Борисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!

Цялата драма – заради бившия сътрудник на ДС Божидар Димитров
23 юли 2009 22:43,
418
Борисов към сините: Стига номерца, ще върна мандата!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов призова Синята коалиция да забрави лицемерието.

В интервю за bTV бъдещият премиер коментира сложната ситуация около участието на проф. Божидар Димитров в правителството и възможността историкът да не бъде подкрепен от Синята коалиция:

Това е лицемерие от тяхна страна, защото в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти. От три години Божидар Димитров е до мен и когато аз се „биех” в София с Татяна Дончева, с Бриго Аспарухов, Божидар Димитров стоеше до мен и ме подкрепяше. И в Общинския съвет като общински съветник и навсякъде.

Това са номерца
И той сега изкара повече гласове като мажоритарен кандидат, отколкото Синята коалиция. Така че, лицемерието в случая да го забравят, ако искат да работим заедно.

Борисов дори заплаши:

Ще им върна мандата и да отидем на нови избори, щом мислят отсега да почват с номерцата си. Защото това са номерца.

Още по темата

Знаят, че Божидар Димитров ми е приятел, знаят, че му вярвам. От три години съм обявил за неговото досие, че знам какво пише в него. Давам му една канцелария в Министерски съвет, министър без портфейл.

Dnes.bg припомня, че в четвъртък от Синята коалиция предложиха министрите да се гласуват поотделно.

Когато става дума за Божидар Димитров, той няма да получи нашата подкрепа, подчерта Мартин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Pri edni novi izbori, GERB nqma da ima tolkova glasove,sega obira samo negativi na vsi4ko i tazi kriza prodyljava
297
0
 
0
 
! Отговори
Питащ преди 15 години
Питам се защо Анономния 288. не ходи на магистарлата да заработи малко, ами се трепе за жълтите стотинки на БСП и драска пасквили в нета? Що така тия хора - и без тую са се продали - поне да не е за единия зоб само? Има и по-достойни професии от "драскач" на БСП.Платени "манекенки" на БСП - ходете да целувате нежните задни области на СераГей СтаниМишев и не усмърдявайте форумите с вонящата си продажност!!!
296
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Б.Димитров отговорник за милионите в чужбина, важни взаимоотношения КГБ-Б-я. Връзка агенти. То май само неговия пост е нужен. Щото Бойко така ще се ***, че на всички ни ще се иска да сме в чужбина.
295
0
 
0
 
! Отговори
До №292 преди 15 години
Че къде има принципни седесари? Те такова животно нема !!!!!
294
0
 
0
 
! Отговори
Симеон преди 15 години
Ако си гледал интервюта с БД, ще разбереш, че никак не е културен....
293
0
 
0
 
! Отговори
molq? преди 15 години
А що за *** е тва от страна на папараците, да питат културен и образован човек такива глупости, явно го е питала някоя незадоволена крава, дето няма кой да я управи, баси маймуните грозени! ест, че така ще каже човека хахааааа
292
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Бойко друг шанс да излагаш с си и нас, българите няма да имаш. Сега или никога. Давай ти си. Иху. Бъди лош. Дай им да се разберат. Това журналисти, това съпартиици с морал, това принципни седесари. Ти си Бойко. Няма да им се даваш. Виновни ще намериш. Не бой се.
291
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Mnogo ste prava,za napisanoto
290
0
 
