Спаска Митрова ще съветва евродепутат от Атака

Тя ще консултира Димитър Стоянов за проблемите в Македония
24 юни 2010 23:00,
112
Спаска Митрова ще съветва евродепутат от Атака
Снимка: БГНЕС

Спаска Митрова ще бъде сътрудник на евродепутата от Атака Димитър Стоянов.

В четвъртък Митрова се срещна с парламентарната група на Атака в Народното събрание.

Още по темата

Българската гражданка ще консултира Стоянов „по въпроси, свързани с прогреса на Македония за членството й в ЕС“.

Волен Сидеров обяви също така, че Атака ще осигури адвокатска защита на Митрова.

Тя е осъдена на 9-месечна условна присъда за клевета и обида на съдии.

Явор Нотев ще се ангажира с нейната защита, вероятно и колегата му Огнян Стоичков, добави Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
8
 
! Отговори
t преди 14 години
Ахахахаха, защо не я изберем за президент???? Няма толкова *** народ...някаква кифла, която името не може да си напише ще съветва...цирк!!!!!!
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мале тая пак се появи на бял свят. какво е направила за родината, че толкоз я тачат? *** народ, бедна държава!
58
2
 
6
 
! Отговори
Ben преди 14 години
Тая и атакистите дано да проумеят, че за разлика от нас македонското законодателството защитава семейството и децата
57
1
 
9
 
! Отговори
Донка преди 14 години
Айде стига с тая бе направихме я национален герои едва ли не
56
0
 
5
 
! Отговори
Злобна уста преди 14 години
"добродушко", съветника на евродепутата Д.С. по проблемите на Македония е ясен! А по проблемите на Бразилия, Индия, Виетнам, Суринам и ...... целия политически атлас на света - КОИ ЩЕ БЪДАТ, бе????????
55
1
 
6
 
! Отговори
XXL преди 14 години
Каквито евродепутатите такива и сътрудниците.
54
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
затворете си злобните усти !!! подкрепям назначението и с две ръце !!!
53
4
 
12
 
! Отговори
ники преди 14 години
до 73 . А на тебе не те ли интерисува къде отиват парите ни? Кой съветва държавата? Защо българите в България нямаме работа, а на измислена българка от 3 години живяла и възпитана в Македония омъжена за сърбин, не само и се осигурява и работа и заплата и държавна помощ и какво ли не, но и ще ни съветва в ЕС ? Нима ние българите в Бългаиря сме по лоши от Спаска?
52
2
 
10
 
! Отговори
1960 преди 14 години
Предлагам да я направим национален герой......Жалко за всички, които се пържим в тая държава.
51
2
 
4
 
! Отговори
самоковец преди 14 години
да вземата атакаджиите да я турят и общински съветник в Самоков на местото на Галев. Те техните кадри все таквиз - кой пил, кой се бил...........
50
2
 
9
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 14 години
Аз сьщо сьм ЗА,да я защитават БГ адвокати,независимо от коя партия са,но... !Чак пьк да я правят Евро Депутат!?!... Спомням си че само ведньж слушах нейно интервю,и се видя,че мисленето и ,и общуването и като цяло са доста ОГРАНИЧЕНИ!(ученичка с основно образование,с БАЛ 3-ка)... В смисьл , може да ДЕБАТИРА на ниво - махленски разговор... Иначе нямам нищо против нея,но да става сьветник ?...
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
" Спаска Митрова ще съветва евродепутат от Атака24.06.2010 23:0078 Тя ще консултира Димитър Стоянов за проблемите в Македония ........." Нали се сещате, че ние ще плащаме заплатата й! Девалвиралата у нас длъжност "съветник" в действителност предполага огромни познания по темата. Спаска ще "съветва" пристрастно поради проблема й, както и на махленско ниво! Ха да ни е честит новия "данък Спаска"
48
2
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 14 години
АКО ЗАПЛАТАТА Я ПЛАЩАМЕ НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ - НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН !!!!!СЪВЕТНИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ СПЕЦИАЛИСТИ, А НЕ НЯКАКВИ СЛУЧАЙНИ ФИЗИОНОМИИ.КАКВО РАЗБИРА ТАЗИ??? КАКВО Е УЧИЛА, КЪДЕ Е ЖИВЯЛА, АБЕ..... МИ ДА Й ДАВАТ ЕДНО 1400ЛВ ЗАПЛАТА, И ОЩЕ 1000ЛВ МЕСЕЧНО ЗА ПЪТУВАНЕ И Т.Н, А ПОСЛЕ НЯМАЛО ПАРИ В БЮДЖЕТА - МИ ОТКЪДЕ ДА ИМА, КАТО ИМА 240 ДЕПУТАТИ И 5000 СЪВЕТНИЦИ И 50 000 000 000 КЮФТЕТА ИЗЯДЕНИ ОТ ТЯХ!!!
47
5
 
1
 
! Отговори
Урод преди 14 години
До 66 НИКИ ....> Явно ти си простака който е психично болен и си в България. Ами явно има *** като теб и затова не върви държавата. Като всеки примитив си седнал да правиш сметка кой къде си харчи парите. Би трябвало да се вълнувап дали пълнят касата незаконно, а не как си ги харчат. Сигурно се вбесяваш ако жена ти, ти държи сметка как си харчиш парите...ха-ха-ха психоооо
46
2
 
11
 
! Отговори
УЖАС преди 14 години
ОСЪДЕН - СЪВЕТНИК НА ДЕПУТАТ.НЕ МОЖЕ ЕДНО СЕМЕЙСТВО ДА ИМА - ДЪРЖАВА ЩЕ "РЪКОВОДИ"ОБРАЗОВАНИЕ - СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКОТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО В БЪЛГАРИЯ - ОТ ТАКИВА СПЕЦИАЛИСТИ СМЕ НА ТОЯ ХАЛ. УЖАС. УЖАС. УЖАС.
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нека да и бъде осигурена адвокатска защита. Няма лошо. Но за съветник има ли качества? Съмнявам се. Това ми прилича на лош PR.
44
3
 
8
 
! Отговори
ЕС преди 14 години
СМЯХ
43
3
 
3
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
Спаска си е българка,каквито са всички,живеещи във Вардарска Македония.Щепосетя този район,за да поговоря с хората на майчиния им език.ЕвродепутатаДимитър Стоянов е умно....момче и ще успее да огласи отношението науправляващата....клика в Македония към българите в този....район.Всичко сиидва на....мястото но не става веднага.Крайно време е нещата да се казват,такивакаквито са.
42
2
 
3
 
! Отговори
Шматко преди 14 години
Спаске душо внимаваи кво приемаш . Митето е метеросексуален вече демек си копува възелинът от МЕТРО . АТАКА до този момент с нищо не се погрижи за теб а сега когато никои неиска да гласува се ловят за теб за добре рекламираната от СКАТ проблематика около теб . Спаске бегаи от Митко той си е обикновен *** както и доведения му татко е би има Капка и Чукалов Чукалиуна . А за разнообразие Калина . Спаске нима искаш да станеш сексуално разнообразие на ООД фамилия Сидерови ?
41
5
 
11
 
! Отговори
ники преди 14 години
Ние БГ сме уникални . Първата простакела от чужбина, с явни следи от психически проблеми във физиономията стана символ на държавна помощ. Ние обикновените българи нямаме пари да си платим тока, икономисваме от всичко а на тази тъпка и се осигури работа, закрила държавна, безплатна юридическа помощ и ще съветва БГ евродепутати. Излиза че всеки който се обяви за българин в чужбина има право на повече защита от живеещите в БГ българи...Нямам думи от нашата простотия...........