Борисов готов да помогне на Спаска Митрова

"Радвам се за жената, но нямам думи за македонското правосъдие"
8 окт 2009 14:00,
100
Борисов готов да помогне на Спаска Митрова
Снимка: БГНЕС

България е готова да помогне по всякакъв начин на Спаска Митрова, ако тя пожелае това, обяви пред агенция "Фокус" премиерът Бойко Борисов.

Той обаче посочи, че освобождаването й е толкова закъсняло, че дори не е повод за радост.

"Радвам се за жената, че са я пуснали, но просто нямам думи за македонската правосъдна система", допълни премиерът.

Още по темата

Спаска Митрова беше освободена сутринта от затвора "Идризово" в Скопие, където излежаваше тримесечна присъда.

Митрова, която има българско гражданство, беше осъдена, тъй като не позволила на бившия си съпруг да посещава двегодишната им дъщеря. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Makedonec преди 14 години
Браа Блгари многу сте лоши во коментарите. Тоа не треба да е одлика на еден народ ко е припаа во Европа. Речникот ви е многу на ниско ниво, употребувата долни уличарски изрази а тоа воопшто не чини.Дозволивте една Спаска да ве заведе и да ве изманипулира. Зарем сте толку слепи и не гледате како ве работи? До вчера била македонка и сега наеднаш станува блгарка? Ццц..А што е биде секо во Македониа ко има друго државанство да бара помош? Што е беше доколку Воо Сави, бившиот маж на Спас
49
1
 
0
 
! Отговори
КАРИНА преди 14 години
АБЕ НЯМАМ ДУМИ! КОЛКО ТАКИЕА НЕЩАСТНИ МАЙКИ КАТО НЕЯ ИМА! КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ САМО С НЕЯ?? ВСЕКИ ИМА НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ ВСИЧКО ДА ТИЧАМЕ ПРИ БАТЕ БОЙКО ДА НИ НАМЕРИ РАБОТА ТОГАВА!! А СТАВА ЛИ/? ИЗЛАГАЦИЯ!!!
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не че не е позволила на бившия си мъж да вижда детето!!!! Не му е организирала стая където да спи ,като идвал от Сърбия да вижда детето. Не го е направила ,защото нямала хотел,нямала стаи за даване под наем и нямала възможност да му плаща нощувките ,като идвал!!!!! Моля малко по-точно!!!
47
0
 
0
 
! Отговори
Uncle Sam преди 14 години
.... писна ми от мухобойковчета... А от Азерчо с червените прашчици- ерекция ли получаваш или получваш сърбежи в аналната област? Кажи ни бе куку (онбашията) Сподели го с нас. Ние ме сме хомофоби- ще те разберем. Не го крий повече.
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Комуноидите изпълзяха из под камъните и почнаха да плюят,но този път ше се задавят.Които в БЮРМ се чуства българин да заповяда тук.Останалата тампаплач да се оправя с албанците.
45
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Живко преди 14 години
До 33Четох някъде , че в затворите по света имало около 40 000 българи. Значи ли това , че Борисов трябва да имъкне всеки от тях или трябва да скъса дипломатическите отношения с всички държави?
44
0
 
0
 
! Отговори
До Цоко преди 14 години
Злобен червей! На теб също ще ти помогне, след като те вкарат в затвора за това, че се чувстваш Българин, макар че си болен от рак. След като те държат там 2 месеца без лекарства, с надежда да умреш в мъки, а през това време ти отнемат детето, която явно си некадърен да храниш *** такъв
43
1
 
0
 
! Отговори
Ей преди 14 години
Тази *** трябва да дойде в България да си доизлежи присъдата.Да не мисли ,че като се води българка държи на Господ т....... и може да прави какво си иска. Згазила е всички Божии, световни и Македонски закони. Ще плаща. Или иска да стане световно известна като Роман Полански.
42
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
а ве, ей, няма ли да публикувате отговора на азер меликов, от който става ясно че всички плямпаници на бойко по негов адрес са пълни измислици и лъжи?.... писна ми от мухобойковчета...
41
0
 
