Станишев се притесни: Май идва чистка

"Далаверите за моите министри са казани ей така, във въздуха"
11 авг 2009 17:00, Красимир Ангелов
324
Станишев се притесни: Май идва чистка
Станишев готов да защитава всеки от своя кабинет. Снимка: БГНЕС

“Има достатъчно факти за намеренията на новото правителство да прави чистки на политическа основа най-вече в държавната администрация”, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев след заседанието на Изпълнителното бюро на партията.

“Редица министри започнаха да си търсят алиби за бъдещето, като хвърлят обвинения без достатъчно основание”, посочи бившият премиер.

Още по темата
По думите му всички обвинения за далавери, изказани срещу неговия кабинет, са казани “ей така, във въздуха”.

“БСП ясно ще отстоява резултатите от своето управление. Ще защитаваме политически всеки, който е бил несправедливо обвинен”, закани се  Станишев.

Лидерът на БСП изказа мнение, че Бойко Борисов е бил “тежко подведен” при смяната на шефа на Национална агенция „Пътна инфраструктура“  Янко Янков.

“Аргументите за смяната на Янков само ден след като му бе казано, че има шест месеца пробен период, бяха смешни”, продължи Станишев.

Той не пропусна да обърне специално внимание на работата на правителството на ГЕРБ.

“Управляващите много бързо се отказаха от редица свои предизборни обещания”, констатира левият лидер и посочи за пример обещаното намаляване на осигурителната тежест и намаляването на ДДС.

“Това при всички случаи говори или за неадекватна предизборна кампания, или за приказки, които е било пределно ясно, че няма да станат реалност.

“Още не съм чул ясна визия на повечето министри за развитието на техния сектор. Липсва и ясен план за работа”, завърши Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
293
0
 
0
 
! Отговори
valia преди 15 години
И аз гласувах за ГЕРБ, ама като ги гледам какво правителство спретнаха не знам, дали Станишев не беше по-добрата алтернатива.
292
0
 
0
 
! Отговори
mind twist преди 15 години
Сер-Гей Стани-Шеф като усети какво му се пече на *** и взе да писка. Ще защищавал БСП от народа :) ***, земи събери цялата комуно-мафиотска *** и се изнесете в някой затвор.
291
0
 
0
 
! Отговори
не преди 15 години
Не, няма чистка, надявам се върнат боя като наказание. До най забутаното кътче стигна тройната ламя и там даже краде. Сега ЩЕ ПРЛАЩАМЕ ПО ДВА ПЪТИ ДАНЪЦИ за да се върже бюджета. Почнаха глоби за кво ли не
290
0
 
0
 
! Отговори
изБИРАтел преди 15 години
кога краде не рИва, пък сега чистка и метла му се привиждат...Даже е малка метлата, другари това мога да ви кажа!!!Брадва траябва за вас, ама истинска, да забравите за властта завинаги
289
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Не бива у нас да бъдат преследвани гей-активистите, дори и под предлог, че са били министър-председатели в престъпно управление. Сергей - остани сeрГей до край! Бъди едно розово фламинго, с униформа на съветската армия, която знайно е, повдига духа!
288
0
 
0
 
! Отговори
стоян преди 15 години
станишка-турска мишка..*** бе гад долна....
287
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Да бе, от въздуха!!!Вземето тогава тези милиони от въздуха и ни ги върнете!!!
286
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
СЕКС ДРУГАРИ!:)))
285
0
 
0
 
! Отговори
teo преди 15 години
СерГЕЙ-ибриков, ТОВА НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА ЧИСТКА, А НАРОДЪТ ИСКА ВСЕКИ, КОЙТО Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО НАКАЗАНИЕ ! НЕ МОЖЕ ДА ОТКРАДНЕШ 2 МИЛИОНА И ДА ТЕ ГЛОБЯТ С 5 ХИЛЯДИ ЛЕВА, А ЗА 100 ХИЛЯДИ ЛЕВА - ДО 10 ГОДИНИ ЗАТВОР ! ПОД ТВОИТЕ МАФИОТСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪРИ ДОГАН-сергей,сава,ангелов, СИМЕОН-крадеца И СВИТИТЕ ВИ ВЪРШЕХА БЕЗНАКАЗАНО ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И СЕГА ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО НАКАЗАНИЕ ! ТОВА НЕ Е РЕВАНШИЗЪМ А ПРАВОСЪДИЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ !
284
0
 
0
 
! Отговори
антикомунист преди 15 години
Станишев, царя и Доган - в раирани костюми!
283
0
 
0
 
! Отговори
просто питам преди 15 години
Станишев да каже дали е вземал пари от мустакат собственик на банка за себе си или за БСП.И да не лъже,че има свидетели.
282
0
 
0
 
! Отговори
vesko преди 15 години
СтаниШеф, СтаниШеф...кога кради ни рива...
281
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
а ве скрий се ве Станишка,радвай се че все още никой не тие потърсил отговорност и да те вкара в затвора,кадето ви е мястото на теб и на Доган!!!!!!!
280
0
 
0
 
! Отговори
чистка,значи преди 15 години
Браво на Сергей!Много точно го е казал!Така и трябва!:)))
279
0
 
0
 
! Отговори
гражданин преди 15 години
Как да се намалят данъци и оцигурителните тежести, като преди да напуснат "управлението" от светата троица тръбяха, че имало 5 милиарда лева излишък, а сега се оказа, че не било излишък а дефецит, и не сме биле на 5 миларда на +, а 2,5 ама с обратен знак!
278
0
 
0
 
! Отговори
НиК Каргонски преди 15 години
Девиза на Станишев като Премиер: доверяй,доверяй,ДОВЕРЯЙ..ДОВЕРЯЙЙЙ...!!Девиза на Бат Бойко като Премиер:доверяй,но ПРОВЕРЯЙ,ПРОВЕРЯЙ,ПРОВЕРЯЙЙ!
277
0
 
0
 
! Отговори
- преди 15 години
Бившите управляващи ,скрийте се малко,отвращавате още повече
276
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
дааа да се притеснява, идвали чистки , ами те като дойдоха на власт не неправиха ли чистки и то какви , така изчистха бюджетния излишък ,че няма пари за нищо , да попитаме серГей къде са 6 милиарда излишък , да ги заключат и да изхвърлят ключа , ама затвор им е малко , имало е крумови закони , а сетете се червни ***....как ще се осирете тогава , такива мекерета като вас имат място само в затвора и то без ръце ,че и там ще намерите какво да откраднете
275
0
 
0
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 15 години
И му предстои на него и на "другарите" още повече да се притеснят. Когато 4 години крадоха и грабиха не се притесняваха.
274
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 15 години
***...