Съдът в Кюстендил: Свободни сте, г-да Галеви

Скандалните бизнесмени излизат срещу гаранция от по 50 бона
16 юни 2009 15:46, Красимир Ангелов
160
Съдът в Кюстендил: Свободни сте, г-да Галеви

Окръжният съд в Кюстендил пусна от ареста скандалните бизнесмени Ангел Христов и Пламен Галев с мярка за неотклонение парична гаранция от по 50 000 лева, съобщи председателят на съда Красимир Бамбов.

На 10 юни Районната избирателна комисия в Кюстендил реши да регистрира като независим кандидат за народен представител Пламен Галев.

Двамата напуснаха следствения арест на Софийския затвор малко преди 17 часа и са се отправили със сребристо Волво и адвокатите си към Дупница.

А днес от ареста бизнесменът пусна специално писмо до избирателите си:

“Благодаря на всички, които се включиха в подписката за издигането на моята кандидатура за независим народен представител".

Ангажирам се да бъда вашият глас в Народното събрание, да задавам вашите въпроси.

Ангажирам се да работя неуморно и да отстоявам гарантираните права на всеки от вас като гражданин на България и Европейския съюз", пише още Галев и подчертава:

Още по темата
27 мар 2008 09:19
49
“Декларирам, че ако бъде избран за депутат, ще поискам сваляне на имунитета си, за да продължи обективната работа на правораздавателните органи".

Ангел Христов пък е регистриран като мажоритарен кандидат в Перник от "Партия за либерална алтернатива и мира" (ПЛАМ).

В пропорционалната листа на ПЛАМ са записани трима кандидати – Васил Тошев, Георги Георгиев и Бисер Боянов.

Ангел Христов фигурира и като единствен кандидат на ПЛАМ в пропорционалната листа в Кюстендил.

Пламен Галев бе задържан на 5 декември 2008 г. с обвинение, че е изнудвал журналистката Лидия Павлова, а "брат му" Ангел Христов пък е арестант от 21 януари тази година.

Обвинителният акт срещу двамата и още няколко души, сочени от прокуратурата за съучастници в престъпна група, бе внесен преди дни в Софийския градски съд.

Той обаче отказа да гледа делото и го прати на съда в Кюстендил с мотива, че престъпленията, в които са обвинени, са извършени в Дупница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Хахаххахахахахахахахахахаххахахахахахахахах, колко шоу има в тази държава !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
98
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 15 години
бравосБРБ - Банананова Република България
97
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател от Марс преди 15 години
"Ангажирам се... да отстоявам гарантираните права на всеки от вас като гражданин на България и Европейския съюз"Това е поредният ***, който се опитва да заблуждава българина, че политиците са тези, които защитават гражданските права на хората. Гражданите сами защитават правата си - затова са ГРАЖДАНСКИ права; затова има неправителствени организации. Комунизмът отдавна е преминал, да му каже някой на Галев, че в демократичната система функцията на политиците е законодателно-административна..
96
0
 
0
 
! Отговори
DUBLIN преди 15 години
DO "RADVA6T SE"-AMI SME6KO PO IZKAZVANETO TI LI4I 4E I TI VE4E SI V 4ISLOTO NA ZOMBITATA-RADVAI SE,PROSTOTIATA E RADOST I SMIAX,A ZA TOVA 4E STE SE OPRAVITE I BEZ NAS,NE SE I SAMNIAVAM,KATO GLEDAM DO KADA STE IA DOKARALI,BADI JIV I ZDRAV,SME6KO.
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
abe ei RADVA6T SE mnoo li sa radva6 we gaz i ti si *** we sia radva6 li sa-radvai sa "jivota e radost i taga"
94
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
otkazvam se ot taia darjava opraviaite se
93
0
 
0
 
! Отговори
miss katrin преди 15 години
bravo!!! mnogo se radvam za na6te mom4eta.....4e sa na svoboda ve4e..
92
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
*** darjavata
91
0
 
