20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"

От 23-ти народните избраници излизат в заслужена ваканция
16 дек 2009 10:00,
252
20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"
Снимка: БГНЕС

Депутатите ще заседават извънредно във вторник следващата седмица, преди да излязат във ваканция от 23 декември до 10 януари.

Това стана ясно след заседание на председателския съвет на 41-вото народно събрание.

Така депутатската почивка за Коледа и Нова година се очаква да бъде 20 дни.

Тази седмица народните представители обещават, че ще работят ударно по законодателната си програма, защото в петък не се предвижда да има парламентарен контрол.

В сряда министър-председателят Бойко Борисов коментира лаконично очертаващата се дълга почивка на народните представители.

Посочвайки към небето, той обясни, че Господ е казал да не се работи – затова дори той не може да накара държавата да го прави.

"Християни сме, трябва да си спазваме и разпоредбите на началника", заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
0
 
! Отговори
The Gnoll преди 14 години
Да, точно както дявола чете Евангелието. В депутатската версия на Библията сигурно пише също "Един ден PR прави, шест дни почивай".
138
0
 
0
 
! Отговори
Hanibal преди 14 години
Питах я няколко пъти какво точно прави Главният специалист в парламента - не можа да ми обясни, и накрая каза "Нека да не говорим за политика!" Чувствам се кофти - не само депутатите, ами и всички покрай тях - ненужна ***, отишла да не работи, а само да ***! Живее на 5 мин от Ал.Невски,което според мен е доста висок наем, който може да си позволи... А ние нека работим, и да не ни се плаща по няколко месеца ниските заплати... Надявам се да се оправим някога, заради всички свестни хора тук...
137
0
 
0
 
! Отговори
Хайдутин преди 14 години
На уражие братя, ПРЕВРАТ! Веднага да се дигаме и да изхвърлим тия от парламента и да ги заличим от лицето на земята даже. Аз цела година работех, сега съм безработен и немам 2 лв да посрещна Новата година иколедата и за фафла на дедето нема даже а тия се оядоха бре , СИКТИР мамицатавидеееебааааа
136
0
 
0
 
! Отговори
пиянде преди 14 години
Щото те четат избирателно :). Преработиха се, не знам... съсипани от работа как им се празнува на тия хора...
135
0
 
0
 
! Отговори
пиянде преди 14 години
А.. кого и къде е набутал ББ?! Сега и с Доганчо се сдобрява (преди месец се сдуши с президента) та... какво казваш за ББ - набутал ги в миша дупка, а!? Мда... пий си хапчетата редовно човече.
134
0
 
0
 
! Отговори
Elbereth преди 14 години
То Господ е казал и да не се краде, защо не почнете от там???
133
0
 
0
 
! Отговори
Hanibal преди 14 години
20 дена почивка - нормално би било до 04.01, не до 10.01! Чувствам се много кофти, че гласувах за ГЕРБ, дори се радвах, че се махна Тройната коалиция! Вчера си писах с една позната, с която от доста време не бях комуникирал! Оказа се, че е "Главен специалист" към ПГ на ГЕРБ, като това ми се натърти 4-5 пъти, и още толкова, че не сервира кафе, когато я питах какво точно прави. Това момиче беше адски свестно, но явно на всички им става нещо, когато отидат там - станала е надута провинциалистка...
132
0
 
0
 
! Отговори
Само РЗС! преди 14 години
Само Яне милее за България и за това стана неудобен!!!
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аууу! Горкичките, щото много се преработиха и сега трябва да си починат! И само те са християни и им се полага дърга почивка! А ние робите да отработваме всеки допълнителен ден!
130
0
 
0
 
! Отговори
СВЕТИ ПЕТЪР преди 14 години
ТЪЙ-ТЪЙ ТИ ЩЕ РАБОТИШ ТЪЙ КАЗАЛ ГОСПОД ЩОТ СИ ГРЕШЕН СЛАГАШ МАЛКА МРЪВКА ВЪВ ГОЗБАТА ЗАТУЙ ЩЕ СЕ ГРИЖИШ ЗА БЛАЖЕНСТВОТО НА БОГОПОМАЗАНИТЕ))
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе ДИДО. Я не се излагай да ти се смеят хората тук :) Като си толкова доволен от ББ защо ти спряха парите за лудницата та в момента си на свобода и без лекарства?
128
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** *** та .....
127
0
 
0
 
! Отговори
Dian преди 14 години
Хехее гледам червено-турската шайка пак се разпенила по форумите :) значи Бойко добре си върши работата, змията хапе най-много когато умира. Гласувах за ГЕРБ и не съм сбъркал, наистина ги натика в миша дупка *** чак свят им се зави :) толкова съм щастлив, браво Бойко! с теб сме!
126
0
 
0
 
! Отговори
Гняв преди 14 години
а ние кво? 8 кирливи дена и то разкъсани + 19 бачкаме. Чудесно. Ние не сме хрисияни сигурно за това!То Бог е казал и не убивай, ама ние нали не изповядваме същата религия , що да не им нацепим каските!
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Почва да ми намирисва на Януари 1997!!! Чудно защо ли? Лошото е, че този път при такова събитие Танковете ЩЕ дойдат и няма да му мигне окото на ББ
124
0
 
0
 
! Отговори
готвач преди 14 години
аз пък съм на работа на коледа и на нова година.Криза е,трябват приходи....,защо господи не ми кажеш,че не трябва да рабтя??????? ПС МНОГО ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ ИМА ТУК
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И кака стана тя? Депутатите си пожелаха весели празници, на нас пожелаха лека работа, а на пенсионерите лека им пръст.
122
0
 
0
 
! Отговори
МЕФИСТО преди 14 години
Ами ДИДИ тя е проста работа .На следващите избори не пускай бюлетина ами пали свещ.
121
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Според ГРЕБерите Бог=Бойко Борисов. Следователно да даде едни 20 дни и на нас! Извинявам се за богохулството но аз само правя една очеизвадна констатация.
120
0
 
0
 
! Отговори
СВЕТИ ПЕТЪР преди 14 години
АНАТЕМА-ЗА МИНИСТРИ ДЕПУТАТИ ПРЕМИЕР ПРЕЗИДЕНТ И ДР ТВАРИ ОТ ТОЗ РАЗДЕЛ ЗА ВСИЧКИ ВАС НАРОДЕ БЪДЕТЕ БЛАЖЕННИ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