20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"

От 23-ти народните избраници излизат в заслужена ваканция
16 дек 2009 10:00,
252
20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"
Снимка: БГНЕС

Депутатите ще заседават извънредно във вторник следващата седмица, преди да излязат във ваканция от 23 декември до 10 януари.

Това стана ясно след заседание на председателския съвет на 41-вото народно събрание.

Така депутатската почивка за Коледа и Нова година се очаква да бъде 20 дни.

Тази седмица народните представители обещават, че ще работят ударно по законодателната си програма, защото в петък не се предвижда да има парламентарен контрол.

В сряда министър-председателят Бойко Борисов коментира лаконично очертаващата се дълга почивка на народните представители.

Посочвайки към небето, той обясни, че Господ е казал да не се работи – затова дори той не може да накара държавата да го прави.

"Християни сме, трябва да си спазваме и разпоредбите на началника", заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
0
 
! Отговори
Деян преди 14 години
Няма да ни е по-добре, защото ще им текат заплатките, а те ще си лентяйстват на воля.
118
0
 
0
 
! Отговори
Деян преди 14 години
Само незнам след 4 години за кого да гласувам?! Спомням си, че плюеха по предишните управници и депутати. Очевидно в БГ когато кажем депутат винаги ще си представяме образа на дебел очден мазен чичко, на малко над средната възраст, който с невиждана наглост ще прави каквото си иска, защото у него е насадено чувството за безнаказаност и усещането, че е над закона. Браво господа депутати. Вие сте по-изморени от нас обикновените хора? Ние на 19 ще работим, заради ваше решение, а вие?
117
0
 
0
 
! Отговори
МЕФИСТО преди 14 години
Дали ако господа депутатите си вземат 365 дни отпуск няма да ни е по добре А??????????
116
0
 
0
 
! Отговори
от набожен преди 14 години
Ами да бе то Библията е писана за БГ депутатите. То като сте не набожни и не вервате в Господ така е. На хората в парламента живеят по Божиите закони и естествено им се полагат Божии облаги. Хак им на неверниците!P.S. Пожелавам скорошна 2012 година за всички депутати и особенно за тези дето са по 2-3 мандата в НС!
115
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хахаха БОЙКО ме кефи на макс!!! Той май забрави, че когато власта демонстрира привилегии и неуважение към хората си отива скоропостижно :) Голям е *** г-н Премиера. Почва рязко да се самозабравя и то много скоро срамота!!!
114
0
 
0
 
! Отговори
МЕФИСТО преди 14 години
Е , сега и стана кой е на БОЙКО началника . ДУПЕ да ни е ЯКО .ЦАР ДАЛЕКО БОГ ВИСОКО .ОТ ТУК НАТАТЪК ЩЕ СЕ ОПЛАКВАМЕ НА АРМЕНСКИЯ ПОП.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
113
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
И другото което ме вълнува-тези наглеци и простаци в парламента по колко коледни премии ще си раздадат-а на баба ми дават 25 лева....Би следвало след като няма пари в бюджета да не вземат нищо-но ха да видим....
112
0
 
0
 
! Отговори
Ужас преди 14 години
И аз гласувах за ГЕРБ, но вече ме е срам и яд!!! ГЕРБ са БКП, и никой не може д аме убдеи в обратното!!! На всичкото отгоре са нагли и прости!!! А докато има заблудени овце като теб, така ще бъде работата...аз вече не виждам надежда и май ще си подготвям нещата за летището...само да мине зимата!!!
111
0
 
0
 
! Отговори
депутат преди 14 години
Ако имаш две ризи, вземи третата риза от ближния си! Това го пише в депутатската библия.
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като казваш, че "сте с Бойко", ще кажеш ли каде ще ходите по коледа? Карибите, Бахамите? И кажи колко сте, че да си правим сметката колко ще ни вдигнете данъците, за да ви платим масрафа! То се знае, че за 20 дена депутат може да изхарчи повече отколкото 5 милиона българи ще изработят, ама все пак...
109
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
Та като стана дума за кюфтетата-в парламента един обяд първо,второ и трето е е точно цифром и словом 3 лева-ха наздраве и както се казва - бедните да го духат....
108
0
 
0
 
! Отговори
палач преди 14 години
Вярно, не си сбъркал, че си гласувал за ГЕРБ ! Вярно е и, че си сбъркан, след като си гласувал за тях.
107
0
 
0
 
! Отговори
kolednata feq преди 14 години
Orisvam gi da ne vidqt bql den i vuob6te da ne izkarat praznicite dobre, taka kakto 6te se slu4i s golqma 4ast ot naroda, s koito tezi loeni topki se podigravat! Ne za 20, ami zavinagi da se mahnat ot Pralmenta!
106
0
 
0
 
! Отговори
народ преди 14 години
до колкото разбрах от господата политици станали са много набожни. ако имаш две ризи едната риза дай на ближния си-това го пише в библията.а вие господа от парламента по колко ризи си имате.
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Депутатите са християни??? особено Доган. ха-ха-ха. А простосмъртните какви сме?Нагъл пожарникар. *** си беше и *** си остана.
104
0
 
0
 
! Отговори
Фидосова преди 14 години
Тъкмо 20 дни, необеспокоявана, ще изяждам всички кюфтаци в кафетерията на Народното събрание!
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дано някой нелегален мексиканец да прави на дъщеря ти внуци в Америка по празниците пожарникар нещастен.
102
0
 
0
 
! Отговори
Диян преди 14 години
Хехее гледам червено-турската шайка пак се разпенила по форумите :) значи Бойко добре си върши работата, змията хапе най-много когато умира. Гласувах за ГЕРБ и не съм сбъркал, наистина ги натика в миша дупка *** чак свят им се зави :) толкова съм щастлив, браво Бойко! с теб сме!
101
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
ЯЯЯ моля ви не така...хората са се изморили-знаете ли вие колко умора се струпва в депутатската снага...НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ-МИ ТЕЗИ ПО МЛАДИТЕ ДА ИЗЧЕЗВАТ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА И НИКОГА ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ...
100
0
 
0
 
! Отговори
Хайдутин преди 14 години
Бе тия са с доживотна, ПЪРДОН домандатна почивка бе, кво са за тех 20 дена ядене и пиене на корем