Борисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!

Цялата драма – заради бившия сътрудник на ДС Божидар Димитров
23 юли 2009 22:43,
418
Борисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов призова Синята коалиция да забрави лицемерието.

В интервю за bTV бъдещият премиер коментира сложната ситуация около участието на проф. Божидар Димитров в правителството и възможността историкът да не бъде подкрепен от Синята коалиция:

Това е лицемерие от тяхна страна, защото в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти. От три години Божидар Димитров е до мен и когато аз се „биех” в София с Татяна Дончева, с Бриго Аспарухов, Божидар Димитров стоеше до мен и ме подкрепяше. И в Общинския съвет като общински съветник и навсякъде.

Това са номерца
И той сега изкара повече гласове като мажоритарен кандидат, отколкото Синята коалиция. Така че, лицемерието в случая да го забравят, ако искат да работим заедно.

Борисов дори заплаши:

Ще им върна мандата и да отидем на нови избори, щом мислят отсега да почват с номерцата си. Защото това са номерца.

Още по темата

Знаят, че Божидар Димитров ми е приятел, знаят, че му вярвам. От три години съм обявил за неговото досие, че знам какво пише в него. Давам му една канцелария в Министерски съвет, министър без портфейл.

Dnes.bg припомня, че в четвъртък от Синята коалиция предложиха министрите да се гласуват поотделно.

Когато става дума за Божидар Димитров, той няма да получи нашата подкрепа, подчерта Мартин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
378
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
samo s 4alga ne se jivee,bylgarina ne e ***
377
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
"до: Анонименпонеже имам предвид духовна храна! буум мада фака, ше те гръма с патлака!сега разбра ли ме :Р"Абсолютно. Бях забравил, че има и такава :)))То на повечето българи чалгичката им стига :)
376
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
nqma6 pravo da obijda6 horata vyv foryma
375
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
тия излияния цел ден ли ги мисли бе, лигльо :))))
374
0
 
0
 
! Отговори
Додо преди 15 години
Няма нужда. Ще умреш сам :))))))))))))))))))))))
373
0
 
0
 
! Отговори
Додо преди 15 години
Коалиционен договор ви се иска? Костов с 5 мандата да диктува кой да е министър и кой не!? Много по-честно е правителство, което разчита на подкрепата на мъдрите, без значение на парламентарната им група. Ако не получи подкрепа по конкретен проблем, толкова по-добре - значи има мислещи хора. Ако пък ги подкрепят повече от още 5 човека - също по-добре. Или по-готино ти беше, когато тригъзата ламя се гавреше с демокрацията, гласувайки гадости с конституционно мнозинство? Властитутки сте вие!
372
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
убии простака с мълчание :))))
371
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
hodi da se grymne6
370
0
 
0
 
! Отговори
Додо преди 15 години
Смотьо не, а истински *** си ТИ, костовист нещастен! Ако не беше Костов да ликвидира синята идея и да приватизира СДС, сега нямаше изконно десните да се борят на кантар за влизане в парламента! Само за 20 години подобни изчадия на Лукановаго унищожиха СДС, който събираше милиони на митинг. Ходите след Костов като безмозъчни твари, без да поглеждате какво натвори в интерес на собствените си тщестлавие и алчност. Днес предпочитам Б.Б. Вие си поделете Виденов и Костов, ***!
369
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
понеже имам предвид духовна храна! буум мада фака, ше те гръма с патлака!сега разбра ли ме :Р
368
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Уважаеми "hrana za vsi4ki". От постовете ти виждам, че си СДС-ар. Мисля, че си объркал ник-а си. Храна за всички осигуряват правителства със силна социална програма. А СДС в управлението си винаги е водило антисоциална политика. Нещо си противоречиш. Късмет :)
367
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
от колобичамещите се избиратели на СК имах предвид. А меморандума не е нищо повече от едно обещание което подписващите го биха дали. Коалиционен договор е съвсем друго нещо. Чрез него поемаш ангажимент. Обобщавам: не може да обещаваш коалиция, после виждаш резултатите, почваш да се надуваш, няма коалиция, ама искам да поемете отговорност:)
366
0
 
0
 
! Отговори
didi преди 15 години
На цялата нация стана ясно, че "Сините лидери" се пазарят за да заемат някое друго министерско кресло!Да не би пак Костов да е финансов? А може и Муравей да си поканят!Трябва да се радват че са в парламента, а не да се държат като набъзикани кокони!Да се съкрати парламента на 50% и да останат само тези които ще работят, а не да се пазарят как да гласуват и дали да са в залата въобще! Май на сините не им е ясно че народа очаква от тях да работят а не да се пазарят като !Те са си май такива
365
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
пускате един меморандум за подкрепа, искате сами, ама и друг да носи отговорност... е не става. Кажи ми според т, за какво да носи отговорност СК ако подкрепи изцяло герб-овско упраление? А в началото както ти казваш идеята беше за коалиция. Ми да, при коалиция може да очаквате пълна подкрепа, при ваше правителство, не носим отговорност, и сме против това да вкарвате комунисти в управата отново. Факт е, че в интерес на истината "излъгахте" много от колобичамещите се избиратели да гласуват за вас
364
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
общо взето с т сме на едно мнение, и в крайна сметка ще се разберем:), но, от предизборните изяви на Бойко "ще правим коалиция или със СК или с никой" също не остана много като видяхте резултатите. Почна едно надуване...една авторитарност...Сега, като не ви стигат няколко гласа за мнозинство, почнахте с РЗС да флиртувате (или те с вас), ония *** от атака и те ви се мазнят...
363
0
 
0
 
! Отговори
yellow преди 15 години
седерасчетата си търсят изсмукани от пръстите извинения за да не подкрепят ББ ... така им се лапкаше пак че сега като не ги включват в управлението още толкова посиняват от яд...смешници...ще останат с крадливи пръстчета в уста
362
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
А Костов и жена му какво са? - Комунисти, партийни секретари, и ДС-ари. Айде аиде.
361
0
 
0
 
! Отговори
Йордан Илиев преди 15 години
Приятелю, ти така правиш с думи и дела че Станишев и страшното за теб ДПС много скоро ще се върнат .....Циркаджиите са интересни забавляват ...но никой не ги взема на сериозно.....Бъди жив и здрав бат Бойко и господ да е на помощ на милата ни България...
360
0
 
0
 
! Отговори
До 357 преди 15 години
До 357Не са. С това искат да припомнят за акциите на Божидар Димитров за реставрация и опазване на гробищата на българските войници в Македония и Гърция. Както и други негови действия (изграждане на паметници; инициативи за достоверност на учебниците по история; възстановяване на действителната българска история, а не на комунистическо-славянските измишльотини). Да припомним, че героят от Лайпциг Георги Димитров е лично отговорен за създаването на измисления етнос македонци.
359
0
 
0
 
! Отговори
Йордан Илиев преди 15 години
Борисов, много си ми симпатичен като се дуеш и си вярваш. Това е хубаво! Само че запомни че каквото и да правиш не обиждай хората ....те ще ти трябват.Сега всички ти гледаме сеира....ти нямаш опит, държавата не е община не е МВР там можеш да ревеш като лигльо и да се оправдаваш с провосъдието че Ти ги хващаш ....че станишев ти виновен ...Ти мислиш че силово като в твоята охранителна фирма кого да прибиете по поръчка....И престани с това АЗ АЗ АЗ ....А колкото до Божидар Димитров това ти е грешка