Бойко скочи на БСП: Сдавайте власта и трайте

"Управителят на БНБ Иван Искров има още 6 месеца мандат", отсече Борисов
137
Бойко скочи на БСП: Сдавайте власта и трайте
Снимка: БГНЕС

Правителството да се подготви за сдаването на властта, а не да назначава посланици и генерални консули, призова бъдещият премиер Бойко Борисов.

“Ние ще направим бързо кабинет и няма нужда от такива назначения, които след това ще анулираме”, допълни лидерът на ГЕРБ.

По думите му, който си мисли, че ще бъде назначен сега и ще се спотайва и ще саботира новото правителство, няма да успее.

"За мен управителят на БНБ Иван Искров има още 6 месеца мандат", отсече Борисов

Той определи подкрепата на Атака като достойна постъпка и допълни, че най-вероятно във вторник ще стане ясен председателят на бъдещия парламент.

“Имаме готовност да съставим кабинет, който да отговаря на обществените очаквания и да работи ефективно, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Пешо ти да по -различен ли се имаш??? Ха - ха- ха
115
0
 
0
 
! Отговори
до 113 преди 15 години
дай го на *** да го лапне - хем ти е по-близо, пък и без това си е та на селото - а пък теб не се знае, кой от всичите пропаднали пияници те е заплодил
114
0
 
0
 
! Отговори
Отвън преди 15 години
евтино шоу за народа - ето това ви чака следващите 4 години.А за промяна...хм..някой ден, някъде другаде, но не и в България
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ало,умния.що не го лапнеш на човека от простлюдието!?
112
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 15 години
каква радост цари сред простолюдието, най-после някой дето е *** колкото тях ще управлява
111
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 15 години
Евала Бойко, ние сме с теб ! Мафиотите който крадоха държава толкова години в затвора, като започнем от човека с обръча от фирми !
110
0
 
0
 
! Отговори
атака да мълчат преди 15 години
Атака няма място при десните.Как те ще работят в парламента против избирателния закон приет от дпс бсп и подкрепени от атака и рзс.Преди изборите бяха с дпс а след изборите срещу дпс.Не сме забравили предателството им.И проруската им ориентация.
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
марш в дупката бе! червен дръвник!
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ti nekuf super sekreten donosnik li si be? Vsi4ko znae6! da *** i tupungerite.... ti li q plasira6 be vseznaiko?!
107
0
 
0
 
! Отговори
Eмил преди 15 години
Ха-ха, Бойко Тиквата щял да се разправи с бандитие и мафиотите. Това ми прилича на вица - ЩО Е БРАТОУБИЕЦ ? - отговора е МИЛИЦИОНЕР ЦЕПИ КЮТУЦИ. Боже пази България и празноглавия български народ, който на всеки избори се люшка от едната крайност в другата.д
106
0
 
0
 
! Отговори
Дилян Митрев преди 15 години
абе тука наистина пълно с безмозъчни твари. Защо решихте, че всеки който не харесва Бойко непременно е комунист. Аз например не понасям простотията и арогантността му. Не го приемам на сериозно. Жалко че мнозинството от българския народ повярва на обратното. Освен това никога не съм бил свързан с комунистите, по никакъв начин. За разлика от любимеца ви Бойко, който не искаше да се раздели с членството си в БКП тогава и напусна пожарната за да се влеее в подземните групировки.
105
0
 
0
 
! Отговори
до 99 преди 15 години
Извинявай, съгласен съм с теб че БСП е нарко и автомафия. Но защо изпускаш Бойко. Та нали именно той в качеството си на главен секретар, лично разчисти терена, но не го разчисти напълно, а за своите наркодилъри. Всеки под 24 години в София знае, местата където се пласира и тревата и бялото, и чии са дилърите. Само вие заспалите пенсионери и провинциалисти не знаете.
104
0
 
0
 
! Отговори
Opala преди 15 години
До Иван:Ти си дърт комунист, партизанин, кат ти гледам мненията мани леле.... с такива малоунмици като теб няма да се оправим ходи си на Бузлуджа с червените приятели и си развявай червеното флагче...............
103
0
 
0
 
! Отговори
Бойко от Банкя преди 15 години
Казвам се Бойко от Банкя и обичам да пляскам комунистчета
102
0
 
0
 
! Отговори
Бесен Гошку преди 15 години
Сдавайте властТа!!!
101
0
 
0
 
! Отговори
Д2 преди 15 години
Постъпката на Волен е безпринципна, но разбираемо тъй като Атака е проект на БСП. Волен не го интересува дали Бойко ще се бори с престъпноста. Освен това Атака са и най-яростните подръжници на руските проекти в Бг.
100
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Марио, ти си комунист. Тези теории ги разправяй на леля ти на Бузлуджа. Винаги сте умеели едно: да манипулирате хората, по начин изгоден на Вас. Предлагам ти да си спестиш теориите за конспирация, защото народа вече знае какво представлявате.
99
0
 
0
 
! Отговори
Templier преди 15 години
Слушай сега Марио ли си кой си не те знам. На всякъде виждате конспирации. Това съвсем не е така. В историята винаги идва момент в който нещата се променят кардинално. Мисля, че сега е такъв момента. Всъщност един силен лидер е способен да отвърже мафията от държавата - това съвсем не е трудно. Стига да има кураж - а аз мсиля, че Борисов го има. Какво е БСП? Нарко и автомафия, 10 ти на самозабравили се човека съсипват цял народ. Много лесно може законно да ги смачка. Май и ЩЕ го направи.
98
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 15 години
trqbva da ima nova partiq..........bsk ..boyko sedi na kavala..........
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Najstina o4akvam golqmo sybotirane na pravitelstvoto i to v nizinite,kydeto e silata na BSP.I tova me pritesnqva,za6toto dobrite namereniq taka moge i da ne stignat do horata-6te gi oporo4at ili prosto pokriqt..