5
 
10
 
! Отговори
Стою преди 3 седмици
Епа мноо важно у нашто село всяка вечер се млатим кат съ напием, ама не снимаме с телефончетата
88
1
 
3
 
! Отговори
той галев се млати преди 3 седмици
много . преди да го осъдят на 5 г за рекет, трафик , крадене . цели полета с трошки има в дупница . и в пловдив има . да продават в нета дрога е глуповато .
87
1
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 95 преди 3 седмици
И кой и как си оборил хахахахМай единствено образователната система си оборил, ако са те оставили да завършиш
86
2
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 3 седмици
Лелеее, колко е зле тоя. Хем твърди, че е едно и също "срещу и с", хем казва, че момичета са се били срещу момичета, но не са се били момичета с момичета. Хахахаха. Много е зле.
85
1
 
40
 
! Отговори
Ицо преди 3 седмици
Не им се е получило с живота в града на тези момичета и техните семейства. Лично аз предлагам, при такива инциденти като обществено полезен труд, да ги връщат на полето да събират реколта. Хем земеделците ще имат полза, хем тези индивиди ще се чувстват по близо до корените си. В това число и родителите им... неплатен отпуск от завода и на полета за месец два. Живота сред хора, не е за всеки. На някой живота в обор по им подхожда.
84
1
 
2
 
! Отговори
тцтц преди 3 седмици
Има някакъв доста ниско интелигентен и явно не образован комплексиран, жалък човечец, който е и неграмотен. Не може да се изкаже правилно, но се опитва да се оправдае нелепо. И обижда хората на ***, а очевидно той е такъв. Говори небивалици и не може да разбере какво чете. Ето това е класическия ***. Глупak, който не пада по гръб.
83
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз бяха свидтел на свада между две момичета, точно за момче, 80-те години. Едната казала, че го харесва, ама другата му била приятелка и отишла, да и каже. И идва нашата, след последния час пред училище и започва да обяснява на нашата, дето и викахме "мецата" още от 9-ти клас, че тя се среща с дургото момче, ама ... едната е от града, другата е дояла овце на 5 години. Пляс-пляс и толкова беше. Ех да, нямаше брутализми, кат сега, ама ... не е баш да не имало "нищо". И не, не го "писаха във вестик
82
3
 
1
 
! Отговори
Ходил в трети клас преди 3 седмици
До Анонимен 70 "Би се срещу" е доста различно от "Би се с". Но трябва да си изучил трети клас, за да го знаеш. Нецензурната агресия няма как да ти помогне. Да се биеш СРЕЩУ някого, значи да сте от двете дтрани на фронта. Да се биеш С някого, означава, че сте от една и съща страна на фронта и заедно биете някого. Но явно, и за бой не ставаш, та даже от практика не си го научил.