Спаска Митрова ще съветва евродепутат от Атака

Тя ще консултира Димитър Стоянов за проблемите в Македония
24 юни 2010 23:00,
112
Спаска Митрова ще съветва евродепутат от Атака
Снимка: БГНЕС

Спаска Митрова ще бъде сътрудник на евродепутата от Атака Димитър Стоянов.

В четвъртък Митрова се срещна с парламентарната група на Атака в Народното събрание.

Още по темата

Българската гражданка ще консултира Стоянов „по въпроси, свързани с прогреса на Македония за членството й в ЕС“.

Волен Сидеров обяви също така, че Атака ще осигури адвокатска защита на Митрова.

Тя е осъдена на 9-месечна условна присъда за клевета и обида на съдии.

Явор Нотев ще се ангажира с нейната защита, вероятно и колегата му Огнян Стоичков, добави Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
3
 
! Отговори
МК преди 14 години
Ако твоите прадеди разберат какво си написал ще ти резнат предателската кратунка.
39
0
 
7
 
! Отговори
kotarak преди 14 години
В Македония *** са синеоки, небето зелено а тревата синя.
38
10
 
4
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Браво на АТАКА!
37
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
простотии ама то депутат от атака и неграмотен може да го съветва така че всичко е наред
36
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И техният премиер е като наш Бойко - страх го е да пипне незаконно обогатилите се милионери и стоварва тежеста на кризата в/у гърба на най-онеправданите слоеве на населението !!!
35
4
 
3
 
! Отговори
1111 преди 14 години
televiziq skat 6te se nasere ot qd!-nenavistnata im ATAKA da otkradne takyv cenen kadar... a kolko bqha investirali v neq,-sega trqbva da se oglejdat za nova reitingova zada4a.
34
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПА ШТА СИ ТИ?Иван Вазов Па шта си ти? - такъв въпрос задава във твоя дом безочлив чужденец. Па шта си ти? - с такваз псувня смущава душата ти некакен пришълец; Па шта си ти? - туй питане навред - при Дрин, при Шар, при Вардар, Преспа драга о, бъларино, сърбин ти полага и чака с начумерен лик ответ. Но ти пази се, прав ответ не давай. Кажи се португалец кюрд, сириец, лапонец, ***, ***, индиец - но българин се само не признавай. Че тоз грях смъртен прошка там не знай: влече позор, побой затвор, изгнанье - невидени при прежните тирани. Скрий, че си българин в най-българския край; че си потомък Самуилов, на Атонский Паисий внук; скрий на коя си майка син, на кой язик пей мътний Вардар, синий Дрин, и езерата и горите македонски! Не споменувай Лозеград, Люлебургас, ни Булаир ужасни: ти би разбудил подозрения опасни, че на героите техни може да си брат. Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека, дъбрава, езеро, река, рид, планина ще викат с глас през всички времена: "Тук българи са, българи от памтивека!"Април, 1913 г.
33
0
 
3
 
! Отговори
Dobrudjanche преди 14 години
Sashko bre, ti shto si bqgal ot chas po Istoriq bre. Stalin daval... Ne moito ovcharche, "tatko" ti Stalin samo e vzemal ...
32
6
 
11
 
! Отговори
па ща си ти преди 14 години
Нали точно защото е омъжена за сърбин е на това положение и се наложи да се намесваме ние. Стига сте плюли македонците, там има свестни хора, но никой от тях няма да тръгне да плюе България. Тука дето плюят са само сръбски мекерета като тия дето са на власт там и си измислят историята да им се смее целия свят. Трябва да има промяна и тя ще стане точно с такива действия. Аз съм готов да подам ръка на всеки българин, където и да се намира дори и в паспорта му да пише македонец.
31
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сашо,Сашо,тъпо комунистическо недоносче.Сталин никога нищо не ни е давал!Германците ни върнаха Южна Добруджа,а Сталин ни отне област Македония,като заедно с тито и димитров измислиха "македонска" нация и език и ги дадоха на сърбите.От всичките ни съседи единствено с Румънците нямаме проблеми относно териториални претенций.Умствено изостанали като тебе дърпат държавата ни назад.Лягай да спиш,че утре рано те пращам да пасеш говедата.П.С.До два месеца да си научил истинската история,мръсен болшевик
30
0
 
6
 
! Отговори
Сашо преди 14 години
ДО 43:Така е ,руманците щяха да гледат Черно Море през БЪЛГАРСКОТО КПП.Ама не Цар Борис 3-ти избра македонските чукари пред земите на които е стъпал Хан Аспарух..от които земи сега шяхме да събираме такси от транзита.
29
3
 
7
 
! Отговори
Н.Д. преди 14 години
Дали този Митко Стоянов ще успее да опъне Спаска - съмнявам се, все пак тя е като расова кобила, и не е за всеки.
28
1
 
7
 
! Отговори
до 41 преди 14 години
И аз дълго време се занимавах със една глупава блондика.Същата работа като с Македония.Даже от историческа гледна точка,трябва да обръщаме повече внимание на българите от Украйна и Молдова които са със БЪЛГАРСКО самосъзнание или тези от Албания и Сърбия ,които също са със БЪЛГАРСКО самосъзнание!!
27
4
 
7
 
! Отговори
дискриминиран преди 14 години
Да не сравняваме Спаска Митрова с либийските пачаври.
26
2
 
4
 
! Отговори
Чалгар-Кючеков преди 14 години
не си е мръднала за българите в Западните покрайнини, но ние си имаме един известен случай Спаска Митрова и ще си дъвчем него.Нямам нищо против жената, съчувствам й за това, което й се случва в Македония, но е време и тя като съветник в ЕП и държавата да направят нещо преди и малкото останали българи в Сърбия и Македония да бъдат претопени!
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Митето, на тати доведения си взе една ***.Какво разбира тая пу..ка от европолитика и по какво ще го съветва тоя умник, готованец.По това как се праят *** или чукат яйца.
24
2
 
3
 
! Отговори
Чалгар-Кючеков преди 14 години
седят по улиците, роват в ***, просят и т.н. за тях нищо. Така си обърна мнението на хората срещу медиците, така ще се обърне и мнението на останалите българи в Македония срещу нея! Защото всеки ще си каже и мене ме репресират, ама няма помощ за мене и т.н.Или да има помощ за всички или да няма за никой.Защото така държавата печели един сънародник на нейна страна и губи 10, които ще си кажат по-добре да стана сърбин или македонец поне да не ме репресират.Защото държавата в момента пръста н
23
0
 
8
 
! Отговори
! преди 14 години
Не смятам, че се възползва от положението, но смятам, че България прекалява с тези единични случаи и веднага медиите почват да надуват.Така се получава и омразата между хората! Защото Спаска е една, но не и единствената репресирана в Македония. Така стана и с медиците в Либия.Освободиха ги и всички медии гръмват радост, ура и т.н. и после почват МТЕЛ ше им дава апартаменти, еди кой си ще им признава загубените години като стаж и т.н., а в същото време хора, които имат проблеми в държавата, сед
22
4
 
3
 
! Отговори
Сашо преди 14 години
Навремето Сталин ни даваше цяла северна Добруджа ,ако се включим на страната на Англия и СССР.Но не, наште избраха Македония!На ви сега Македония!
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Остави ги!Незнаят какво искат.Нали мразехте сърбоманите?Ами Спаска е била омъжена за србин!!