0
 
! Отговори
ЦЕКО преди 14 години
До 21.Втръснаха ми се до повръщане,затова гласувах за ГЕРБ,но сега само като чуя гласа на ДЯНКОВ и получавам припадаци.
40
0
 
0
 
! Отговори
цоко преди 14 години
Защо не помогне на мен,че съм с 215лв. заплата и дъщеря студентка.
39
0
 
0
 
! Отговори
пожарникар преди 14 години
А ти откаде знаеш . че той може да управлява пожарникарска кола?
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ся ша иде да набие македонците :)))
37
0
 
0
 
! Отговори
БОКО ЛЪЖЛЮТО преди 14 години
Борисов лъже много здраво . Не си мръдна пръста защото така му каза мериканскию посланик о Скопие да го еб...мамата . Боко е чиста ТИКВА И НЕКА ТЕЖИ НА СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ . Румяна Желвеа незнае защо е сложена външен министър . А също незнае за какво се кандидатира за комисар в европарламенто . Ако Станишев се бе бетонирал с крадливата си коалиция то Борисов да внимава защото първо стъпва на подводни камани и второ цялото му правителство че и парламентарна група са 100% некадърници и калтаци
36
0
 
0
 
! Отговори
канцеларски плъх преди 14 години
ЗАД ОСВОБОЖДАВАНЕТО СЕГА НА СПАСКА СТОИ ПРЕМИЕРА Б.БОРИСОВ, ТЪЙ КАТО ЛИЧНО ДАДЕ УЛТИМАТУМ НА СЪРБОМАНИТЕ В БЮРМ, ЧЕ ВЗИМАМЕ ПОСТА ЕВРОКОМИСАР ПО РАЗШИРЯВАНЕТО И ЩЕ ВИДЯТ ЕС ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ДОКАТО НЕ ОСВОБОДЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ЗАЩОТО ИМА ОЩЕ НЯКОЛКО КОИТО ЛЕЖАТ НЕСПРАВЕДЛИВО ОСЪДЕНИ. НАПИКАНИТЕ СЪРБОМАНИ СИ ИЗМИХА РЪЦЕТЕ КАТО НАРЕДИХА НА ДИРЕКТОРА ДА Я ОСВОБОДИ. Този път ББ не ги похвали и не се похвали по разбираеми причини. Късно се сещат мръсниците.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе , *** мазни , какво е това тъпо заглавие ,бе ?"Борисов готов да помогне . .." ! , а по-надолу "България е готова да помогне.." Ами почвайте вече с лозунгите ! Има подходящи примери в историята на 3-тия райх : ". ..*** ist Deutschland !!! Und Deutschland ist *** !!! "
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ясно, ще я вземе на квартира безплатно.Може и в сарая при Доган да разпалва барбекюто.
33
0
 
0
 
! Отговори
иво преди 14 години
До imitaka Ами аз мисля , че Б.Борисов е Министър Председател, а не мутра и собствени на ИПОН и когат арестуват български гражданин в друга държава, той е човекът, който трябва да направи всичко за нейното освобаждаване, включително скъсване и на диполоматическите ни отношения. Зщото в Македония има хиляди хора с българско гражданство, които трябва да знят и да чувствуват , че България е зад тях . А да се оплакваш , че нямаш пари, всеки може и знае. Аз съм пенсионер и нямам пари, но не се опла
32
1
 
0
 
! Отговори
до боико преди 14 години
аре да не връзваме кусури на македонското правосъдие,а??а ти борисов,още не разбра,че да управляваш страната,НЕ Е КАТО ДА УПРАВЛЯВАШ ПОЖАРНА КОЛА
31
0
 
1
 
! Отговори
до митака преди 14 години
Не е важно какво прави там, а че пак нашите политици /дипломати/ не успяха да се справят с проблема. За кой път? Начетох се на хитови изказвания, предложения и действия.