0
 
! Отговори
Бай-Михал преди 15 години
Когато са правили избирателния закон на времето,депутатите са си оставили вратичка в закона,ако евентуално един ден станат обвиняеми,та да могат да отърват пандиза.сега пак гласувайте за същите хора дето от 20 г. се подиграват с нас обикновените избиратели и пълначи на хазната-кво да се прави-хак ни е!Всеки трябва да плати цената за собствената си простотия...Както е известно-*** народ-слаба държава-е,те това е!
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Абсурдистан е една от малкото държави, които са оставили печатането на пари в частни ръце, а не се осъществява от Централната банка. В последните години обаче възникнаха някои проблеми, тъй като същите искат да печатат и евро на домашните си принтери, но редица европейски институции се борят срещу тези техни намерения.
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Тротоарите са разбити или просто липсват. София си има дори летище. По време на Прехода от България към Абсурдистан, все повече хора намират неговото истинско предназначение, а именно изход от абсурдите.Абсурдистан има много силна икономика. Произвежда се предимно картофено пюре, което много митничари бъркат с различни видове наркотични вещества. Търговията с "бели робини" и огнестрелни играчки също е добре развита. Абсурдистан е една от малкото държави, които са оставили печатането на пари в
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Отвъд бетона има море, което много усърдно се замърсява.Столица на Абсурдистан е София. Градът има невероятна транспортна инфраструктура. Метрото, което е най-развитото в света има една единствена линия, построена за умопомрачително краткото време от 1979(когато се появява идеята за метро в София) до 2009, като все още не е напълно завършено. Булевардите са осеяни с безброй копки, дупки, трапове и пропасти за разкош на шофьорите, за които това си е едно своеобразно влакче на ужасите.
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Абсурдистан или още Мутроландия е подобие на държава, намиращо се на Балканския полуостров с прогресивно намаляващо население, което в момента е около 7 млн. души, голяма част от които етнически турци или роми. Доскоро е била известна като България, но комплекса от политически, правораздавателни, обществени и пр. абсурди правят все по-актуално наименованието Абсурдистан.Абсурдистан граничи на север с Румъния, на запад със Сърбия и провинция Македония, на юг с Гърция и ДПС, а на изток с бетон.
86
0
 
0
 
! Отговори
ДАНС преди 15 години
за съжаление това е истината!идеята за прочистване на обществото по този начин се корени още в древноста!войните не били за предпочитане защото се губел генетичен материал!никой не иска да бъде на мястото на "изчистения"и както можем да предположим си намират еничери за експеримента!тях разбира се ги контролират и направляват как да тероризират хората!може и да ггъмнат някой превишил правата си в последствие.........
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ще стане същата работа като с Бобов Дол ,където разни мижитурки по телевизията се кълняха ,колко били доволни от Ковачки ,как им осигурявал поминък и пр. Жалки хорица с робски манталитет -заслужават си скотското положение и те и тези *** в Дупница подписали се за тези "братя
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Смешна дъражава ама по добре е да не се прибирам лошо за нормалните хора, ама щом търпят зна4и няма нормални хора в тази България. Успех мафиоти
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ami Tacheva nali mnogo dargi da se spazvat zakonite ..dage misleshe da si podava ostavkata zaradi Asenovgrad !! Megdu Galevi i ubiizite na Martin Borilski njama razlika--i vav dvata sluchaja Tacheva otvori po edna vratichka ot zakona , za da gi izmakne !!
82
0
 
0
 
! Отговори
РАДВАЩ СЕ преди 15 години
***,СТОЙ СИ ТАМ РПИ БЕЛЕЗНИКАВИТЕ И ИМ ВРЪТКАЙ ***,НАЛИ ЗА ТОВА СИ ТАМ?НИЕ И БЕЗ ТЕБ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ.И НЕ СЕ КОСИ ДА ПИШЕШ-ВРЕМЕТО Е ПАРИ И НЕНАПРАВЕНИ *** А ТИ ВЕЧ СИ ЗАПАДНЯК,БОКЛУКО!РАДУЙСЯ ПЕДЛЬО!
81
0
 
0
 
! Отговори
живко преди 15 години
аз съм от Добрич и не ща такива да гласуват закони които аз трябва да спазвам Дупничани като си ги обичат толкова много да си ги правят общинкси или нещо такова!ТАКИВА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА В ПАРЛАМЕНТА...
80
0
 
0
 
! Отговори
баба Тотка преди 15 години
Боже,пази България!!!