Бойко към Сергей: Марш към турските региони

Бойко Борисов заяви, че ДПС купува гласове, обвини МВР в пасивност и даде мнение за ужасния случай “Сестри Белнейски”
31 май 2008 15:16,
117
Бойко към Сергей: Марш към турските региони
Борисов обвини ДПС в купуване на гласове и хвърли вината на Станишев. Снимка: Булфото

Апелирам към премиера Сергей Станишев, като към държавник, да слезе от колата и да отиде да пита хората в смесените райони какво се случва там и съм сигурен, че тогава той ще вземе други решения, които и ние ще толерираме.

Това каза столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос как ще прогнозира резултата от извънредните избори в Сандански следващата неделя.

ДПС в Сандански купува всичко, моето виждане е, че това което прави в момента ДПС в страната тежи на съвестта на Станишев и ако той не се вземе в ръце и не го прекъсне ще е непоправимо за държавата и историята, каза Борисов.

Той отново коментира връщането на Христо Кулишев като ръководител на Митниците и изтъкна, че "връщането на Кулишев е с единствената цел да се напълнят, макар и доста пълни, касите на тройната коалиция".

На въпрос за очакванията от юлския доклад на ЕК за България, неформалният лидер на ГЕРБ изтъкна: "Колкото и странно да ви звучи правим всичко възможно докладът да не е най-лошия. Защото машината в Брюксел е много тежка и влезем ли веднъж в тази спирала на най-лоши неща не можем да извадим България няколко години след това".

Кметът обяви, че в рамките на ЕНП ГЕРБ прави много усилия докладът да бъде критичен в рамките на нормалното.

По отношение новите данни за убийството на сестрите Белнейски, Борисов каза: "провалът е изцяло на разследващите органи, но считам, че толкова некомпетентни не могат да бъдат, има нещо, което стои зад тази работа, надявам се да го изкарат".

Борисов отново посочи, че "МВР го няма, професионализма отсъства, а ДАНС не може да поеме криминалните разследвания и в момента се занимава с неща, които не са й работа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Bulgaristanec преди 16 години
Държавата да си вземе, за да си я оправим и да си я пазим. Да могат синовете ни да казват ... Българин да се наричам първа радост е за мене ...
15
0
 
0
 
! Отговори
патриот преди 16 години
сте се настройвали срещу нас! Не виждате ли какви некадърници избрахте - царя лучано - като следствие ирена кръстева и дебелото и синче да не изброявам още недоразумения. Толкоз ли не можахте за 2 години да генерирате нормална политическа система, че все ви трябва да се заигравате с турците *** и пенсионерите за да се сформира що годе нормално правителство. Сами си докарахте доган и сульовците край него - сърбайте си попарата. И стига с тия обиди към турците - хич не им е до нас с проблемите в югоизтока и чалмалиите. Тая прекрасна държава сами си я превърнахте в бунище.
14
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 16 години
ot boiko borisov nisho ne stava.
13
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 16 години
boiko borisov e 4is
12
0
 
0
 
! Отговори
Bulgaristanec преди 16 години
... Вие какви ги вършихте ? Колко умни дела сторихте ?
11
0
 
0
 
! Отговори
Vasilev преди 16 години
Е, бива ли на такъв да се надяват хората в България... По-задръстен и *** човек отдавна не сме имали в политиката. И кой още вярва на тоя ***. Такъв език, такова поведение, чудо невиждано...БАТ БОЙКО ТЪПАНАРИНА
10
0
 
0
 
! Отговори
Bulgaristanec преди 16 години
Ти какво направи през всички тез години? За да не е отслабне държавицата ни ?
9
0
 
0
 
! Отговори
Bulgaristanec преди 16 години
Ot vsichki nas zavisi da ne dopusnem DPS v koalicia ...
8
0
 
0
 
! Отговори
Aнтон преди 16 години
България отслабва от такива караници.Вярно е това, което говори Борисов и е страшно, но тенденцията е от 25 години.Най-малко със обиди, караници и омраза ще оцелеем!Уж разумни политици, мъже...Докато вие се разправяте *** безчинстват, турците мълчат и точат ятагана!!!А НАРОДА!!!???? Страда, гледа ви и ви презира!Някой може да го излъже отвън с евтини обещания, както през 1394 година...Не ви ли е срам ,бе!!!Ще затриете България с вашите караници и карези!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
до 4,виж тези говорители не са проблем на никой, и е по-добре да не ги спират /ако са силни да ги намалят/.по твоята логика трабва да се забрани и звъненето на камбаните. искам само да кажа че тук не е сърбия, където се поизклаха на верска основа. нека си цъкат там от минарето, но да е в рамките на нормалното.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Стига сте си говорели празни приказки! Че кой го издигна Бойко? То никога не е имало друга партия освен БСП, надеждите ви са напразни, всичко е червено!
5
0
 
0
 
! Отговори
Савчев преди 16 години
Хубаво го е казал бат Бойко че БСП предаде Бьлгария на бандитите от ДПС но дано не се отметни пак и да направи коалиция с тях?!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Boiko,kato se pravi6 na patriot-za6to ne spre6 parvo govoritelite na djamiiata sre6tu halite?kakvo napravi kato kmet sre6tu mangalskite izstaplenia-ni6to...Laje bokluka-ne mu vervaite!!!ATAKA!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 16 години
Борисов може да е ***, може да е мутра, но за някои неща е много, ама много прав! Като цяло не ми харесва като човек, но хората около него съм сигурен, че ще направят нещо повече за окаяната ни държавица от всеки друг...
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Казаното е очевидно за всички в тая страна нещастна България! Този път напълно съм съгласен с Бойко Борисов, въпреки че той е шимпанзе и некадърник!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
България няма пемиер. Един гледан в саксия пикльо със забележими хомосексуални наклонности се пули от екрана всяка вечер и си играе на държавник. А пред очите на истинските българи, държавата умира безвъзвратно, та стигнахме до там, че един първичен, жесток и *** ***, който моляви се,бил най-великия политик да се гаври с цялата нация. БСП,БСП ще видите вече власт на връх МАДЕ...