Станишев се притесни: Май идва чистка

"Далаверите за моите министри са казани ей така, във въздуха"
11 авг 2009 17:00, Красимир Ангелов
324
Станишев се притесни: Май идва чистка
Станишев готов да защитава всеки от своя кабинет. Снимка: БГНЕС

“Има достатъчно факти за намеренията на новото правителство да прави чистки на политическа основа най-вече в държавната администрация”, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев след заседанието на Изпълнителното бюро на партията.

“Редица министри започнаха да си търсят алиби за бъдещето, като хвърлят обвинения без достатъчно основание”, посочи бившият премиер.

Още по темата
По думите му всички обвинения за далавери, изказани срещу неговия кабинет, са казани “ей така, във въздуха”.

“БСП ясно ще отстоява резултатите от своето управление. Ще защитаваме политически всеки, който е бил несправедливо обвинен”, закани се  Станишев.

Лидерът на БСП изказа мнение, че Бойко Борисов е бил “тежко подведен” при смяната на шефа на Национална агенция „Пътна инфраструктура“  Янко Янков.

“Аргументите за смяната на Янков само ден след като му бе казано, че има шест месеца пробен период, бяха смешни”, продължи Станишев.

Той не пропусна да обърне специално внимание на работата на правителството на ГЕРБ.

“Управляващите много бързо се отказаха от редица свои предизборни обещания”, констатира левият лидер и посочи за пример обещаното намаляване на осигурителната тежест и намаляването на ДДС.

“Това при всички случаи говори или за неадекватна предизборна кампания, или за приказки, които е било пределно ясно, че няма да станат реалност.

“Още не съм чул ясна визия на повечето министри за развитието на техния сектор. Липсва и ясен план за работа”, завърши Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател Ен преди 15 години
Златко, златно мое момченце (или момиченце, или станишевченце), радвай се, смей се, че смешници избрахме на власт. Що се кОсиш? Дай го ведро. Други ще го отнесат. Нали и ти не си на път за затвора? Палцелирам (стискам ти палци).
272
0
 
0
 
! Отговори
към 274 преди 15 години
Не си специалист, а искаш Белене..ами като казвам, че сте промити до мозъка и на костите си. лъжа ли е? Не разбираме, ама да стрим пък каквото стане. А природата я съсъпаха червенотиквеничковчетата, другарчетата ти, които си повярваха, че можем да станем гигант в промишлеността, в атомната енергетика, в химическата промишленост и нароиха маса заводи, от които само загубихме природата си - нищо не спечелихме. А сегашните *** я досъсипаха със строежите на хотели и палати! Е, лека нощ!
271
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Ох не мога да се занимавам повече с *** като теб, отивам да си лягам. Аз не съм специалист да казвам дали проекта е остарял или не, ако наистина е така проектът може да се осъвремени, а природата до голяма степен каквото можахме съсипахме и там за съжаление. Може да се инвестира в мнго неща стига да има воля, желание и пари, а това дали съм рус или черен не те засяга ***. ЛЕКА
270
0
 
0
 
! Отговори
miko преди 15 години
i kvo ot tova drugario stani6ev teb te videhme...ne6to drugo da kage6...kato naprimer ....sagalqvam,ili abe karai ....da varvi
269
0
 
0
 
! Отговори
КЪМ 270 преди 15 години
ЧЕТИРИ ГОДИНИ НЕ УСПЯ ДА ГО ПОКАЖЕШ ТА СЕГА ТЕПЪРВА ЩЕ ИСКАШ ДА ТИ ГО 'ВИДИМ'... АКО ЩЕ ТИ ТРЯБВА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ - ХАЙДЕ НЯМА НУЖДА, СТЯГАЙ СИ КУФАРИТЕ, ВЗЕМИ СИ ДРУГАРЧЕТАТА И ТИЧАЙТЕ В УКРАЙНА - ТАМ СИ ГИ МЕРЕТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ ( мозъчетата де, да не си помислихте друго)
268
0
 
