Спор за паркомясто завърши със стрелба

Потърпевшият е със сериозни наранявания
17 окт 2024 09:38, Стела Стоянова
40
Спор за паркомясто завърши със стрелба

Спор за паркомясто в Костинброд завърши с престрелка между съседи. Кадри от случилото се бяха изпратени до NOVA, а потърпевшият от стрелбата мъж е със сериозни наранявания. По него е стреляно с газов пистолет с топчета.

„Не сме имали проблеми досега със съседите за паркомястото. Това беше първият подобен инцидент. На 23 септември наша гостенка беше спряла на въпросното място. Празнувахме, а Орлин, съседът, започна да крещи, че имаме три минути да излезем да преместим колата”. Това заяви потърпевшият Румен.

Съпругата му  Юлияна обясни, че въпросното паркомясто е продължение на тротоара и е общинско място. „Не сме говорили чие е това място, но са казвали, че там си паркират колите, защото смятат, че това пространство е към тяхната къща. Но там спират и други хора”, заяви тя.

Румен заяви, че двамата със съпругата му слезли, за да преместят колата. „Започнахме да разговаряме с Орлин, като му обяснихме, че това е общинско място и всеки може да паркира там. В следващия момент жена му излезе и започна да стреля по нас. Оказа се в един момент, че и двамата започнаха да стрелят срещу нас и то на много близко разстояние”, разказа потърпевшият.

Юлияна подчерта, че ще търсят правата си по съдебен път. "Имаме извадени медициснки свидетелства. Очевидно нашите съседи са конфликтни. Имаме малко дете. Аз много често стоя сама вкъщи с него, когато съпругът ми пътува служебно, и се притеснявам", заяви жената.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от София
СОС се събира извънредно заради трафика
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 минути
До Анонимен 29 Така наречените несполучливо ,,топчета" се изстрелват от този вид оръжие с помощта на въгрероден диоксид. Който е газ. Значи е газово! Кое не ти е ясно?
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 минути
Потърпевшото семейство, вместо да се жалва, да си купи базука и да я държи подпряна на балкона - за респект.
29
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
"По него е стреляно с газов пистолет с топчета", това сега какво е, airsoft оръжие или газов преработен на боен?
28
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 час
В Костинброд 80процента от населението са минали през панделата !
27
2
 
3
 
! Отговори
Келеш преди 1 час
Диагноза - булгарикус
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
бивш/настоящ/бъдещ милицонер, организатор на изборите (купения вот) и защитник на феодалите !!
25
2
 
8
 
! Отговори
К9 преди 1 час
Виждам, че тук е пълно с познавачи на закона и дори някакъв мишок (номер 19) си позволява да ме нарипа беден и глупав. Обаче в закона употребата на оръжие при самозащита е такава мъгла, че винаги си с двата крака в затвора. Няма да обяснявам на умния и богат смешн.ик защо, понеже очевидно му липсва капацитет да ме разбере. В общи линии обаче, ако стрелят по теб с газово оръжие, имаш право да се защитиш с същото, или по-слабо по сила (летва, камък, юмрук). Застрелял ли го с боен пистолет,лежиш го
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До Като За съжаление си прав. Преди седмица, не можех да повярвам направо. Един 80 килограмо, половината коса оердяла и дългуч ... носещ "анцунгА от Пепко" за 20 лева, почна да ми се дърли и да ме заплашва? ХА ... АХ ХАХАХАХХАХА ХА... аххх ... И после разправял "О, той нищо не ми направи" - Може би, защото имаш 6 души, към които гледаше постоянно и се усмихваше. Както и да е. Човекът падна в банята и си удари таза лошо ... случват се и такива неща, когаот не знаеш, как да се държиш с хора.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До Анонимен 9 - Умно ми - защото ще излезе, че има подадени 5 жалби, 20 пъти е звъняно на 112, някой познат е затулил работата, друг му е наредено от шефа, да го прави, въпреки, че това е в разрез със закона...
22
1
 
1
 
! Отговори
Като преди 1 час
Се сблъскат проZти хора с мания за величие става така
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
На път сме да станем, като държание по-зле от преобладаващото в БГ малцинство.
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Братле - Ако някой стреля по теб, в собствения ти дом, имаш право на самозащита, дори и по нашите закони. Дори и да е нелегално оръжието ти (прокуратурата много обича, да се хваща за това, но в съда едно престъпление, не доказва второ), в най-лошия случай, ще отнесеш глоба и пробация. И да, ареста няма как. Дори и да е супер очевадно, че си невинен, практиката е, да те задържат.
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До к9 - Ти си беден и глупав.Снпостолет срещу теб, можеш да убиеш всеки и да пледираш, *** не си знаел, че оръжието е бутафорно. А отделно, за едни пари, ше си "под домашен арест", демек кеъдето си искаш 3-4 години и присъдата ти ще е 5 години, 3-4 приспаднати и 1 на пробация.
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Знам ги такива - пред полицията сте много милипки! НАЛИИ! Но какво сте казвали и правили ... Хаа .. Това се премълчава пред камерите. ЗАЛУЖЕЛИТЕ СТЕ СИ ВСИЧКО!
17
0
 
13
 
! Отговори
Иван преди 2 часа
Се-ляни сър, се-ляни.
16
2
 
3
 
! Отговори
Мартин преди 2 часа
До К9Напротив, ако са извадили пистолети и ги опукам и двамата, нищо никой не може да ти каже. Ама другия път такива ***, с плякалки, ще помислят преди да се правят на каубои.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Бетонирайте целъта държава да има къде да паркоместуват хорста че ше се изтрепят бе
14
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Анонимен 13Абе в САЩ май така се стрелят, та..... това с русофилите....
13
4
 
13
 
! Отговори
К9 преди 2 часа
А сега си представете, че в тази ситуация сте вие и тези стрелят срещу вас, но за разлика от потърпевшите, вие имате огнестрелно оръжие. Как ще реагирате при две насочени дула срещу вас? Аз не бих чакал да ме прострелят и в момента щях да бъда в ареста за поне едно убийство със законно притежавано оръжие, а обществото щеше да храчи по мен, че съм поредния ненормален убиец, на който е даден пистолет. После щяха да ме осъдят и пратят в затвора и моя и живота на близките ми приключваше.
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Каква поредна евроатлантическа драма Дами и Господа