Бойко скочи на БСП: Сдавайте власта и трайте

"Управителят на БНБ Иван Искров има още 6 месеца мандат", отсече Борисов
137
Бойко скочи на БСП: Сдавайте власта и трайте
Снимка: БГНЕС

Правителството да се подготви за сдаването на властта, а не да назначава посланици и генерални консули, призова бъдещият премиер Бойко Борисов.

“Ние ще направим бързо кабинет и няма нужда от такива назначения, които след това ще анулираме”, допълни лидерът на ГЕРБ.

По думите му, който си мисли, че ще бъде назначен сега и ще се спотайва и ще саботира новото правителство, няма да успее.

"За мен управителят на БНБ Иван Искров има още 6 месеца мандат", отсече Борисов

Той определи подкрепата на Атака като достойна постъпка и допълни, че най-вероятно във вторник ще стане ясен председателят на бъдещия парламент.

“Имаме готовност да съставим кабинет, който да отговаря на обществените очаквания и да работи ефективно, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
mhoo iasno преди 15 години
S mutri samo mutra moje da se spravi-taka 4e napred Boiko!!!
75
0
 
0
 
! Отговори
burgas преди 15 години
davai bat boiko,iskame politici v pandiza ve4e,boi po 4ervenite kratuni i fesove do otkat.gerb+ataka!
74
0
 
0
 
! Отговори
аноано преди 15 години
не забравяй че ренегатството е страшна работа.чистия комунист-ренегат ББ може да е троянски КОН...
73
0
 
0
 
! Отговори
po povod napisanoto преди 15 години
"Протурската политика на Външно министерство. Калфин и Керемедчиев, за да угодят на Доган откриха 123 секции в Турция и само 3 в Гърция. В Гърция има 380 000 БЪЛГАРИ а в ТУРЦИЯ 180 000 изселници, които винаги гласуват против България!"Ако това е вярно, значи тези двамата са за разстрел!
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Голямата грешка на комунистите е, че подцениха Бойко. И продължават да го правят.
71
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 15 години
a we pojarnikar.kolko t, beshe zaplatata na jenati........
70
0
 
0
 
! Отговори
@@@@@@+6 преди 15 години
Защото "властта" звучи тромаво,а с 1 т е гладко и лесно за изговаряне!Затова!Стига сте сеели на корена ряпа т.е.стига сте издребнявали!Много по-важно е да разкараме тая шльокавица!
69
0
 
0
 
! Отговори
аноано преди 15 години
мутрона да вземе да прочете закона на паркинсън-за нивото на достигната компетентност,щото той такова никога няма дадостигне.никакви нива не достигат тези на които им липсват първите 50 години във възпитанието!
68
0
 
0
 
! Отговори
серджо андолини преди 15 години
малкото негърче Барак Обама притежава чудовищен ***! Потресен,именно от такъв *** ще бъдеш натресен!!
67
0
 
0
 
! Отговори
Арагорн преди 15 години
А ти си турскосин фен от някой периферен обръч от фирми около Доган.Ама вече са почнали да го стягат обръчите...
66
0
 
0
 
! Отговори
Айде Каратяга преди 15 години
Сеа напрао с по едно маваши-гери в ДЗУРЛИТЕ кат ги видиш из парламента. Няма кво да ги жалиш с "трайте"- ЪПЕРКЪТи в ДЗУРЛАТА до кЪ станат вълча порода тия крадци . И ако не ги вкараш по панделите народа ще те намрази и теб да знаеш ! ПАНДЕЛАТА ако влезе в употробичам сега при чистката нямаш равен Бойче... И ще те признаят и хора които не са гласували за теб - като от сам МЕНЕ :)
65
0
 
0
 
! Отговори
до 63 преди 15 години
Айде бегай. И аз бях потресен от комунистите 65 години ама никой не ме питаше!
64
0
 
0
 
! Отговори
мозер преди 15 години
Арагорн е стар ***
63
0
 
0
 
! Отговори
Потресен преди 15 години
Избирането на мутромилиционера за министър-председател на България ще е най-голямата гавра с държавата ни през последните 20 години !Дотам ли я докарахме, че този да ни управлява !?
62
0
 
0
 
! Отговори
бат` Бойко преди 15 години
Искам да помоля премиера, понеже утре се предвижда назначаване на посланици и консули, и за да не говори после за реваншизъм, утре да се подготви само със сдаване на кабинета", каза пред журналисти лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов.
61
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Тези от редакцията май в едно училище са учили правописа с мутрата ББ
60
0
 
0
 
! Отговори
alex преди 15 години
Бойко + Волен, ГЕРБ + АТАКА = това е истината... всички дръги марш.. издънихте се... дори и сините сте за там където са БСП!!! само си точите зъбите, безсрамни смешковци... 6% имате, а искате 66% от държавата!!! И вие вън!
59
0
 
0
 
! Отговори
П.Р.Славейков преди 15 години
НЕ СМЕ НАРОДНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!Аз не зная! Аз не мога! - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за с си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядемеПомежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорниВсе нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърниВсякой вика Яман ни е нам хала! -а всякому мерамът е развалаНе сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.1875 П.Р. Славейков
58
0
 
0
 
! Отговори
Серторий преди 15 години
Малките деца спят с пижами с лика на супер-мен, а супер-мен спи с пижама с лика на Бойко Борисов. Когато Бойко Борисов докосне вода, той не се мокри! Водата се Борисовизира! Така е и народа в момента - Борисовизирал се е.Искам да попитам тези дето призовават за реваншизъм, не че съм против, но къде бяхте по време на студенските протести? Защо Вие като сте недоволни не се отганизирахте и не направихте предсрочни избори, компютърни плъхове?!!!? Дано Борисов даде и нещо за народа,а не за кликата.
57
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
А защо по дяволите пишеш "забелязЪл" ;) иначе за Т-то съм съгласна