Говори Сокола: Няма да изскочи заекът, който търсят!

Поисканите имунитети били опит за криминализиране на ДПС
13 ное 2009 16:18,
252
Говори Сокола: Няма да изскочи заекът, който търсят!
Снимка: Булфото

Умишлено организиран опит за криминализиране на ДПС като политическа организация.

Така лидерът на ДПС коментира поисканите имунитети на депутатите Гюнай Сефер и Митхат Табаков.

"Аз съм спокоен, защото знам за какво става въпрос. Явно продуцирането на скандали е един от начините да се отклонява общественото мнение от съществените проблеми, свързани с управлението на държавата", каза Ахмед Доган.

Сокола участва в започналата в следобедните часове в Силистра Седма отчетно-изборна конференция на областната организация на партията.

Не не той се обърна към журналистите и с една молба: "Сканирайте проблема като скандал и впоследствие ще се убедите, че оттам няма да изскочи заекът, който управляващите търсят".

Още по темата
ДПС лидерът сравни сегашната ситуация със скандала около "прословутото барбекю".

На свой ред уличеният в измами Гюнай Сефер измами заяви, че не се притеснява от предстоящото разследване, тъй като през последните 10 години не е подписвал никакви документи във фирмите си.

Евродепутатът Филиз Хюсменова заяви, че днешният случай и подобните напоследък, свързани с името на ДПС, не влияят добре на имиджа на страната в Европа, "още повече че в момента се опитваме да печелим доверие и проекти", подчерта тя.

По-рано днес прокуратурата поиска имунитетите на двама депутати от ДПС – Гюнай Сефер и Митхат Табаков.

Двамата са уличени в измами за близо 30 млн. лв. от държавния бюджет. Парите били предназначени за реконструкция на път и за изграждането на ВиК мрежа в град Дулово, но потънали в банковите им сметки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мюсолманското население в смесените райони 20 години беше сковано от страх и ужас насаждан от ДПС. На хората постоянно се натрапваше, че ако не гласуват за ДПС лошо им се пише - губят работа, губят прехрана, а може и по-лошо да ги сполети. От друга страна, по тайни срещи и седенки с дпс-актива, постоянно се внушаваше, колко лоши и долни са българите и колко силни и големи са мюсолманите... как и най-големите мръсотии трябва да се прикриват ако са направени от дпс-хора. В резултат - обикновения български мюсолманин се почувства отделен от България, от собствения си народ. Добрата новина е че вече Доган не разполага с ресурс да мачка и промива мозъците на мюсолманите. В резултат - дори и най-простите и необразовани от тях почват да се събуждат и да проглеждат за истината, че 20 години Доган ги държеше в робство за лична изгода, че българите не са чак толкова лоши, както ги описваше ДПС, и че с падането на ДПС от власт не дойде края на света, както го описваше Доган.
209
0
 
0
 
! Отговори
Доган одново обвиняв преди 14 години
Доган одново обвинява ... прокуратурата, държавата, правителството ... НАС българите обвинява, че не им позволяваме да крадат.Затова Доган е бита карта, на бунището на истолията - няма чест в тоя човек.
208
0
 
0
 
! Отговори
fu.ck.er преди 14 години
мирише ми на друго на мен :)един подпис не е сложил, ама друг е сложилда резнем корена и да го оставим във въздуха:)а дано не се лъжа!
207
0
 
0
 
! Отговори
baba преди 14 години
DPS e kriminalizirana i i idva kraja....Liderat na DPS Mathat Tabakov e proigral 1366 663 leva vav Las Vegas...tova vav tozi moment se poblikuva vav vestnik " 24 chasa"....... Lider na DPS i chovek na Dogan vartjal 40 miliona......Vseki den rakrivat i poblikuvat novi i novi prestaplenija na bivsheto pravitelstvo !!!Idva im kraj!a!!! Nai-posle !!!!
206
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За какъв имидж и каква европа говорят тия от дпс.дпс е бандитско разбойническа организация и няма място нито в РБ нито в ЕС.Тая партия трябва да се забрани а крадците осъдени и в затвора.
205
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Сокола " - основна част от барбекю от *** . Добра храна за домашни и други кучета и котки .
204
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
завлече се в Силистра..щото там искат да свалят имунитета на Кубито ли бе..пф..един от най крадлите в тоя град..я да видим как ще го покътае тоя път??
203
0
 