0
 
! Отговори
КЪМ 269 преди 15 години
ТИ НАИСТИНА СИ БЕЗУМНО РУС И СИ МНОГО ПО-ЗЛЕ И ОТ ЕДНА БЛОНДИНКА. ТОЗИ ПРОЕКТ Е МОРАЛНО ОСТАРЯЛ, ПОРАЗРОВИ В НЕТА И ПРОЧЕТИ, ЧЕ Е ОТ 1985 ГОДИНА... КАКВО ДОБРО ЩЕ ЧАКАШ, БЕ ***, КАКВИ ХУБАВИ РАБОТИ ТЕ "ТРЕСАТ' ТОЛКОВА СИ ПРОМИТ, ЧЕ ЧАК МИ СТАВА СМЕШНО И ЖАЛКО. ЕДИНСТВЕНОТО, В КОЕТО МОЖЕМ И ТРЯБВА ДА ИНВЕСТИРАМЕ СА УЧЕНИЦИТЕ, КОИТО ПЕЧЕЛЯТ ПЪРВИ МЕСТА ПО ОЛИМПИАДИТЕ ВЪПРЕКИ ИДИОТИЗМИТЕ В ОБРАЗОВАНИЕТО! А МОЖЕ И В ТУРИЗМА - ИМАМЕ СТРАХОТНА ПРИРОДА, СТИГА ДА СА ПО-МАЛКО *** КАТО ТЕБ!
267
0
 
0
 
! Отговори
С.С....шеффф преди 15 години
Като съм бил умен, къде ми бил умъ, питате, уважаеми 238. Вижте, за моя ум не берете грижа. Все ще се наложи някога и някъде да го покажа. Досега това не се случи наистина, но според мен това не може да бъде повод някой да се съмнява в моя ум. Проявете още малко търпение, до съдебните процеси, и тогава ще си го покажа аз моя ум. Каквото е останало разбира се след последната ми среща с оная чафка, дето нали се сещате какво прави като види голям като моя ум насреща си.
266
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ами хубавите неща стават бавно, не може да не дадеш нито лев инвестиция и да чакаш нещо добро и на мен ми се искаше ама не става. Все от някъде трябва да се почне, заради такива като тебе дето само си клатят краката и само се оплакват колко сме зле сме на тоя хал. Ами да наистина сме зле, но трябва нещо да се прави, ей тва е най-гадното мислене на българина дай нищо да не правим, ама после що сме толку зле. Ами зле сме и по-зле ще става ако не се инвестира в бъдещето
265
0
 
0
 
! Отговори
към 267 преди 15 години
КАКВО ДОБРО, КАКВИ 5 ЛЕВА, БЕ ЧОВЕК? КАТО ИСКАШ ДОБРОТО НА НАРОДА, ЗАЩО ХВАЛИШ ТОВА ИДИОТСКО РЕШЕНИЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ***, ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА? КОЕ МУ Е ХУБАВОТО ДА СЕ СТРОИ 10 ГОДИНИ АЕЦ-БЕЛЕНЕ, А ДА СЕ ИЗПЛАЩА 30 ГОДИНИ СЛЕД ТОВА... И СЛЕД КАТО И СЕГА ТОКЪТ НИ СТИГА, ЗАЩО Е ПО-СКЪП ОТ СТРАНИТЕ, НА КОИТО ГО ИЗНАСЯМЕ? ХАЙДЕ ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ ТИ И ПАРТИЙНИТЕ ТИ ДРУГАРЧЕТА И ЗАЕДНО ОТИДЕТЕ ДА СЕ ПРЕГЛЕДАТЕ! ДОСТА СТЕ ЗЛЕ И НА ПО-ЗЛЕ ОТИВАТЕ - НЕ ИСКАТЕ ДА ПРОУМЕЕТЕ ПРОСТОТИИТЕ, КОИТО ТВОРИТЕ!
264
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
аз съм за всяко едно добро за страната решение, независимо от кого се осъществява, ама тиква като тебе не може да го разбере
263
0
 
0
 
! Отговори
236 преди 15 години
аз си имам престижна професия и не ми трябват пари от партии, плюс това аз живея скромно и не ми трябва много, ама такива като тебе само могат безпричинно да злобеят
262
0
 
0
 
! Отговори
КЪМ 261 преди 15 години
И КАКВО КАТО ИЗНАСЯХМЕ ТОК ЗА СЪСЕДНИТЕ СТРАНИ, КАКВО ТЕ ТОПЛИ ТОВА, БЕ ***, КАТО ТЕ ПЛАЩАТ НАПОЛОВИНА ЦЕНАТА, КОЯТО ПЛАЩАМЕ НИЕ! АМА СМЕ БИЛИ ИЗНАСЯЛИ ТОК! И КАКВО ОТ ТОВА! НАРОДЪТ ГО Е КАЗАЛ ЯСНО И ТОЧНО - "........НА ГОЛ КОРЕМ ЧИФТЕ ПИЩОВИ"!
261
0
 
