Бойко скочи на БСП: Сдавайте власта и трайте

"Управителят на БНБ Иван Искров има още 6 месеца мандат", отсече Борисов
137
Бойко скочи на БСП: Сдавайте власта и трайте
Снимка: БГНЕС

Правителството да се подготви за сдаването на властта, а не да назначава посланици и генерални консули, призова бъдещият премиер Бойко Борисов.

“Ние ще направим бързо кабинет и няма нужда от такива назначения, които след това ще анулираме”, допълни лидерът на ГЕРБ.

По думите му, който си мисли, че ще бъде назначен сега и ще се спотайва и ще саботира новото правителство, няма да успее.

"За мен управителят на БНБ Иван Искров има още 6 месеца мандат", отсече Борисов

Той определи подкрепата на Атака като достойна постъпка и допълни, че най-вероятно във вторник ще стане ясен председателят на бъдещия парламент.

“Имаме готовност да съставим кабинет, който да отговаря на обществените очаквания и да работи ефективно, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
доIlly4o преди 15 години
Ела фес аз ще те нахраня с 9нули.Бат'Тано
95
0
 
0
 
! Отговори
Ицо преди 15 години
Дали умишлено или не, всички изпускат един съществен : Кого представлява Бойко Борисов? Очертаващия се паралел между личните му амбиции и интересите на корпоративни и партийно-клиентелистки кръгове го изтласкват като реален политически субект с нарастващо значение за политическата власт. Какви са ходовете му в тази насока? Дискредитиране и отстраняване от политическата сцена на действителни и евентуални противници и конкуренти. и превръщането на Бойко Борисов в доверено лице на Симеон Сакскобурготски. Последното го постига чрез подходящи коментари в пресата като заявява, че няма да драпа за по-висок от определения му пост и признава една единствена личност над с си - премиера и ще му бъде верен до край.
94
0
 
0
 
! Отговори
до88 преди 15 години
На някоя витрина, нали?
93
0
 
0
 
! Отговори
kala преди 15 години
Triaa da ima nova partia-BSB-Boiko spasi Balgaria
92
0
 
0
 
! Отговори
до 90 преди 15 години
Бъди спокоен - осъдени няма да има. Ще има едни големи Бойкови приказки и нак нищо. Защото ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ. Бойко Борисов е 4-ият по богатство българин. Защо никой не се интересува, откъде го има. Може би го е спестил от откраднатите от Метрото парички и пукащите се всеки ден некачествени *** по новия участък Стадиона-Младост1.
91
0
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 15 години
На мен пък ми е много смешно като си представя Ц.Цветанов минъстър на Вътрешните работи. Та той не може да работи и като домакин в милицията, откъдето се е пръкнал целият му род, а ще управлява цяло минестерство. Не че пелтек Миков направи нещо, ама пък тоя направо ще избие рибата.
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Искаме да видим осъдени министри.Бате не ни разочаровай.
89
0
 
0
 
! Отговори
Марио преди 15 години
Леле, чета тук и недоумявам - явно Бойко Борисов е внесъл още 100 компютъра в Столична община заедно с прилежащите към всеки компютър щатни писачи. Абе ***, толкова ли не разбирате че "войната" на Бойко срещу БСП и корупцията беше предизборен блъф на самата БСП за да гласувате, именно за Бойко - скъпата червена инвестиция, която ще запази статуквото, макар и в сянка. ***!
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
И всеки на мястото си моето място е в холандия бъгове
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Удри Бойко докато са топли.Бързата процедура,до месец всички гадове да повръщат откранатото,и в панделата.
86
0
 
0
 
! Отговори
Кратун преди 15 години
Ей това е - Бойко Тиквата каза, другарят Сталин трева да пасе - само някой да е посмял да се обади навъпреки
85
0
 
0
 
! Отговори
tt преди 15 години
ivanee ivanee spasenie nqma 6tom si tolkva tup pedofilll.... remixirah q tazi pesn za teb specialno 71vi ne govori za boiko taka !!!!
84
0
 
0
 
! Отговори
iliy4o преди 15 години
ey pojarnikarooo.ostavi dalaverite gladni smeeeeeeeeeeee
83
0
 
0
 
! Отговори
евалата! преди 15 години
Това е начинът да се говори на престъпници!
82
0
 
0
 
! Отговори
до каратяга преди 15 години
не панделата ще влезе в употробичам ами психотоа кво ше кажеш твойте врагове да влязат в психотоили направо всеки 10ти има ли против- нееееее
81
0
 
0
 
! Отговори
атакист преди 15 години
ТОЧНО ТАКА,Г-Н БОРИСОВ !!! КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ НЕЩАТА ДА СЕ ЗАХВАНАТ ОТ ПРАВИЛНАТА СТРАНА,ДА СЕ РАЗНИЩЯТ И КОЙ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО !! СЕГА ИМА МНОГО ДА ПИЩЯТ И ДА ОПЛЮВАТ ГЕРБ,НО НЕ СИ ЛИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО ВИНОВНИТЕ,ОПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА !!НАСТОЯЩЕТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СДАВА ПОСТОВЕТЕ И НА СЪД !! ТРЯБВА ПЪЛНО ЕДИНОМИСЛИЕ МЕЖДУ ГЕРБ,СК,АТАКА И РЗС !!! ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ !!
80
0
 
0
 
! Отговори
Templier преди 15 години
Искам да напомня на всички другари, поддръжници на БКП/БСП как лидера им Сергей посрещна делегацията на ГЕРБ. Спомняте ли си думите му: "Здравейте циркаджии" когато му подадоха ръка? Сега, не очаквайте уважение другари!
79
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 15 години
Станишката, Дъбов и Руменувците моментално трябва да бъдат приведени в панделата, че ни е...а май...а през тези четири години. Не да се чудят в коя страна да се набутат посланници и да се мъчат да спасят кожите и парите, дето откраднаха.
78
0
 
0
 
! Отговори
Templier преди 15 години
Предимството на Борисов е, че червените не знаят как да го засегнат. Той въобще не иска да говори с тях. А на тях силната страна е демагокската политика - с разговори да засегнат противника... Да ама при Бойко как да стане? Той не иска да говори с тях! Направо почва да ги шамари и то здраво, без много, много да им приказва! Просто вече не виждат начин да се спасят, безсилни са срещо простите му, но ефективни методи. Между впрочем, много правилно действа! Един крадец, кво да му се обясняваш? Бой!
77
0
 
0
 
! Отговори
iliy4o преди 15 години
awe bratq bugari.ne razbraxte edno.turtsite nikoga nqma da se koleni4at pred bugarite......................