На час по лъжичка. Вече си имаме и земеделски министър

Сигурните позиции в кабинета "Борисов" станаха седем
21 юли 2009 13:47,
146
На час по лъжичка. Вече си имаме и земеделски министър
Десислава Танева. Снимка: gerb.blog.bg

 

Бъдещият министър-председател и днес пусна лъжичка информация.

На среща със земеделски производители и животновъди Бойко Борисов обяви, че земеделски министър в неговия кабинет ще бъде Десислава Танева.

С това име сигурните позиции в правителството стават седем.

Почти сигурно е името на министъра на екологията.

Във вторник сутринта председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов намекна, че това ще е Нона Караджова.

Още по темата

Тя бе директор на дирекция "Стратегия, европейска интеграция и международно сътрудничество" в екоминистерството в продължение на два управленски мандата – по времето на Иван Костов и Симеон Сакскобургготски.

Целият състав на кабинета и структурата му ще бъдат представени в четвъртък, когато изтича 7-дневният срок от връчването на мандата за съставяне на правителство.

Народното събрание ще гласува новия министерски съвет на извънредно заседание в понеделник, 27 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Кало преди 15 години
Хайде радвайте се на поредните експериментаторчета, които ви наптресе бат ви Бойко, ама че сте *** народ, да ви се неначуди човек ......
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
айде направи си партия и тогава давай акъл кога колко и как...Мишок. Седнал пред евтиния си компютър и мисли че много знае. Върви майната си ***.
83
0
 
0
 
! Отговори
jg преди 15 години
Само жени трябва да ни управляват иначе няма спасение?
82
0
 
0
 
! Отговори
ГАЦО БАЗОВ преди 15 години
Олеее кво е убаво момето бая обичамн ша падни . БАС ЛОВЯ ЧЕ Е БРЪСНАТА УХА . БОЙКО ПРАВИТЕЛСТВО ,ХАРЕМ или БАРДАК ЩЕ СЪСТАВЯ И ТО ВЕС С ГРОЗУТИЙ ? *** ТОА БОЙКО ЕПТЕН СИ ПОВЕРВА МИРИШЕ МИ НА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ .
81
0
 
0
 
! Отговори
Кало преди 15 години
Малко ме съмнява тази засукана мома да разбира нещо от земеделие. Точка.
80
0
 
0
 
! Отговори
андрешко преди 15 години
мултигруп,като и да се нарича сега няма да реже подводници а мотики за да Ви е по лесно да копаете!те Ви го казаха преди много време:с кръв сме взели тази власт само с кръв ще я дадем!да са ни живи и здрави червените-милиционерски велможи!хамелеоните вода могат само да им носят............
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
те такива Булки ако набоцка навсякъде Бойко ще гласувам пак за него още 1000 мандата! Ибреееее!!
78
0
 
0
 
! Отговори
Колю Тракториста преди 15 години
Въх, хубава какааа...
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ПФУ, ЧЕ ГЛУПОВАТИ И ПЕСИМИСТИЧНИ ХОРА ДРАСКАТ ТУКА! АЙДЕ ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКО ПО-ОПТИМИСТИЧНО ДЕ! В ИСТОРИЯТА НЕЩАТА СЕ ПРОМЕНЯТ, ВИНАГИ ИДВА И ДОБЪР МОМЕНТ! ЗА КОМУНИСТИТЕ НЯМА ДА ГОВОРЯ, СПОРИЛ СЪМ С ТАКИВА - ТОВА СА ПРОМИТИ ЧУГУНЕНИ ТИКИВИ!
76
0
 
0
 
! Отговори
До 73 преди 15 години
До 73: Не съм му фен на Р***до, ама в случая не заслужава да го обиждаш. И на децата стана ясно, че цялата работа опира до търгуване на министерски постове. Така че, аре да не се пенявиш толко?!
75
0
 
0
 
! Отговори
Р@до преди 15 години
Ами Анонимнико ,нали за това са му дали срок на бат Бойко да ги намери всичките и тогава да ги съобщава ,какво е това един,по двама да ги казва.
74
0
 
0
 
! Отговори
Dogan преди 15 години
Атакисчета, Мазни Гадни Садомазохисчета. Не се крийте зад гърба на тъпия пожарникар, който две смисления изречения на кръст не може да състави. Рано или късно пак на мен ще се кланяте, пак аз ще ви командвам. Независимо кой е на власт, единствено на ДПС приказката важи там където ние управляваме на местно ниво. Не си правете никакви илюзии.
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ей радо, *** такъв. Нормално е да се бавят, тва е правителство, не е като да се чудиш с кой да идеш на дискотека. Всичко се премисля 100 пъти.
72
0
 
0
 
! Отговори
ф преди 15 години
Не съм червен - да си кажа, че сега ще ме нападнат Бойковистите. Дори гласувах за Сините, ама те и те едни шматаронковци, абе пълна каша, няма спасение!
71
0
 
0
 
! Отговори
Р@до преди 15 години
Не губете kurаж утре идва нов тираж! Очаквайте утре Бойко да каже ново име .
70
0
 
0
 
! Отговори
Do 49 преди 15 години
До 49: *** си като вулканизиран ***. Част от 38 % вулканизирани ***, които ни натресоха мутра за премиер! Само да знаеш, че ако не си от клиентилисткия гръг на ГЕРБ, много ще те боли дупето още в к на тази година. Защото обединението на комунисти, мутри, бивши милиционери, доносници и алчни новобогаташи ще погуби страната!
69
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 15 години
mnogo kompleksirani i tajni individi pishat po tez forumi, a i bezpogreshni sadnici ima sashto..abe vaobste polojitelni emocii blikat otvsiakade v kenefa
68
0
 
0
 
! Отговори
Р@до преди 15 години
Не губете аж утре идва нов тираж! Очаквайте утре Бойко да каже ново име .
67
0
 
0
 
! Отговори
ф преди 15 години
Луелееее малуе, на тая само като и гледам алчния поглед и мога си представя кво папкане я чака. От Сливен съм - има доста вярно в казаното от андрешко! Както и да е, не разчитайте много на новото правителство, като го гледам Бойко как ги събира от кол и въже - ще падне един цирк луелееее мауле!
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Стига с тея коментари за кражби бе. Ако продължат да крадат, освен, че ще ни изритат от Европа, народа ще се вдигне и ще бутне парламента. Това е. Борисов ще промени нещата, защото друг начин няма! Стига сте драска ли бе червени търтей!