Сидеров: България да съди Украйна и "Газпром"

Газовата криза показва, че трябва да търсим алтернативни източници на енергия, подчерта лидерът на “Атака”
41
Сидеров: България да съди Украйна и "Газпром"
Снимка: БГНЕС

България да поиска съд за Украйна и „Газпром“ заради кризата с доставките на газ, поиска председателят на партия “Атака” Волен Сидеров  в специално изявление.

“Газовата криза показва ясно, че България трябва да търси алтернативни източници на енергия, които да не са свързани само с Русия и транзит през Украйна. Кризата показа също, че правителството и ръководството на Булгаргаз не са на своето място, защото не са осигурили достатъчно запас за един по-дълъг период от време”, констатира Сидеров.

Според него България трябва да заведе дела в международните институции срещу Украйна и руския Газпром.

“България има подписани договори с тях, а те не ги спазват”, се казва в изявлението на Сидеров.

Всичко за кризата с газа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да го духа Украйна! Украйна е виновна застуда във вашите апартаменти! Блядов Ющенко!
19
0
 
0
 
! Отговори
Мюмюн преди 15 години
Криптофашиста Сидеров отново се изгъзи с изявлението си България да поиска съд за Украйна и Газпром заради кризата с доставките на газ. Председателят на партия Атака Волен Сидеров отново зае руска страна и доказва с това, че е вграден агент на ДС и КГБ в българския парламент..
18
0
 
0
 
! Отговори
Калин преди 15 години
Доскоро уважавах до някаде Волен Сидеров.Не понасям антиеврейските изказвания,хомофобските такива,анти арабски и подобни глупотевини.Сидеров има доста книги да чете да имам глупостите.Партията му пълна с комунисти мота се с такива.Наскоро в тв поканили ми някакв пенсионерски вожд ,който наричаше свещенниците убити от комунистите през 1944 с,какви ли не епитети.Атака е с този дърт комунист.Писна ми от тези рядко ги гледах ,но вече и това няма да направя изклучвам тв скат от програмите.Да ви имам болните мръсно ,червени глави атакисти смотани пишман българи,миризливи лицемери.Оборската тор има по висок морал и чуство за човечност от вас.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сидеров ти си гений, но според мен по-добре ще е да нападнем Русия и да им окупираме газовите находища!
16
0
 
0
 
! Отговори
ееееееее преди 15 години
СИДЕРОВ Е психопат и става само за дворно куче(квартална "превъзходна"). Пръв приятел на ***....
15
0
 
0
 
! Отговори
asparux преди 15 години
bravo sider4e,da obqvim voyna na ukrayna......................
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
че Русия няма ли договор с Украйна?
13
0
 
0
 
! Отговори
daniel преди 15 години
Прав си е човека бе кво говорите и вие глупости като не разбирате???
12
0
 
0
 
! Отговори
Воленка преди 15 години
А защо всички коректни платци на крадливата топлофикация да не я съдим и без това им плащаме тройно? Мен кво ме топли Украйна-спазвам си моята част от договора....искам си топлото!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Volen 6te si ostane "sederast" vinagi...Ukraina krrade,tova e o4evadno!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
varvarinov преди 15 години
volene,ne e za teb tazi rabota. ostavi ,golemite shte se opraviat.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А защо България да съди Газпром, след като Украйна краде от транзита на газ и Украйна е основната причина, България сега да е без газ?!
8
0
 
0
 
! Отговори
миле преди 15 години
И тоя агент се обади от коневръза... Целува на комунистите,а после говори несвързано.
7
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
най ми е гот, когато америколизците *** тропнат една лъжа на масата и почнат да танцуват около нея......кой ви е казал, че българия няма договор с украйна?а европейската енергийна харта?която украинците нарушават със замах, и дори най големите русофобски ястреби в евпорейския съюз не обвиняват русия за простотията, която става сега....ама виж, българските седерастчета знаят, че путин е виновен, и толкоз.....
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Договор с Украйна нямаме, но това не пречи на Болен да се подмаже на съветските другари.
5
0
 
0
 
! Отговори
ончо преди 15 години
и до стената да ни изправят воленчо пак няма да набере смелост и да каже лоша дума за майчица Русия.Газпром и Украйна били виновните.Страх,страх-нормално нали те го помпат финансово.Кажи смело Русия и Украйна са виновните!
4
0
 
0
 
! Отговори
boristodorov56 преди 15 години
Втасахме я!Да видим сега кви са ги надробили - Руменчо и Сергейчо подкрепяни от Гоце Трипера - какъв договор са сключили с Кремъл!Обикновено, когато едната страна не изпълнява поетите задължения - възстановявява щетите и равенството! Или нашите кремълски еничари ги е било страх да искат такава клауза в Договора .Станишев да не се прави на улав - да излезе и да говори или дапубликува договора - стига са го крили - там процентите комисиона не се отбелязват.ВИНОВНИ ЗА НАС СА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ОСИГУРЯВАТ ГАЗТА СЪГЛАСНО ДОГОВОРА - НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО И РУСИЯ.ЗА НАШИТЕ - НЯМА ОПРАВДАНИЕ! РУСНАЦИТЕ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА АБДАЛИ, КОЛКОТО СИ ИСКАТ - ЦЕНАТА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ЛЕТНИТЕ СТОЙНОСТТИ. УМРЯ МАРКО!Освен всичко друго - миналата година бяхме пред подобна криза - нашите управляващи трябваше да имат готовност за подобен развой.Абе, знам си аз - човек дето няма семейство, къща и деца - неможе да нарежда свястно нещата в държавен мащаб! супата - сами си ги избрахте!НА 14 ЯНУАРИ ДА ГИ ПОЧЕРПИМ С КОКТЕЙЛ - ама "***"!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Brai be Sidere, brao be vojvodo!edna toplka struna w studenata zima.Evropeicite koito sa 100% zavisimi ot ruskata gaz i dostavkata ii prez Ukraina oste ne sa se nadignali. Ti Volene si pryv. Brao pi4
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Za pryv put e prav tozi ba6ibozuk. A komunistite vyn ! ! !
1
0
 
0
 
! Отговори
gonzo преди 15 години
България на три МЕЗЕТА!