Вижте сараите на Ахмед Доган в Росенец

В луксозното имение влезе екип на Bulgaria ON AIR
Обновена: 4 сеп 2024 19:53 | 4 сеп 2024 19:30, Инна Ангелова
89

Ден след като “Боянските сараи” на почетния председател на ДПС Ахмед Доган бяха отворени за медиите, днес  екип на Bulgaria ON AIR беше допуснат до летните сараи на почетния лидер на ДПС в Парк "Росенец".

Резиденцията е построена на терен от 180 дка на нос Чукалята. От там се открива прекрасна гледка към Остров "Св. Анастасия", на която Ахмед Доган обичал да се наслаждава.

Архитект Калин Тихолов е проектирал луксозното имение. Неговото име се свързва с не един палат по българското Черноморие.

Летните сараи разполагат с частно, яхтено пристанище, прекрасна градина и външен басейн. Вътре в резиденцията има ресторант, зала за конференции, където са се провеждали важните срещи с актива на ДПС, винарна и киносалон.

Вътрешен асансьор отвежда на втория етаж, където се предполага, че се намира апартамента на Ахмед Доган. На терасата има джакузи.

Резиденцията разполага и с луксозен СПА център. Навсякъде в имението има картини, сред тях и портрет на Кемал Ататюрк. Пред лятната резиденция все още има полицейска охрана.

Вижте репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от Общество
Отделяме повече време за сън, но не и за работа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Както видяхте това в Росенец и Бояна не са негови сараи, а на други хора! Въпроса е тези хора защо са ги дали на Доган да ги ползва? Дали са близки на ГЕРБ хората от същите фирми? .....
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всички вече знаят, че това бе са Сараите на Доган! Това са сараите на ГЕРБ и Пеевски!
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всички разбрахме,че това не са сараите на Доган , а на Близки на Пеевски и Бойко! Защо той е живеел в тези сараи е много важен въпрос!
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Росенец е съветски терен после стана руски . Подхода дори с плуване от Черноморец е невъзможен . През 1988г. С плуване от скалите / бизоните / се насочих към плажа за да си почина . Да ,а *** съветски войник с автомат и смачкани войнишки дрехи . Ми казва нет , нет назад и оградата с бодлива тел на влез ла в морето трябваше да заобиколи. Терена и сега бе е на Българи и не е на Доган или Папазов. И кметство Бургас и то няма да ви каже
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 63, имал това онова, миг и вече няма, отново настанен в друг чужд имот, този човек няма ли семейство което да го приеме, как се издържа синът му без да е работил нито ден
63
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Папазов да внимава, че с тези палати, които са предоставени на Доган без договорни взаимоотношения, представиха само един договор за три години отдавна изтекъл, кой е покривал разноските за прислуга, консумативи, сметки - имаше вече един политик, който беше настанен безплатно в имот и знаете какво му се случи, след като престана да бъде министър
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
откъде имали пари за такива палати, ами в последно време нали за това се говори, теглят заеми за стотина милиона и не ги връщат, това са парите, кредитни милионери
61
0
 
9
 
! Отговори
Observer преди 1 седмица
Добре де имал палат, имоти, сараи, яхти и луксозен живот и всичко друго което обикновенният човек няма. Е добре, това ли е щастието? Това ли е смисъла на живота? Аз нямам и не живея в такива екстри, но пък имам семейство, деца, жена с която съм вече 25г. и честно не срадам чак толкова че нямам охолният живот който е блян за много хора. След някоя и друга година ще си занесе ли горе всичко това трупано цял живот? Може би се мислят за безсмъртни, кой знае? Въпрос на приоритети, моят не е такъв!!!
60
2
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Лукс и разкош за Доган,тютюн и мизерия за електората му.Дано след този репортаж някои избиратели се събудят от сън дълбок.
59
1
 
6
 
! Отговори
Черешката на тортата преди 1 седмица
На Доганя, след като получил диплома по такъв начин, му осигурили и аспирантура. Дълги години той не беше защитил дисертация, но напоследък го представят като д-р Доган. Следователно, може да са му дарили и научна степен по някакъв облекчен режим. Да го питаш за какви права и свободи се бори този? Какво още иска? Нали и милионер го направиха пак по изкуствен начин.
58
1
 
4
 
! Отговори
И още преди 1 седмица
Ако не знаете, поинтересувайте се. През соца има наредби, които осигуряват не само приема, но и завършването на онези, които са приети да следват по параграф с предимство. Има една алинея "ж)", според която на тези категории студенти се осигурява облекчено взимане на изпитите. Тоест, или е забранено да ги късат на изпит (ако са от малцинствата), или след няколко неуспешни явявания преподавателят им пише заветната тройка (това пък важи за децата на АБПФК, за служитлите на МВР и за рбфаковците).
57
1
 
3
 
! Отговори
Жилището, което преди 1 седмица
е осигурено с парите на данъкоплатците на индийчето от село Дръндар, което през 70-те години на 20-и век на приемните изпити за университета получило оценка "слаб (2)", но понеже е от малцинство, не само го записали студент, ами му и дали възможност да избира дали да следва философия или българска филология!
56
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Както стана ясно тези имоти не са на Доган, но карайте на ред и ни покажете палатите и на останалите за да сравним. Тук по важния въпрос е как е направено частно пристанище, като по закон не би трябвало да е възможно, кой и как е разрешил.
55
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А гербераста Папазов откъде има тези милиони? НАП кво вика?
54
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е, какво да гледаме как всички институции са спали 35 г , а политиците са лапали. Сега ми става ясно защо комунистите са трепали тъй наречения елит и са отнемали имуществото им, явно вече не се е издържало всеки да те лъже и краде. Бедните хора са пращали като слуги 8 - 9 г. си деца за да оцеляват. Пак се върнахме на изходна позиция. Напразно загубени десетилетия.
53
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
да кажат съответните органи Защо са били кьорави и не са ги видели досега тези сараи не са построени тази нощ нито вчера
52
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не, Сараите на Папазов са това. Сараите на Папазов с турско присъствие.
51
0
 
21
 
! Отговори
Нали преди 1 седмица
Сараите бяха на Папазов?Който 20 г.не знаеше,че Доган живее там?
50
0
 
7
 
! Отговори
Пеевски преди 1 седмица
Също няма имоти в България на негово име.Нлгато го намагнитиха ,той уж ги продаде,за да не му ги конфискуват.Сега ги ползва с договор за наем.Разбира се продажбата беше формална.Покажете ни хотел "Берлин" за да сравним кой в по-голям лукс живее.
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Е нали тези Да бе, и аз това се питам, без да съм фен на Савата...Откъде тез пари, и то строено преди 20 години???