Костадинов: Съединението е резултат от вярата на предците ни

Заедно можем всичко, само да повярваме, написа той
128
Костадинов: Съединението е резултат от вярата на предците ни
Снимка: БГНЕС

Съединението на Източна Румелия с Княжество България е резултат от силната вяра на нашите предци, че могат да вземат съдбата си в свои ръце и да действат целенасочено. Това написа в Деня на Съединението лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

„Вярвам, че както тогава народът ни е имал способността да мобилизира цялата обществена енергия в името на националния идеал, то и днес можем също да го направим. Стига само да повярваме! Заедно можем всичко! Да живее България!”, пише още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Костадин Костадинов
Още от Общество
Пеевски с ранна честитка за Съединението
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
4
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 седмица
До ЕсаулНе може, защото Украйна, това е Черна България, Крим е български, а за Русия - Москва, по-точно Мосха (българското наименование на града) Московието и Подмосковието;)))
5
6
 
2
 
! Отговори
Бау преди 1 седмица
Този ден показа, колко по големи хайдути в мирно време са тогавашните евроатлантици, когато стане въпрос за власт и лично облагодетелстване! Застреляли майор Райчо Николов, който е русофил, воювал за освобождението от 14 годишен, а те се крили по имотите си във Влашко и османската администрация тук! Единия от двата момента когато българите са обединени за 2 седмици!
4
7
 
6
 
! Отговори
Вин преди 1 седмица
Стига да се придържаме към въжделенията на национал-революционерите и възрожденците ни за националния идеал: да бъдем равни на останалите европейски народи! Не да се равняваме по евразийските такива!
3
15
 
6
 
! Отговори
Есаул преди 1 седмица
Днес е момента да признаете на Русия ако не Освобождеието си от нея, то правото и да се съедини със своята Източна Румелия - Украйна!
2
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
не споделям веруюто на този индивид и групата му!
1
11
 
25
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 1 седмица
А този лИлавия знае ли, че неговата Русия е била против това Съединение?

Спонсорирани публикации