0
 
! Отговори
lolo преди 15 години
сетихте се сега да рИветИ за българите в чужбина. До сега малко сигнали ли имаше за безобразията на българските посланнице и консули и за гадното им отношение към българи, които са се обърнали за помощ към посолствата ни. Ами последната гавра с гласуването на българите в чужбина? На българите, не на другите етноси с български паспорт. Божидар Димитров и до сега е имал стратегия за българите в чужбина, която неотклонно е следвал с една едничка цел - утвърждаване на българщината.
289
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
много ми е чудно, как ГЕРБ ще извърши промени? по сега действащите закони, промени едва ли ще бъдат извършени.иначе Бойко наистина трябва да извади секирата и наред, иначе управия нема да има!
288
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Божидар Димитров нагло се изцепи, че няма по-грозни жени от историчките. В интервю той отсече, че никога не би спал със своя колежка, защото били доста непривлекателни". Изявлението на шефа на историческия музей нажежи страстите в гилдията. Служителките на Божидар Димитров са възмутени от безпардонното му изказване. Той да не си мисли, че е привлекателен като мъж? С този корем е като бъчва", нервно коментираха известни археоложки. Това е втория скандал с Божидар Димитров от интимно естество. Преди 10 години историкът даде секс интервю пред столичен вестник, в което призна, че е спал с десетки жени и мъже, особено като ученик в Созопол. Обожавал да им прави френска любов, а рускините му писали горещи писма. Тате, ти си бил голям пич", казала дъщеря му, след като прочела интервюто.
287
0
 
0
 
! Отговори
Симеон преди 15 години
Костовист няма да отиде за гъби.. Ако избирателната активност беше ниска СК щеше да има най-малко 15 депутата, а може и 20...
286
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
а къде щеше да е СДС без костов сега и къде щеше БГ сега бе, смотьо! Такива като т заслужават 5 мандата на Виденов да преживеят, михлюз!
285
0
 
0
 
! Отговори
margaritka преди 15 години
Нека да върне мандата и да отидем на избори, тогава СК ще има повече гласове. Има много хора, които гласуваха за Бойко, защото вярваха, че ще направи коалиция със СК.
284
0
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 15 години
Абе на тия българи в чужбина ще им разгонят фамилията :) Пречедател на агенцията е комунист - Димитър Димитров, сега им натресоха Божидар Димитров като министър - комунист и ДС:) А те хорицата ,като изключим турчурлята, ходят и гласуват за сините и "уж десни" партии. Да не говорим за факта, че сигурно 80% от тях са до 35г. Кво зане тоя старчок от какво имат нужда бе! Просто си е много яко мястото...ексзиики...хапване, пийване...поне ше види човека и нещо друго освен МОСКВА. Същото важи и Д.Д.
283
0
 
0
 
! Отговори
До 273 преди 15 години
Не савай смешен, това не значи коалиция!
282
0
 
0
 
! Отговори
Гербера преди 15 години
само така Бойко
281
0
 
0
 
! Отговори
Додо преди 15 години
Не на 180, на 90 градуса: от черния ПР спечели ГЕРБ, да, но от факта, че искаха да забранят регистрацията на Костов и Мартин спечели СК. Иначе на 5 юли щяхте да ходите за гъби, но *** от БКП ви стифираха пред изборните секции. Прочее, нека те попитам пак: къде щеше да е Костов с неговите 5 мандата, ако не беше СДС ? Пред тв в Драгалевци, нали ?
280
0
 
0
 
! Отговори
до 272 преди 15 години
ОК. Да кажем, че Костов е окрал държавата и е има милиарди. Защо тогава да е "бесен, че не може да се докопа до лапаницата"?Ако аз съм милиардер, ще си бия шута от България и през ума ми няма да мине да се връщам и да влизам пак в политиката.А в конкретния случай от СК са прави ! Гласуваш нещо и не следващия ден го нарушаваш? И то, защото си обещал на приятел да го правиш министър??!?!?
279
0
 
0
 
! Отговори
mi6osp до 256- иво преди 15 години
Уви,доказано е стократно, че *** ръководител никога не взима умни съветници, защото го е страх от контраста . Налице е привличането между сподобни- общ принцип в човешкото общество. Бойко си е мутра ,тя се движи със съответния антураж. Най гласовитата опозиция след тримесечно управление на ГЕРБ ще са СК и РЗС. Няма да преглътнат, че ги плеснаха през ръцете ,когато си бяха въобразили,че с мижавите си проценти на изборите ще са в управлението. Има да слушаме "Ние ако бяхме,щеше ..."