Съдът в Кюстендил: Свободни сте, г-да Галеви

Скандалните бизнесмени излизат срещу гаранция от по 50 бона
16 юни 2009 15:46, Красимир Ангелов
160
Съдът в Кюстендил: Свободни сте, г-да Галеви

Окръжният съд в Кюстендил пусна от ареста скандалните бизнесмени Ангел Христов и Пламен Галев с мярка за неотклонение парична гаранция от по 50 000 лева, съобщи председателят на съда Красимир Бамбов.

На 10 юни Районната избирателна комисия в Кюстендил реши да регистрира като независим кандидат за народен представител Пламен Галев.

Двамата напуснаха следствения арест на Софийския затвор малко преди 17 часа и са се отправили със сребристо Волво и адвокатите си към Дупница.

А днес от ареста бизнесменът пусна специално писмо до избирателите си:

“Благодаря на всички, които се включиха в подписката за издигането на моята кандидатура за независим народен представител".

Ангажирам се да бъда вашият глас в Народното събрание, да задавам вашите въпроси.

Ангажирам се да работя неуморно и да отстоявам гарантираните права на всеки от вас като гражданин на България и Европейския съюз", пише още Галев и подчертава:

Още по темата
27 мар 2008 09:19
49
“Декларирам, че ако бъде избран за депутат, ще поискам сваляне на имунитета си, за да продължи обективната работа на правораздавателните органи".

Ангел Христов пък е регистриран като мажоритарен кандидат в Перник от "Партия за либерална алтернатива и мира" (ПЛАМ).

В пропорционалната листа на ПЛАМ са записани трима кандидати – Васил Тошев, Георги Георгиев и Бисер Боянов.

Ангел Христов фигурира и като единствен кандидат на ПЛАМ в пропорционалната листа в Кюстендил.

Пламен Галев бе задържан на 5 декември 2008 г. с обвинение, че е изнудвал журналистката Лидия Павлова, а "брат му" Ангел Христов пък е арестант от 21 януари тази година.

Обвинителният акт срещу двамата и още няколко души, сочени от прокуратурата за съучастници в престъпна група, бе внесен преди дни в Софийския градски съд.

Той обаче отказа да гледа делото и го прати на съда в Кюстендил с мотива, че престъпленията, в които са обвинени, са извършени в Дупница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
леля Ема преди 15 години
Чудех се за кого да гласувам и вече зная - за рожбите на бълхарската демокрация - т.н. "братя Галеви"! Да са ни живи и здрави, да правят хубави закони и да ни управляват справедливо! И който не ги слуша, ще яде бой или ще бъде извозен в т.н. "гробарка".
78
0
 
0
 
! Отговори
DUBLIN преди 15 години
ETO ZATOVA SE RADVAM 4E NE JIVEIA V TAZI KO4INA -KORUMPESTAN-4ESTITI VI NARODNI DEPUTATI.
77
0
 
1
 
! Отговори
Ангелин Милчев преди 15 години
Ако другите държави си имат мафия,то нашата мафия си има държава :-(
76
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
AKO GI OSVOBODITE AZ SE OTTEGLQM,VIGDAM CHE NQMA DA MOGA DA POMOGNA NA BALGARIQ I E QVNO CHE SI GUBQ VREMETO. BOG DA PAZI BALGARIQ, VAPREKI CHE NQMA DA E VAZMOGNO OTTUK NATATAK. PAZETE SE SAMI !!!! I SE VAORAGAVAITE NAI-VAGNOTO ! NE SPAZVAITE ZAKONITE, ZASHTOTO NQMA ZAKON KOITO DA VI SPASI !! NE VI TRQVA RAZRESHITELNO ZA ORAGIE, VIE TRQBVA DA SE PAZITE SAMI I STRELQITE BEZ DA SE ZAMISLQTE AKO SE NALOGI. SARZETO MI PLACHE, NO E QVNO CHE OTIVAME KAM GIBEL ZATOVA ZASHTITAVAITE SE KAKTO MOGETE. CAO.
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Забележете как съдиите си прехвърлят топката! Вижте подробностите. От Софийския отказват и го препращат в Кюстендилския! Ясна е работата... Слушайте г-да съдии, вземете всички доказателства от Дупница и Кюстендил и ги осъдете тук в София. Стига циркове бе!
74
0
 
0
 
! Отговори
webadmin преди 15 години
РЕФЕРЕНДУМ !!! Належащо е да се иска референдум :1. Отказ от частичен държавен суверенитет за 10 години.2. Законодателна, съдебна и изпълнителна власт се поверяват на една от великите държави в ЕС.3. Парламента се разпуска за 10 години.4. Българи да се допускат до бюджетна работа само като обслужващ персонал.Колкото и да плащаме на чужденците ЩЕ Е С ПЪТИ ПО МАЛКО от това което се краде, влачи, изчезва и т.н. в момента !!!
73
0
 
