Спаска Митрова ще съветва евродепутат от Атака

Тя ще консултира Димитър Стоянов за проблемите в Македония
24 юни 2010 23:00,
112
Спаска Митрова ще съветва евродепутат от Атака
Снимка: БГНЕС

Спаска Митрова ще бъде сътрудник на евродепутата от Атака Димитър Стоянов.

В четвъртък Митрова се срещна с парламентарната група на Атака в Народното събрание.

Още по темата

Българската гражданка ще консултира Стоянов „по въпроси, свързани с прогреса на Македония за членството й в ЕС“.

Волен Сидеров обяви също така, че Атака ще осигури адвокатска защита на Митрова.

Тя е осъдена на 9-месечна условна присъда за клевета и обида на съдии.

Явор Нотев ще се ангажира с нейната защита, вероятно и колегата му Огнян Стоичков, добави Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
възмутена преди 13 години
Партия Атака, вече наистина няма кого да излъжете. Много далече отидохте с далаверите си. И пак нещо измислено за малко шум. Хората не знаят какво правят Митето и Слави в ЕП ли? Знаят, знаят!
79
1
 
3
 
! Отговори
коко преди 14 години
Явно "защитниците " на таз "мъченица за българщината"-каквато тя иска да се докара,не можаха да и намерят друго поприще и начин за препитание,та решиха така казуса.Нищо,ние Митко не ще го мислим,той е от партията-семейство и може да си позволи да издържа Спаска.Как пък досега не вдянаха,че нейната цел е от бракоразводното си дело желае да направи кариера?
78
2
 
2
 
! Отговори
balgarka преди 14 години
stiga ste ni zanimavali sas tazi pachavra..koko samotni i bedni balgarski maiki zaslugavat ubagenie i pomosht , a vie ni zanimavate egednevno sas edna nagla intrigantka, za kojato nishto napraveno za neja ot Balgarija dosega ne beshe dostatachno...Otvrat !!!
77
1
 
2
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 14 години
Макар, че споделям до известна (неголяма) степен идеите (не делата) на АТАКА, Димитър Стоянов отдавна трябваше да е в затвора за расистки подбуди и насаждане на предпоставки за сегрегация. Не че защитавам *** и други подобни, но нали сме в ЕС? ЕС е съюз, който в близко бъдеще ще бъде превзет от ***, следователно щом сме вътре, трябва да споделяме ценностите му. Останалото е излагация на страната ни пред СВЕТА!
76
2
 
4
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 14 години
Дадоха ли й на женицата ясла? Дадоха й! А стотици българи не могат и да се докопат до работа по специалността си и ходят да карат таксита, продавайки дрога и возейки карачки... Затова скоро България ще е държава, населена с псевдобългари, а истинските такива ще са се изнесли отдавна зад граница. Лошото е, че и там огромна част (образовани) ги чака четката за тоалетни и гъбата с мръсните чинии, ама няма как - нали трябва да яде и да се облича човек!
75
2
 
2
 
! Отговори
До_сръбските подлоги преди 14 години
Как си личи просташката сръбска шлифовка на сръбските *** от рода на на "ha ha ha" и "balgarka" ? Като не знаят какво да кажат, посягат върху достойнството на Спаска на тема "Дали и с кого била в леглото ?" Ей, балканска простотия до шия ! Боли, а, боли, че съшитият с бели конци Коминтерновски сърбомакедонизъм е жалък и обречен !
74
2
 
3
 
! Отговори
Спаска Димитрова Сто преди 14 години
Това е истинска ракиена идея! Спаска ще помага на а,така! А кой ще помага на Волен по алкохолните проблеми? Спаска ще може ли да лети с Луфтханза, или няма да я пуснат на борда?
73
1
 
2
 
! Отговори
balgarka преди 14 години
Abe nali Bogidar Dimitrov si beshe vzel tazi vav legloto ( pardon, pod kriloto) , kolko politizi ja "uteshavaha"...az misleh che nomerata na tazi sa za da vleze vav mediite, a to bilo za pari.....otvrat !!!
72
1
 
6
 
! Отговори
Гадняра преди 14 години
Волене, акъл имаш ли?! Тия двамата са хвани единия удари другия! Тия ли ще правят политиката на България?
71
1
 
2
 
! Отговори
ha ha ha преди 14 години
Ei, tazi sas mnogo narod si legna vav legloto...sega "Ataka" e nared...
70
0
 
6
 
! Отговори
skd преди 14 години
Що не я направите национален герой тая бе?
69
7
 
3
 
! Отговори
Даме преди 14 години
Сръбските *** тук да си затварят зловонните уста ! Спаска е преди всичко майчица, която УДБАшите на ФИРОМ репресират по две причини:1. Защото лумпенизираният й бивш мъж е СЪРБИН (толериран от УДБА);2. Защото Спаска има СМЕЛОСТТА ДА ЗАЯВИ, ЧЕ Е БЪЛГАРКА и вярва в подкрепата на България. А на сръбските *** пожелавам същата участ - да им отнемат децата, за награда да ги изпратят да полежат в затвора и след това да ги натирят навън !
68
0
 
6
 
! Отговори
Елена преди 14 години
Аман от псевдо-патриоти с българско гражданство...
67
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НАЙ-ДОБРАТА, НАЙ-МНОГОСТРАДАЛНА "ИСТИНСКА БЪЛГАРКА?!ХАЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ!
66
0
 
10
 
! Отговори
КАКВО БРАВО!!!??? преди 14 години
Как може да се сравнява тази с Ботев, Левски-вие нормални ли сте?!Освен да развява личните си проблеми и да измъква дивиденти за себи си,какво е направила за Б-я?Най-знаеща и най-кадърна ,че ще я правят сътрудник на евродепутат.Пълен абсурден политически цирк.На нас истинските българи, които се трудим реално и мъчим в Б-я ни писна от нея.
65
1
 
7
 
! Отговори
19 преди 14 години
ТАЗИ Е ПСИХОБОЛНА МАКЕДОНКА .НЕКА ДА СЪВЕТВА КОЛБАСАРНИЦАТА ЗА МАКЕДОНКИ
64
4
 
6
 
! Отговори
йойо преди 14 години
Какви съвети ще дава тая куха лейка?
63
1
 
11
 
! Отговори
Елена преди 14 години
Какво ''браво'' бе, луди ли сте. Спаска е уникално неблагодарен човек.Досега я издържаше ВМРО, плащаше делата, адвокатите и я издържаха изцяло, а какво направи Спаска- продаде се на Атака за 1000 евро. ''национален герой'' айде нема нужда, пука й на Спаска за каузата в Македония или нещо друго ................
62
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За мен това е най-истинския и реален български патриот в момента.Това да се изправиш срещу постоталитарната сърбоманска съдебна система в държава ,която е ръководена от отявлени българомразци доказаали това с вековния терор над всичко българско в Македония си егероизъм равен на този на Христо Ботев и Стефан Караджа.ПОКЛОН ПРЕД ТАКИВА ХОРА.Само такъв е начина да се изгради активна политика към Македония като се даде дума хора с българско самосъзнание там да съветват и консултират наши политици.
61
5
 
4
 
! Отговори
БРАВО преди 14 години
Браво Спаске браво Митрова . Една снимка и до портрета на ДЯКОНА защото и ти си национален ГЕРОЙ *** Спаске амчи тъй де. Евала....