ВМРО: Ако Турция влезе в ЕС, какво правим с Афганистан?

Партията внесе подписка за референдум в парламента
14 юли 2010 15:32,
251
ВМРО: Ако Турция влезе в ЕС, какво правим с Афганистан?
Снимка: БГНЕС

322 526 подписа внесоха ВМРО в Народното събрание с искане за национален референдум относно позицията на България по кандидатурата на Турция за членство в Европейския съюз.

"Турция чисто географски не е в Европа. Турция е азиатска държава", каза председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той е категоричен, че мястото на нашата съседка не е в Евросъюза. 

"Вие смятате ли, че и Афганистан трябва да влезе в ЕС?", попита лидерът на ВМРО.

Още по темата

Според ВМРО, ако се проведе референдумът, за първи път България ще има позиция, която ще бъде изработена от хората.

Това не се е случвало никога в българската история, отбелязаха от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още по темата: референдум
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Абе, Василев, ти се появяваш във форумите, само в деня когато на Позитано,20 дават заплати. Я по- добре се скрий като патроно си Александър Льольов или по-добре като Гошо Тарабата.
191
3
 
6
 
! Отговори
До вай вай преди 14 години
Истинския християнин и този който си е сменил религията преди няколко века са еднакви хора - със светла кожа, светли очи и светла коса. Когато отидеш в мюсюлманско село веднага си личи, че всъщност това са българи, който някогашни техни роднини са сменили религията си. Истинските турци са ниски на ръст, *** и задължително с тъмни коси и тъмни очи. Разликите са чисто антропогенни. В Турция има много светли и високи хора, на които им е пределно ясно, че те са турци но само по религия.
190
0
 
2
 
! Отговори
Леле мале преди 14 години
До 195 - по въпроса за крадливото *** племе съм съгласен с теб. Това е другият голям проблем с който също трябва сами да се справим. Нито държава, нито някой от вън ще помогне. Ние сами трябва да се справим - нетърпимост към *** навсякъде и по всяко време.
189
4
 
4
 
! Отговори
вай-вай преди 14 години
А пък и историята показва,че е имало едно лашкане между различни пра-деди и не се знае кой-кой е.
188
0
 
4
 
! Отговори
Бай Миле преди 14 години
Предполагам, че ЕС ще се разпадне по-скоро от приемането на Турция.Защо се хващате за името ЕВРОПЕЙСКИ, та той си е осъвременен модел на СЪВЕТСКИ, но с тази разлика, че се плащат купища пари за една раздута и неефективна бюрокрация и преводаческо бюро...ЕВРО-то отива към пълен крах, а не е с много дълга история...
187
0
 
0
 
! Отговори
Сорос преди 14 години
до 196 - Пропусни да цитираш "Отворено Общество", Световната банка и МВФ."Отворено Общество" - Неправителствен институт за насърчаване и развитие на обществото в страната и подпомагане на европейския интеграционния процес.Тези не са "майка-кухня", можете да бъдете сигурни.
186
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако Мухамед не отиде до планината тя ще отиде при него.Това е положението с Турция защото тя е бъдещето на Европа.
185
2
 
3
 
! Отговори
вай-вай преди 14 години
Само недей казва,че ти си истински християнин,че ще станеш смешен.
184
1
 
3
 
! Отговори
Мисъл преди 14 години
Ако успеем да се преборим със закостенелите разбирания на определени кръгове от турският политически и религиозен живот е напълно възможно Турция да бъде приета в ЕС. Между другото всички религии имат един корен, имащ обединителна функция и основаващ се на известен на всички морални и етични норми. А в Афганистан е част от човечеството.
183
4
 
5
 
! Отговори
Не на Турция в ЕС преди 14 години
До Вай вайТурците са вредни за развитието на Европейската култура и наука. Те са виновни за застоя на Балканския полуостров. Те са НЕНУЖНИ на Европа. Всички в този форум, които защитават Турция да не забравят, че са българи и че техните дядовци са си предали вярата. Техните пра пра дядовци са били българи христяни, но със слаб характер и са предали религията си. Вие не сте турци, моля Ви отидете и направте всичко възможно да си върнете христянската вяра предадена от слабохарактерните Ви деди.
182
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Между 150 000 и 250 000 българи изпитват парични проблеми при набавянето на основните хранителни продукти за месеца.Доходите на тези хора достигат до 150 лв. на месец.Това показва изследване на институт "Отворено общество" и Световната банка за влиянието на кризата у нас.Данните показват, че близо 50 000 бедни българи пропускат по едно ядене на ден.В анкетата всяко трето домакинство заявява, че е ограничило разходите си за храна.Според директора на института Георги Стойков самотните и възрастните хора най-често срещат трудности при изхранването си."Отворено общество" вече обяви, че ще дари над 1,3 млн. лв. за обществени кухни за бедните и бездомните у нас.
181
1
 
