ГЕРБ търси варианти за по-ниски данъци за младите в IT - сектора

Мога да ви обещая по-добри времена, каза Бойко Борисов
20 окт 2024 12:45, Стела Стоянова
213
ГЕРБ търси варианти за по-ниски данъци за младите в IT - сектора
Снимка БГНЕС

Възложил съм да се проучи опита на Португалия за насърчаване на младите специалисти и фирми в областта на IT сектора.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща, на която бе представена програмата на ГЕРБ-СДС в тази област.

Мога да ви обещая по-добри времена, обърна се Борисов към присъстващите и припомни как бе взето решението за суперкомпютъра, който бе изграден у нас.

Аз и партията ви обещаваме, че това, което кажем днес, ще бъде изпълнено, подчерта Борисов. Не могат да ме хванат в неизпълнено обещание, припомни той.

По думите му, покрай електрониката има много добри възможности за военната промишленост.

Борисов заяви също, че отказва да подкрепи неназовани лица, визирайки "равноотдалечения премиер", който според ПП - ДБ трябва сам да си избере екипа, пише "24 часа".

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: данъциГЕРБIT - сектор
Още от Общество
Любомир Дацов: Спекулира се със страховете ни, за да се правят по-големи разходи
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
125 Е, нали Киро кривата уста го арестува, пък се оказа незаконно. Хаах!
129
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
126 Ха,ха,ха, изтъркахте маратонките по жълтите павета 2021, за да трудоустроите шарлатани и неможачи с дипломи, на високи държавни постове. Дори средниста и бивш наркоман Ицо средния пръст в парлаента Хазарта, пратихте в Брюксел да учи английски като депутат в ЕП,смях!Те си живеят в лукс и разврат, а вие , на същото дередже, дори по-зле.
128
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Според дъртата мутра от Банкя на една от най-добре платените професии май десятъкът им идва в повече?!!! Горките програмисти, да ги ожалиш, какво тежко данъчно бреме им тежи на плещите?!!! Див популизъм, седмица преди изборите!
127
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Дай му Бойко да урежда жени с неморално поведение като Деса, рая, Екатерина на рокфелерски заплати. Ама не ги плаща Рокфелер, нито те се казват Рокфелер, плаща ги България и бедният български народ. Този контрабандист има досие колкото Библията.
126
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Много от протестиращите през 2021 сега горчиво съжаляват, че допуснаха да бъдат употребени от шарлатаните на юмручния превратасжия и руски слуга, Румен Радев. Променкаджиите не само че не промениха нищо към по-добро, но стана още по-зле отпреди. 4 години едно голямо НИЩО от ПП,ДБ и компания. Само дето им намериха скъпоплатена, държавна работа.
125
4
 
10
 
! Отговори
гневен мъж преди 9 часа
Този тип защо не е в затвора?Има ли ог-лу-пял-и хора,които да вярват на това недоразумение?Има-чиновниците по общини,общински фирми, и държавната администрация.Да ги изметем!
124
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
От ай ти сектора провериха серийните номера на банкнотите в шкафчето на Борисов и се оказаха реални.
123
0
 
3
 
! Отговори
Анонимна преди 9 часа
116 Радко, мога да претендирам за същото. Използвам Police to be Tattoo art :))) Не разбирам защо го величиете толкоз много и го боготворите.
122
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Ако юмручният преврат на льотчика Радев и шарлатаните, деца на комунистите от червената мафия, не бяха свалили законно избраното правителство на ГЕРБ, сега щяхме вече да сме в Шенген/бяхме по-напред от Хърватия по подготвеност, според ЕК/, и щяхме да харчим 32-те мрд заделени за България. Гърция отдавна харчи своите. Ние, при ПП,ДБ, не само че не получихме нищо по плана, но изгубхме завинаги 10 000 млд. С инфлацията на Кокорчо Асен Василев се отдалечихме от Шенген и влязохме в политическа криза
121
3
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 9 часа
нищо не обещаваи а изчезваи хора с бели петна в биографията нямат работа вполитиката и властта заради борисов магнитски парапетите хората не гласуват
120
0
 
4
 
! Отговори
Абе на шиши... преди 9 часа
...аверчето -> свърши тая с айтитата, скъпотията в София затри всички, хората избягаха по селата и масово напускат континента... за по-топлите страни, никой няма да бачка тук за без пари!
119
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
116 Радко, ти знаеш ли, колкосипроЗт?
118
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Урсула фон дер Лайен и лидерът на най-голямата партия в ЕП Манфред Вебер, лично дойдоха в България да подкрепят Борисов пред избори. С което не може да се похвали нито една партия в България. Планът на ГЕРБ бе одобрен в предварителните консултации, но юмручният преврат на Радев и шарлатаните връхлетя, свали законно избраното правителство на ГЕРБ и се втурна към милиардите по този план. Но, поради некадърност и алчност, удариха на камък, ЕК не одобри плана им и загубихме завинаги 10 млд.
117
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Урсула фон дер *** и лидерът на най-голямата партия в ЕП Манфред Вебер, лично дойдоха в България да подкрепят Борисов пред избори. С което не може да се похвали нито една партия в България. Планът на ГЕРБ бе одобрен в предварителните консултации, но юмручният преврат на Радев и шарлатаните връхлетя, свали законно избраното правителство на ГЕРБ и се втурна към милиардите по този план. Но, поради некадърност и алчност, удариха на камък, ЕК не одобри плана им и загубихме завинаги 10 млд.
116
5
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 9 часа
89: охрана която всяка вечер завиваше вожда и събираше ДНК материал от него. Затова сега е копие на бай Тошо! Маниер, държание, арогантност, начин на управление на младежкото БКП (гроб). Същите чалъми и хватки, ако му се направи ДНК тест сигурно ще има повече бай тошовия днк отколкото тиквено в него! Какво направи гроб бе? Румъния беше зад нас, а сега е светлинни години пред нас. Вече и Албания ни задминава след 15 години герберастка катастрофа!
115
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Тия вечно ще обещават само и само да дойдат на власт и да л.пат както в миналото.. с какъв сурат излизате пред хората и обещавате?
114
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
ЕК Брюксел има доверие само на ГЕРБ. Проектите в плана на ПП,ДБ не бяха одобрени от ЕК и България загуби завинаги 10 млд. Същото ще се случи с всяка партия, различна от ГЕРБ, която влезе в управлението, по някакъв начин, предполагам, с алабала.
113
2
 
12
 
! Отговори
Сега преди 9 часа
Баце като Ви обещава гледайте какво ще иска от вас и от къде ще изгрее слънцето
112
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Елементарен популизъм от плоскочел краваророб
111
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
През управлението на Бойко Борисов той пращаше програмистите да стават овчари. Сега праща овчарите да стават програмисти.