Първи кадри от ужаса в Бостън

Десетки са ранени, има и загинали
Обновена: 16 апр 2013 08:19 | 15 апр 2013 23:23, Красимир Ангелов
101

Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
9
 
! Отговори
do Pomaka преди 11 години
ЕЙЙЙЙ турчин *** долен Ти *** майката кюрд умирисан ЧУВА6 ЛИ ВЕ Само да те барнем ще те утрепем птко *** На *** в умирисаната уста ще го дам *** *** е *** щото я ебахме сички *** долна
57
9
 
16
 
! Отговори
Извънземен преди 11 години
На цялата Федерация на извънземните вече им дойде до гуша от перверзиите на Американското Общество,а именно САЩ! Дадохме им технологиии,дадохме им МОЩ,а те злоупотребяват! Време е да се намесим! Не трябва така да се изтребват човеци-не е нормално.Време е да дойдем и да възцарим РЕД!
56
9
 
24
 
! Отговори
Анти-терор преди 11 години
САЩ някога имаха враг-СССР.Желязната завеса беше заплаха. Сега като вече няма врагове,си събаря СТЦ,прави си измислени такива като Осама,сама си прави атентати,за да си оправдава нападенията над мирни държави? Ах тази Америка-от там започна и кризата в Европа? От Лемон Брадърс? Защо ли целия нормален свят трябва да плаща дълговете на Лудия Американец? До кога???
55
16
 
4
 
! Отговори
бостанбомб преди 11 години
Алах е справедливв и носи мир на земята след наплма на Чичо Сам. А как ли ще отговорят сев.корейците? Янките страх да ги хване. Аз мисля че това е акт на вьзмездие? А какво ще кажете? 2 000 000 избити виетнамци а колко араби? Самоче арабите се оказаха отмастителни ако бяха такива и виетнамците или сьрбите янките щяха да *** като мухи. Е кой е виновен? Кокошката или яйцето? САЩ ЩЕ КЬРВЯТ ДЬЛГО - ЛОША КАРМА ИМАТ МИЛИОНИ ИЗБИТИ И ПРОДЬЛЖАВАТ! Жестоко но справедливо- Ницше.
54
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
чакаме сега да видим кой ще нападнат Американците....АЛ КАЙДА Е рожба на американската политика във миналото...дете добро обучено и спонсорирано от тях...дете излязло извън родителски контрол обаче...във опит да бъде унищожено то даде сериозен отпор...беше доста пораснало и заякнало....без непрестанно периодично водене на войни,икономиката на Америка е обречена на гибел...атентатите са най-добрата причина за започване на война...аз бих казал най-добрата САМОпричина..
53
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Помашки националист Кротувай,не цъкай с огнивото!Станахте бетер от таралежите!Ще въ обръснем на сухо и по една краставица за късмет!Може и голям морков......!
52
3
 
12
 
! Отговори
муспи преди 11 години
На тоя помашки националист, навярно ***, бих му отрязал лично *** и наврял ножа в *** му заедно с дръжката. След това бих избил *** му, и запалил катуна.
51
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Помашки националист Е-е-е! Чакай малко,поспри се и се огледай!И най-вече се ослушай и преди да скочиш,не казвай оп!А като искаш да изповядваш ислям,върви там и не се връщай тук омирисник гаден-***!
50
11
 
2
 
! Отговори
DoMuspi Zubbi преди 11 години
ДжихадДжихадът, е задължение за всеки вярващ мюсюлманин. В ранните години на исляма се възприема буквално - като война срещу неверниците. Но още преди 9 век, т.е. преди религиозните войни, свързани с кръстоносните походи Голямото медресе (в Кайро) препоръчва (становището е именно препоръчително, а не задължително) свещена война, която вярващият води вътре в себе си, и вторият джихад е в буквалния смисъл да се води война
49
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Помашки националист ahhahaaahhahahhahaha glupak
48
84
 
4
 
! Отговори
Помашки националист преди 11 години
Така им се пада на глупавите американци щом са решили да се заяждат с най-великата религия на всички времена-Исляма! До десет-максимум петнадесет години на всички ще стане ясно, че войната с Исляма е обречена. За Европа и Америка няма друго бъдеще извън Корана и няма друг живот извън Шериата! Като български гражданин се радвам, че България ще стане първата неверническа държава в Европа приела правата вяра! ***, опичайте си тиквите! Аллаху-Акбар!!!
47
16
 
35
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Аз живея отдавна в Ню Йорк и по заспал народ не съм виждал. Това още е непознато за българите, защото там расовото смесване е доведено до край. Не може след като гледаш наоколо всякакви латинос, китайци, *** и мелеси, и ако се мерне някой бял ще се окаже румънец, да се зароди нещо организирано. Това е и еврейската цел на расовото смесване. Всичко по впечетляващо или идва от вън или го правят евреите както събарянето на СТЦ. Скоро ще си го кажат - при тях няма сложности.
46
2
 
4
 
! Отговори
ranik56 преди 11 години
Камикадзе .- Самоубийствен атентат .
45
1
 
3
 
! Отговори
ranik56 преди 11 години
Камикадзе .- Самоубийствен атентат .
44
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано жертвите не са повече от 2! Около 30хил бягат този маратон! А за пълната липса на състрадание и човечност у българина: тъжно, много тъжно...
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тука има ли жидовски слуги!
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
53, тази идея я има насериозно, гледал съм за генна бомба по дискавъри още преди години.
41
3
 
37
 
! Отговори
СРАМ преди 11 години
Големи европейци се изказват по форумите. Истински християни! После се сърдим като вместо България слагат клекало по изложбите...
40
8
 
8
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 11 години
До 56 Анонимен Вижда се "Американски театър".
39
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И НА ТЕЗИ КАДРИ КАКВО ТОЧНО СЕ ВИЖДАЧЕ НИЩО НЕ ВИЖДАМ.