Оставка. А след това? Всички чакат Борисов

Божидар Нанев даде обяснения пред депутатите от ГЕРБ
30 мар 2010 22:19,
159
Оставка. А след това? Всички чакат Борисов
Снимка: БГНЕС

Божидар Нанев е обяснил пред парламентарната група на ГЕРБ причините за сключените договори, заради които има повдигнати от прокуратурата обвинения.

Нанев е заявил пред депутатите, че според него е действал правилно при сключването на договорите за доставки на ваксините и ситуацията е налагала спешни действия, каза съпредседателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

По думите му, не се изключва и възможността Нанев да е бил подведен при решението си от администрацията на министерството, но въпреки това той е решил да подаде оставката си.

Нанев постъпи доблестно и достойно, коментира Велчев.

Още по темата

Според съпредседателя на ПГ на ГЕРБ, Божидар Нанев си е спечелил много врагове с подетата здравна реформа.

От партията не са обсъждали още кой ще наследи Нанев на поста, като се изчаква първо решението на премиера за оставката на министъра. Това съобщава БТА.

Парламентарната група на ГЕРБ е обсъдила и предложението за отстраняване на президента, което парламентът ще разисква в сряда.

Предвижда се заседанието в сряда да приключи само след гласуването на тази точка от дневния ред, дори и при хипотеза на "спрян часовник".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
10
 
! Отговори
nov преди 14 години
Защо пълниш форума с глупости. Излез на терасата и си развявай плакатите.Тук кажи нещо. И аз харесвам ГЕРБ, ама не се чудя каква простотия да измисля, че да изглеждам оригинален.
73
2
 
1
 
! Отговори
тататата преди 14 години
лягай си до топлото дупе на жената...
72
0
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
Аха и Бай ***(Колю) се появи ... та аз да си легна до топлото дупе на жената сега ;) Вие си продължавайте тук. Утре си имам работа...Ха сполай Ви и със здраве ;)Министъра си отиде, да живее Министъра ;)
71
0
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
Бацевото, аз си гледам и жената и децата и внуците! Ти за мен грижа не бери ;)И кризата не ме е хванала още, а и не вярвам да ме стигне. Изразявам просто гражданската си позиция ;)Ни акъла ще ми вземат, ни ръцете! А и храня още 32 човека и семействата им!Така, че споко относно мен. ;)
70
1
 
1
 
! Отговори
Kirili-tzar преди 14 години
Pi4 aide stiga stezi typotii koi pi6el na kirilica i koi ne, i az pi6a ot slujeben terminal, koito ne e v bg i ako se opitam da instaliram kirilica meko kazano 6te imam problemi, nali se se6ta6 !
69
6
 
3
 
! Отговори
Радо преди 14 години
Баце, що не си кесиш дома и не си гледаш жената, ми с американците се занимаваш? Там където са те, българите никога нема да бъдат. Не само, че няма да бъдат, ми толкова се комплексират, че само ги хранят на тема промити мозъци. Като няма за какво друго...
68
3
 
1
 
! Отговори
az sym kreten преди 14 години
tuk oba4e ima edna kamara anonimni za koito e po lesna da se kaje 4e sa analni.kyv broiko brisof be"ot Ser Gei ta na Gei NEral
67
1
 
6
 
! Отговори
Перо преди 14 години
Не пиши глупости. Няма затворено кранче.Освен онези дето си текат от 1989 год. насам вече и нови потекоха.А пък миманса нека подкрепя действията на правителството.Ако не беше толкова трагично, щеше да бъде смешно
66
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
Noment. Ako ще и в Аляска да си, сложи си Бг на компа, или си толкова светнат, че не знаеш как става???
65
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
az viarvan na Baiko Barisov 4e vsi4kite mu ministri ne sa *** i krasivi kato Rumania Jeleva.mrsni Kamunisti-izmiite se za ve4ernata proverka ***-ide Siderov-lije i ako ne ste podmite ste vi slaga evreiski sapuni w trtkite
64
0
 
2
 
! Отговори
Боко преди 14 години
не мисля че песимистите, които 20 години мрънкат имат друго виждане освен най лошото и как всичко върви на лошохора като вас само преизбирати все разни супер герои на които им трябват 2 години за да разберат как се управляваи докато се усетят пак ги сменяте
63
1
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
да ти пратя едно CV ??? 6 години бях в USA ... не ми ги хвали, че когато едни ми дойдоха на гости и се зачудиха що нямаме стая за куфарите си и жена ми ги набута като матрьошки малък в голям и ги набута в килера, гледаха като гръмнати и отговора им беше ... ти си много умна жена ...Noment (по промити мозъци от средностатистическите американци нема и нека се родят)
62
1
 
6
 
! Отговори
ГОСТ преди 14 години
До ГогоАбе Гого май твоят мозък е промит, или си от лапащите ГЕРБЕРИ? Само Вие виждате светлина в тунела, учудващо защо!!! Ние нормалните граждани не виждаме нищо светло в бъдещето БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОЛИТИКАТА НА ББ(МАКАР И ПОДВЕДЕН ОТ ДОВЕДЕНИТЕ ОТ НЕГО САМИЯ ХОРА)
61
2
 
3
 
! Отговори
Боко преди 14 години
да де ама изведнъж хората забравиха за каузата " да вкараме комунистите в затвора " когато взеха да губят работата сииначе и аз вярвам в Боко де - трудни времена са - гледат да оправят работата
60
0
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
Да ти приличам на *** или фес ??? Ама ти май си малко незапознат с реалностите в Бг.
59
3
 
3
 
! Отговори
ръца-пръца преди 14 години
Аз мисля, че трябва да изберем човек като "смях" начело на държавата. Само той не е с промит мозък, ток вижда и е разгадал всички световни конспирации и само той знае как да действа в условия на криза...Ъъъъъ, между другото, има ли още таксиметрови шофьори или безработни, които да се чудят какво да правят, че да ги наместим и тях в новото Правителство :)))
58
1
 
1
 
! Отговори
Dimiter USA преди 14 години
hey pich, nikoi ne mi e promival mozuka. Az sam gledam kakvo stava, i da, znam kak se glasuva za president, shto, di da ne bi da znaesh poveche ot mene li kak se glasuva za USA president? A da ne bi vav BG da niama korupcia mejdu firmi/ golemi korporacii? Ot dosta vreme sum izvun BG i prosto gledam kak neshtata ne mogat da se opraviat v BG, nai-veche zashtoto horata ne znayat kakvo da napraviat. Vartiat se kato zombirani v nashata mila rodina...
57
0
 
0
 
! Отговори
ГОСТ преди 14 години
До реалистСпоко за такива глупости не прибират
56
1
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 14 години
Dimiter USA, е от кой знае кое село тип "Бучниклечково", дето най-голямата сграда е трансформатора, та за това му е трудно да пише на друго освен на шльокавица ;)
55
7
 
5
 
! Отговори
Гого преди 14 години
Ами аз съдя по хората около мен, колеги, познати, съседи...всички подрепят действията на правителството и казват, че действа разумно и с мисъл за държавата.Това че тук пишат отчаяни привърженици на червено-турската шайка, си е нормално, никак не са доволни от Бойко че им затвори кранчето, ама това е живота кво да се прави, га ядоха кефтета не реваха - сега реват :) нека реват.