20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"

От 23-ти народните избраници излизат в заслужена ваканция
16 дек 2009 10:00,
252
20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"
Снимка: БГНЕС

Депутатите ще заседават извънредно във вторник следващата седмица, преди да излязат във ваканция от 23 декември до 10 януари.

Това стана ясно след заседание на председателския съвет на 41-вото народно събрание.

Така депутатската почивка за Коледа и Нова година се очаква да бъде 20 дни.

Тази седмица народните представители обещават, че ще работят ударно по законодателната си програма, защото в петък не се предвижда да има парламентарен контрол.

В сряда министър-председателят Бойко Борисов коментира лаконично очертаващата се дълга почивка на народните представители.

Посочвайки към небето, той обясни, че Господ е казал да не се работи – затова дори той не може да накара държавата да го прави.

"Християни сме, трябва да си спазваме и разпоредбите на началника", заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
0
 
! Отговори
гербер преди 14 години
Икономиката ни трябва да работи дори и по празниците за да влизат приходи в хазната да може правителството да разполага с тях.
158
0
 
0
 
! Отговори
Диян преди 14 години
Плана изпълняват пенят се яко, минусчета слагат хахаха :) значи Бойко добре си върши работата, змията хапе най-много когато умира. Гласувах за ГЕРБ и не съм сбъркал, наистина ги натика в миша дупка *** чак свят им се зави :) толкова съм щастлив, браво Бойко! с теб сме!
157
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Търновският депутат Евгени Стоев явно пак ще го посрещат на къпиновския манастир нарко пласиорите на Жоро - диска, в заведението на Любо Велчев, който заедно с кмета - феодал Румен Рашев източват общината за направа на паркове!!!Чести гости там са и магистрати.Браво страхотна държава сме!!!
156
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Имам един въпрос към ГЕРБерите. Защо който не е с БОКО трябва да е комунист или турчин? НИЕ сме трезво мислещи хора които сме против препроденият СТАЛИН в Бойкови дрехи!!!
155
0
 
0
 
! Отговори
- преди 14 години
кажете го на всички работодатели в България, и да им е като заповед - 20 дена почивка за всички, не само за вас .....< цензура> ... :)
154
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе момче теб сериозно те бие тока ми се струва!!!
153
0
 
0
 
! Отговори
гербер до анонимен преди 14 години
Ей *** дан сме ти спряли яслата бе червена ***.
152
0
 
0
 
! Отговори
Гражданина X преди 14 години
Идеята си я бива. И аз съм подръжник на твоята теза!!!
151
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кои са свестните хора? Те си дойдоха изкривени на власт и така ще ни изкривят и нас, че...
150
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е такава помия не е имало в Народното събрание.
149
0
 
0
 
! Отговори
Dian преди 14 години
Много платени драскачи тука бре :) то всъщтност един е на смяна и пише с различни никове, сам със себе си говори :))) веднага се познава като видите коментар с много минуси значи не е негов, останалите са негови с еднакъв стил :))ади *** тури минуси имаш план да изпълняваш :)
148
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ББ и сие са пълни ***!!! Дано някой ги сметосъбере и преработи в най-скоро време. В противен случай лошо ни се пише...
147
0
 
0
 
! Отговори
Hanibal преди 14 години
Трябва да дойдат хора, които да са готови на всичко! За съжаление нещо като Народния съд след ВСВ, но този път в обратна посока! Щото много *** има да се измете! Депутати, големи мафиоти, по-малките мафиоти и лапачи на "далаверката", никой няма да даде доброволно! Трябват мъже С ТОПКИ, не ***! И всичко да се направи умно, не "през просото"! И народа да застане зад тях, той сам ще усети искреността им! Друг път няма! Все още има свестни и безкористни хора, просто трябва да се вдъхне вяра!
146
0
 
0
 
! Отговори
гербер преди 14 години
Каква е тая злоба от вас бе оранготани.Хората дойдоха на власт за да ни оправят счупената каруца,а вие само недоволствате нехранимайковци.Тука сите сте ***.За това ли гласувахме довери на Бойко?Да го плчем сега.Как не ви е срам ***.В ГЕРБ е истината в ГЕРБ *** прости.
145
0
 
0
 
! Отговори
hrissy преди 14 години
А ще ги отработвате ли като всички нас останалите българи ХРИСТИЯНИ?
144
0
 
0
 
! Отговори
Ми преди 14 години
Как така си решавате бе м.... ви??? Как решавате, че ние отработваме 31-ви, който отдавна трябваше да е обявен за неработен ден, а ви си гласувате сами ваканция. На учениците ваканцияте по-малка. Като искате да почивате ще си пуснете отпуска, като всеки норамлен човек в държавата. И без отава отпуските ви са безумно големи. НАГЛЕЦИ. Ние ви плащаме заплатите и не сме съгласни да почивате.
143
0
 
0
 
! Отговори
гербер преди 14 години
Нека си починат депутатите,особено тези от ГЕРБ.Тяхната отговорност е огромна,а и работата която отхвърлиха е доста.Дано и господин Борисов може да си почине малко,защото надеждите на целия ни народ са вперени в него.С теб сме Бойко ти си най великия политик.
142
0
 
0
 
! Отговори
Hanibal преди 14 години
Защо се получава така - свестните хора се изкривяват в един момент, когато получат власт?! 4 пъти ходих навън, 4 пъти се връщам тук, защото си обичам родината, 4 пъти насила ще ме изгонят! Трябва на власт да дойдат хора от народа, но със съвест, и ако някой ги натиска, веднага да казват на народа, с риск за живота си! Само тогава ще се оправим - когато съпротивата е твърда! Просто няма друг вариант - с кръв ще се вземе обратно заграбеното, никой от тези 10-15000 няма да даде доброволно нищо! ...
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За промитите ГЕРБери има и ще има споко. При тях криза няма :) Лошото е, че и в държавата няма но БАТЕ БОКО тръби колко е зле положението. Интересното е, че най лошото което можеше да стане стана благодарение на ГЕРБерчетата и СИМО демек СТАГФЛАЦИЯ дупе да ни е яко догодина!!!
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
От ДАНС дали ще им докладват какво пишат хората по форумите, не само в тоя. Ако аз бях на ББ на мястото щях много да се интересувам. Но май вече новите управници не ги е еня много, много. Спечелиха почти навсякъде, сдушиха се с АТАКА и се бетонираха. Е, поне така си мислят май, щом си позволяват такива изцепки. Чудя се само кога ли ще се събути тоя заспал народ и ще ги избеси по стълбовете, без разлика на партийната окраска.