0
 
! Отговори
аноним преди 14 години
Най-лошото е, че не само Доган е виновен! Най-виновни са тези дето му позволяват да се мисли за велик и муподаряват власт. Трудно ще се изчистят и подлизурковците, мазниците и слагачите от българите, които са в услуга на ДПС по районите. Те са още по-лоши от депесарите и уж са българи и уж са чели Под игото, я са същите чорбаджии и клакьори. Това не е нация, а *** продажна, напаст безродствена....
202
0
 
0
 
! Отговори
siv vylk преди 14 години
nie samo si cheshem ezicite tuk, G-N BORISOV LEKO KLEKNA SLED EDNO PREDYPREJDENİE OT STRANA NA DOGAN.
201
0
 
0
 
! Отговори
ееее преди 14 години
Доган се опитва да защити крадливата си напас, но едно е вярно, че и в Европа го разбараха какъв бандит е ипрез двата мандата, в които участваха се видя каква поразия направиха. Назначаваха си неграмотния електорат на всякакви длъжности и до каквото се опряха всичко проваляха. Вижте ги в Кърджали, в Шумен, в Разград и навсякъде, все директори и началници с високо самочуствие без покритие. Колкото по-бързо се изринат кадрите на ДПС, толкова по -добре за страната. Действай г-н. Борисов ние те подк
200
0
 
0
 
! Отговори
истина е! преди 14 години
Доган е *** и насажда етническо напрежение, всички които го подкрепят да си размърдат мозъците и да се осъзнаят. България е родина на всички като Вежди Рашидов, а не на *** като Догон. Поздравявам те г-н. Рашидов за родолюбието, за чесността ти, за справедливостта ти и давай пример на останалите, които са заблудени по Доган. Дано се осъзнаят и другите, защото те не са лоши хора, но Доган ги маниполира и лъже.
199
0
 
0
 
! Отговори
Един Луд преди 14 години
"...свързани с името на ДПС, не влияят добре на имиджа на страната в Европа" - има ли още ***, които да се връзват на такива приказки?!? Не поисканите имунитети криминализират ДПС. Самото ДПС е криминална структура, начело с Доган и Етем. Жалко че няма да ги арестуват, а ще трябва да чакаме да станат неудобни и да ги отстранят по друг начин :(
198
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
a q da vi pitam naposledyk chuvate li neshto ot B.B. protiv Cokola. Skoro nqma da chuete leko my svi perkite.
197
0
 
0
 
! Отговори
!!!!! преди 14 години
Доган е *** от горе до долу, а къде му беше акъла на президента да го награждава с орден. Този заслужава една яка дренова тога и да върне всичките рекетирани пари дето е взел. Орден трябва да се даде на Вежди Рашидов!!! Аз съм българин и казвам евала на г-н. Рашидов, ти си достоен български гражданин, без да се взема етническата му пренадлежност. Всички такива хора в България да се стимулират и аз лично ще се радвам да са повече като него. Благодаря ти искрено Вежди, че уважаваш родината си.
196
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Ох,***..като си говориш,кой ли те чува вечеИзнасяй се в Турция,там поне можеш да лаеш колкото си искаш...
195
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Do anonimen - mai neshto ti se vdigna kryvnoto li
194
0
 
0
 
! Отговори
сопа преди 14 години
Този *** много години бесня с подкрепата на червените *** и жилтите ***! Не го е срам от пакостите, които направи на страната, а има наглостта да обвинява правителството, което наследи обрания им бостан. Този не трябва да му позволяват да си отваря миризливата уста, че вони от далеко.
193
0
 
0
 
! Отговори
мето преди 14 години
не,наистина бих предпочел да бе невярно това което казва...аз акъл не давам,имаме поговорка:"едно премеждие е по ползотворно от сто наставления".Бог е дал акъл,да може човек сам да преценява,анализира за да може да взима правилни решения...Който е виновен да си тегли наказанието,това че дпс повече ни навреди е факт
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** наглеца!*** дано!
191
0
 
0
 
! Отговори
siv vylk преди 14 години
edno vreme celuvahte gyza na nemeca kogato beshe silen posle na rysiq sled 2-ta svetovna a sega na amerika a kajete mi sega kakyv narod ste.