0
 
! Отговори
236 преди 15 години
ами как няма да избягат след толкова години антинародно управление, никой не помисли за бъдещето на страната ами мислеха само за себе си. С тези два проекта Станишев даде добро начало дано следващото управление да ги осъществи на практика ще бъда много щастлив
260
0
 
0
 
! Отговори
КЪМ 236 преди 15 години
И ХАЙДЕ НЕ СЕ ПРАВИ, ЧЕ НЕ ЧЛЕНУВАШ В НИКОЯ ПАРТИЯ И, ЧЕ ТИ СЕ ДРАЙФА ОТ ТЯХ...ОСВЕН, АКО ПРАВИШ *** НА ВОДАЧИТЕ ИМ! ОТ ТОВА НАИСТИНА МОЖЕ ДА ТИ СЕ ГАДИ И ДА ТИ СЕ ДРАЙФА... ЗНАЕ ЛИ СЕ В КЛУБА НА серГЕЙ(чо) КАКВИ ОРГИИ РАВИТЕ?
259
0
 
0
 
! Отговори
време е преди 15 години
НЕПРЕМЕННО Е НЕОБХОДИМА ЧИСТКА В ДЪРЖАВАТА ОТ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО
258
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
ами преди костюв да затвори козлодуй бяхме номер 1 на Балканите, дори и сега изнасяме ток за съседните страни и те са силно зависими от нашите доставки, а представи с още по-добре развита енергетика. Както казах не съм предубеден и искам най-доброто за България независимо от кого, аз много по-голям патриот от тебе
257
0
 
0
 
! Отговори
Гъбарко преди 15 години
236, Хубаво ти казаха да ходиш на лекар. какъв гигант, като нямаме собствено ядрено гориво. Трябва да затънем още повече като зависими на Русия нещастници. Светът е изменен, и умните избягаха от вас комунистите в чужбина. Кой ще работи в Белене - *** ли, дето не могат да четат. Ти си сигурно от гей клуба на Станишев. разисквайте там гиганските си работи.
256
0
 
0
 
! Отговори
КЪМ 236 преди 15 години
ДА, БЕ ДА! ТИ НАИСТИНА СИ С ПРОМИТ МОЗЪК И БЕТОНИРАНА ГЛАВА! КОЙ ЩЕ ТИ ПОЗВОЛИ ДА СТАНЕШ ЕНЕРГИЕН ГИГАНТ БЕ, ***! ТИ НАИСТИНА СИ МНОООООООООООООООГО РУС, ЕДНА БЛОНДИНКА ИМА ПОВЕЧЕ МОЗЪК В ГЛАВАТА И ЩЕ ПРОУМЕЕ, ЧЕ ТОВА СА САМО ФОЙЕРВЕРКИ ОТ РУСНАЦИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА СИ ПРОДАДАТ МОРАЛНО ОСТАРЕЛИЯ ПРОЕКТ. АКО БЕШЕ ТАКА, ТО НИЕ И СЕГА ТРЯБВАШЕ ДА ИМАМЕ НАЙ-ЕВТИНИЯ ТОК НА БАЛКАНИТЕ...АМА ТРЯБВАШЕ. НА СТРАНИТЕ, КОИТО ПРОДАВАМЕ, ЦЕНИТЕ СА ПО-НИСКИ ОТ ТЕЗИ, КИТО ПЛАЩАМЕ НИЕ! ТОВА ВИ Е ПОЛИТИКАТА !
255
0
 
0
 
! Отговори
mind twist преди 15 години
По време на това "управление" под егидата на Се-Гей, Бей и сие, хората трябваше да се справят въпреки управлението а не благодарение на него. Нещастници! Мижетурки, ламтящи и крадящи народа, е сега народа ви показа, пак след вашето управление си припомниха какво беше въпреки успиващите ви усилия, и гласуваха, че искат да живеят а не да оцеляват.
254
0
 
0
 
! Отговори
mind twist преди 15 години
Хайде Сер-Гей, ходи си у дома, в украйна.