Дебат със Станишев? Само през... прокуратурата

Борисов твърди, че там, където е той е и прозрачността
31 мар 2010 12:17,
249
Дебат със Станишев? Само през... прокуратурата
Снимка: БГНЕС

"Дебат със Станишев? За радост, този път има много обективен съдия, това е прокуратурата. Дебат – през прокуратурата", отсече министър-председателят.

Така Бойко Борисов отговори на отправената му от бившия премиер Сергей Станишев "среща пред камерите", за да обори твърденията, че предишната власт е сключила необезпечени договори за над 2 млрд. лв.

Още по темата
Днес премиерът бе категоричен, че ако тези скандални договори не бъдат развалени, ще се наложи вдигане на ДДС.

"Там, където съм аз, е прозрачността", отговори Борисов на въпроса кога Националният съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) ще бъде открит за медиите.

Правителство, синдикати и работодатели подписаха споразумението с 59 антикризисни мерки. В четвъртък те ще бъдат внесени в парламента.

"Надявам се и колегите от другите политически партии да ги подкрепят, защото това са кризисни мерки, а и този път ние сме се възползвали – да ползваме без пари целия експертен потенциал на държавата. 50 часа ние работихме, безплатно, синдикати, работодатели, индустриалци, всички, на кафе и вода, които Дянков плаща от неговата заплата", каза премиерът.

"В ината мисля че нямам равен, но когато касае държава, хора и съдби, трябва да се чуваме всички и да приемаме най-доброто", допълни премиерът.

Бойко Борисов каза още, че вече е готов с избора на нов министър на здравеопазването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
2
 
1
 
! Отговори
yann преди 14 години
Ами имат я!?! Като не сме ги пребили с камъни. Като ги оставяме да бръщолевят, ще я имат.Хора, кога от народ ще станем общество и ще гоним пикльовци, като СерГей, Костов, Ф. Димитров, Жан, Бойко и т.н. с камъни и дръве?Ще има ли светлина в тунела?Ще започнем ли да се питаме какво можем НИЕ да направим за България, а не тя, държавата, за нас?
123
4
 
8
 
! Отговори
социалист преди 14 години
Щото на Бойко не му оттърва-Станишката ще го разбие!
122
3
 
8
 
! Отговори
люляк преди 14 години
Боико никои не ти вярва ... поредното пиар дело както с масларова .... тия хора които наследиха комунизма пак бяха комунисти и техни отро4ета те трябва да бъдат осъдени за престъпления срещу 4ове4еството и за разграбване на държавни пари над 50 милиарда за 20 години .... тези хора са за доживотен затвор но не ... ние ве4е даже не искаме да ги премахваш такива *** и да ги съдиш искаме да спрат да мъ4ат народа само и да върнат поне половината милиарди с тия пари тук ще е Дубаи ...
121
0
 
4
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Ето и човека си го казва: "Надявам се и колегите от другите политически партии да ги подкрепят, защото това са кризисни мерки, а и този път ние сме се възползвали да ползваме без пари целия експертен потенциал на държавата.". След такова изявление, какво можем да добавим? Всичко вече е предвидено и измисленно. А ние си блъскаме ума, да се чудим? А то вече е измисленно. Я да не откриваме топлата вода, наново, ами да си прокараме бойлери. Щом експертите са го обсъждали, измислено е.
120
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако го беше страх изобщо нямаше да се захваща с тая престъпна държава.
119
0
 
2
 
! Отговори
Dan до Бай преди 14 години
Ето твя пост-"Фуууу. Ти луд ли си бре. И предното правителство съгласуваше действията си с бизнеса... то за бизнеса е ясно, въпроса е че предните нямаше нужда да им се обеснява че трее да се сагласува с бизнеса, с народа........", сега ПАК ЩЕ ГО ЦИТИРАМ "...ТОВА Е НЕЩО БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО" , А СЕГА СЪПОСТАВИ ДУМИТЕ НА ЧОВЕК (БИЗНЕСМЕН)УЧАСТВАЛ В ПРЕГОВОРИТЕ И ТВОЙТЕ И ОТКРИЙ РАЗЛИКИТЕ, САМ!
118
5
 
9
 
! Отговори
yann преди 14 години
Лошо е, когато едно правителство се докаже като импотентно.Не мога да разбера, колко повече факти искат т.нар. ГЕРБери, че да прогледнат и да се отрекат от месията Боко?Не че трябва да гласуват за СерГей или Доган или Костов...Но този ще я докара по-зле и от Виденов!?!Дянков е неадекватен, Цецо бръщолеви глупотрещини, Бойко съвсем се е вживял като месия и спасител на всички, а е сляп да види, че я кара към сравнения с Жан Вължан.Мъка, мъка...
117
2
 
13
 
! Отговори
ВИНЕТКИТЕ преди 14 години
АЛАБАШ А ВИНЕТКИТЕ.КОЛКО ОЩЕ НЕЩА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ КАТО ПАДНЕШ ОТ ВЛАСТА
116
1
 
2
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Ако това, което казваш е вярно, то нямаме право и да сме недоволни, съвсем. Има една поговорка: "по-добре дявола да ти е познат, отколкото непознат.". Дали е така, не зная, но поговорката е мъдра. Ти какво? Нинджи ли искаш да управляват такива неща? Че де ще ги знаеш, кои са? А какво означава "мутра". На едно кръстовище един ми го каза, след като заковах спирачки, на миллиметри, за да не се натреса в него. Но и той спря като мумия - изведнъж. Но и "овньо" ме нарече, така че не го отдавам на мен
115
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
и какво ме грее това?
114
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БОЦЕ ГО Е СТРАХ
113
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако борисов не пазен от държавните служби и не е в предните редове на политиката (между другото единственното убежище за него) до сега отдавна да е отстрелян .
112
9
 
10
 
! Отговори
маги преди 14 години
Не мога да се начудя на наглостта на Станишев, Р. Петков, Р Овчаров непрекъснато да се явяват по медиите. След като окрадоха и объркаха България, имат нахалството да критикуват и обсъждат действията на хора, които им оправят бъркотиите! За тях - само съд!
111
7
 
9
 
! Отговори
Dan до Ваня преди 14 години
Да Ви питам, до сега, кой български политик е направил толкова скандални разкрития за предишните управляващи, или предпочитате "Гарван-гарвану око не вади"?
110
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До Дан Като гледам какви полуграмотници ти отправят забележки ме е яд че си губиш потенциала да им отговаряш.Я ги отсвири тия пенсии.
109
0
 
1
 
! Отговори
Бай до Dan преди 14 години
Цитирал си точно 2 думи, пич, всичко останало си е твое мнение... не е ли така ?..!!...1!? А Аз ти отговарям с мойто мнение на твойто мнение... научи се да мислиш....
108
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че Дянков е *** е ясно. Че ББ е бивша мутра - също. Но, че от комунист няма по-лошо това е съвсем ясно. Затова Съсела да млъква и да се готви за затвора.
107
2
 
4
 
! Отговори
Dan до капо ди.. преди 14 години
Виждам колко компетентни са били, продават или заменят зема на 5 лева квадрата, а ремонтират на 2500 лева квадрата!!!!!!! СТРАШНИ НАПРАВО!
106
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Онзи нагъл червен плъх няма ли да млъкне??? Бойко, че не е цвете, не е... ама сравнен с серГея е направо перфектен.
105
0
 
2
 
! Отговори
Dan до Бай преди 14 години
Научи се да четеш! Казах цитирам , което ако не знаеш какво означава, хвани някой по компетентен от теб да ти го прочете!Справка интервюто беше от "Хоризонт", провери!