2
 
! Отговори
do lele male преди 14 години
Ne znam dali detsata i vnitsite ti 6te govorqt turski,no sam uveren,4e detsata i vnitsite ti 6te sklu4vat brak s rom4eta....Demografia bratko, kakvo da se pravi..A znae6,4e nqkoi ne6ta ne iskat hlqb i hrana,prosto se panlqt i nasi6tat s drugo, se6ta6 se nali...Ta ne beri grija za turtsite, ti se gotvi da pregar6ta6 i tseluva6 %50 rom4e...Ha 4estito...Demografia bratko...demografia....
180
5
 
3
 
! Отговори
вай-вай преди 14 години
Абе мозък преди 600 години когато са дошли турците по тези земи да не би да са питали някой.Или някой е правил Референдум дали да идват.
179
2
 
5
 
! Отговори
Леле мале преди 14 години
Каракачанов май беше от Русе. Но това няма значение. Важното е всички да се обединим срещу това Турция да влезе в ЕС. Петата колона у нас в лицето на продажното ДПС работи само в тази посока. Време е да се събудим, иначе децата и внуците ни ще са длъжни да говорят турски език в псевдопарламента на бъдещата провинция ***.
178
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Awe opravete parvo tova pak posle mislete za Turcia..Между 150 000 и 250 000 българи изпитват парични проблеми при набавянето на основните хранителни продукти за месеца.Доходите на тези хора достигат до 150 лв. на месец.Това показва изследване на институт "Отворено общество" и Световната банка за влиянието на кризата у нас.Данните показват, че близо 50 000 бедни българи пропускат по едно ядене на ден.В анкетата всяко трето домакинство заявява, че е ограничило разходите си за храна.Според директора на института Георги Стойков самотните и възрастните хора най-често срещат трудности при изхранването си."Отворено общество" вече обяви, че ще дари над 1,3 млн. лв. за обществени кухни за бедните и бездомните у нас.
177
4
 
6
 
! Отговори
Не на Турция в ЕС преди 14 години
Чисто числено по население те са 10:1 спрямо нас. Просто ще ни залеят андалоските турци. Не трябва да позволяваме тази държава, която ни е клала да влиза в ЕС. Ние имаме интерес тя да НЕ влиза в ЕС.
176
3
 
4
 
! Отговори
вай-вай преди 14 години
Този Каракачанов и мастиите около него толкова много се вживяват в тази кауза за НЕ на Турция,че при евентуален неуспех съм сигурен,че тези овце масово ще се самоубият.Просто няма да го преживеят.
175
5
 
5
 
! Отговори
rafet преди 14 години
rano ili kasno balgarkite sa na6iiiiiiiiiiii.za8tot nemoje da gi zadovolite i da gi hranite ,te sa si na6i..............................
174
0
 
3
 
! Отговори
sapanmar преди 14 години
Karakachanov da si hodi v Makedoniq i da ne uchi bylgarite kak da ziveqt sys syseda si,koyto e nay-dobre ikonomicheski i ot cqlata EU,a da ne govorim za balkana. Aman be ot kalpavi politici deto ne ostavat horata na mira ami samo lovqt ribi v mytno. Po dobre s qka TR v EU,otkolkoto s ziva beda MK v EU.Neblagodarni *** sa maketata i ne im se vtyzvayte,sami pyrvi shte pravqt mitani na TR. Hayde veche nqma budali da vqrvat ba VMRO
173
3
 
4
 
! Отговори
Леле мале преди 14 години
Приемането на Турция в ЕС е пряка заплаха за суверенитета на България. Европа ни предаде когато трябваше да се намеси при нахлуването на турците на Балканския полуостров през 14-ти век и да ни помогне. Надделя интереса на Ватикана, Венеция и Генуа за търговията през Средиземно море. Сега ще ни предадат пак както предадоха Кипър - за пари. И под натиска на САЩ. Не бива да допускаме това. Ако ние не помслим за себе си - няма кой.