0
 
! Отговори
ана преди 15 години
ниищо скъпи няма да промениш по добре се опитай да влезеш в системата на мафията по лесно е отколкото да протестираш няма кой да те чуееееее!!
72
0
 
0
 
! Отговори
ана преди 15 години
бравооооо каза истината! това не са празни приказки а е самата ИСТИНА!! всички мафиоти плащат, за да развиват мафиотската си дейност споко!! ха ха направо се изкефих, точно това очаквах да ги пуснат, иначе нямаше да е БЪЛГАРИЯ!!което не става с пари става с много пари! заблудения народ нека скача по жегите да протестира ха ха ще ви чуят ама не в тоя живот!в системата съм знам всичко чак ми е смешно на доверчивия българин!да живее справедливостта ГАЛЕВИ са навън!
71
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
I KAKVO PRAVIME SEGA ????TE NQMAT PRAVO DA SE QVQVAT ZA KANDIDAT DEPUTATI !!!!!!I TE NQMAT PRAVO NA IMUNITET !!!!!!MAI SHTE VI ZAREGA ???? KAZAX CHE PRESTAPNIZITE OTIVAT PO ZATVORITE ???SLED KATO NE IZPALNQVATE SAVETITE MI, KAKVO MISLITE CHE SHTE SE SLUCHI ?PRAVQ VSICHKO ZA DA MOGE BALGARIQ ZA STANE NA KRAKA, NO VIE GI REGETE PO EDNA ILI DRUGA PRICHINA ???? NIE TRQBVA DA RABOTIME V EKIP SAS SVETA A ZA DA MOGEME DA RABOTIME TRQBVA DA SE IZCHISTIME OT TUMORITE I PRECHKITE ZA TOVA. GALKO !!!
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ти малоуменли си? Знаеш ли кога ще иска да му свалят имунитета? Да ти отговоря, че може да се затормозиш от мислене... НИКОГА, лум.пел. такъв!
69
0
 
0
 
! Отговори
nue преди 15 години
Декларирам, че спирам да плащам данъци ! декларирам, че няма да уважавам държавните органи! декларирам, че утре ще си купя оръжие!
68
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Галеви да си вземат колите и да потеглят към родните си места, че да прекопат градината!
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Е добре ... той става депутат за ДА има имунитет и сега вика ако стана депутат ще поискам сваляне на имунитета....абе кой лъжеш ти бе
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Декларирам, че ако бъде избран за депутат, ще поискам сваляне на имунитета си, за да продължи обективната работа на правораздавателните органи". ГАЛЕВ СИ Е ПИЧ, ЕВАЛА
65
0
 
0
 
! Отговори
DO #49 преди 15 години
Това че тези 2 прасе..та ви подхвърлят някакви трошички за да ви държат мирни и спокойни не значи че им пука за вас зомбирани хорица осъзнайте се! и правете разлика между загрижени за Дупница хора и "хора" с бизнес интереси в Дупница !Благодарение на вас двама престъпника са на свобода и следващите далавери за милиони от които вие няма да видите нищо ще тежът и на вашата съвест.
64
0
 
0
 
! Отговори
peo преди 15 години
Това е режисиран заговор на ретроградните сили у нас за дискредитиране на демикрацията и членството ни в НАТО и ЕС.Познайте кой поръчва музиката и кой плаща.
63
0
 
0
 
! Отговори
mitko преди 15 години
БОГ ДА ПРОСТИ БЪЛГАРИЯ И НЕЩАСТНИЯ И НАРОД!!!! АМИН!!.......
62
0
 
0
 
! Отговори
аЦки преди 15 години
Като се замисля, за ДПС ще гласувам. Заслужаваме турците да ни *** още 500 години. Галеви в парламента?!? Това някаква шега ли е или?
61
0
 
0
 
! Отговори
ДАНС преди 15 години
никаква толерантност към сводници ,мутри и наркораспространители които не си плащат данъците на др.миков!ВНИМАВАЙТЕ!не е казал шефа,не сме Ви прибрали за 24 часа!държавни служители сте за това,че умната........... тези са за назидание само!!! вече се издължиха за 24 часа и няма проблем да станат депутати!!!ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ ГЕНЕРАЛСКОТО ДВИЖЕНИЕ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ!ама Вие продължавайте да си играете на демокрация............
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Че да му седнат сега с др. Петков на софрата!/край фонтана/....На блага ракийка и юнашки песни:)