Чакайте с метлите и хващайте снежинките във въздуха!

Борисов: Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще се ядосам
Обновена: 10 дек 2010 18:59 | 10 дек 2010 14:47,
366
Чакайте с метлите и хващайте снежинките във въздуха!
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов е притеснен да не би тази година снегът пак да ни изненада. Във връзка с последната прогноза, че от днес се очакват снеговалежи в по-голямата част на страната, той е дал точни и ясни указания на отговорните за почистването още в сряда на правителственото заседание.

Това става ясно от стенограмата, публикувана на сайта на МС.

Бойко Борисов: В петък очакваме сняг. Да не ви изненада?

Росен Плевнелиев: Ще се справим.

Бойко Борисов: Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: „Снегът пак ги изненада”, ще бъда много ядосан. Затова ви предупреждавам: в петък ще вали сняг! До неделя ще се стопи, но в петък ще навали.

Росен Плевнелиев: Германия, Англия, включително половината летище на Германия бяха доста изненадани от първия сняг. Ще бъдем по-перфектни от германците, надявам се.

Бойко Борисов: Аз като гледах по телевизията какъв ад и какво чудо беше по Германия, Австрия, Полша, как инфраструктурата не им издържа…

На лов за първите снежинки в столицата отрано тази сутрин дебнеха вече първите снегорини, изкарани на някои булеварди.

Други пък се презастраховаха, като сипваха сол на видимо сухите улици... в очакване на първите снежинки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
18
 
4
 
! Отговори
ъ преди 13 години
Не сняг, а бомби трябва да валят над това племе ориенталско - ***! Снега е нещо чисто, красиво. За разлика от хората, над които се кани да вали.
27
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво! Толкова добре са се справили с този сняг, че повечето хода си мислят че не е валял изобщо. Грешът, просто всяка снежинка е била грижливо почистена още докато пада.
26
14
 
17
 
! Отговори
израз от тоталитариз преди 13 години
Борисов: Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще се ядосам. "Ще се ядосам" е типичен израз от тоталитаризма и предупреждава заложниците, пардон поданиците на пожарникаря, че върху тях ще се излее поредната порция пожарникарска агресия. В случая поредната доза политически мотивирано насилие срещу нацията!
25
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз се чудих защо днес не вали сняг,а то за какво било. Бойко е уплашил снега :)
24
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТИЯ ДВАМАТА СА ГОЛЕМИ ПАЛЯЧОВЦИ,ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК ИЛИ ДА ПЛАЧЕ С ТАКИВА УПРАВНИЦИ/./.??/ ПРАЗНИ ТИКВИ.
23
2
 
7
 
! Отговори
Фандъчето преди 13 години
Аз няма да допусна изненада,защото ще ги чакам снежинките на балкона ми и още преди да са паднали ще ги топя със сошоара ми.
22
4
 
20
 
! Отговори
IND преди 13 години
Бойко как ги стяга не е истина :)Ама така трябва и ако не слушат - шамари :)
21
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е най големия виц за деня ха ха хо хо хе хе рекъл Боко на Роко сняг да не падне на земята щото ще се изложиме и тази година затова да хващате снежинките във въздуха !
20
2
 
25
 
! Отговори
358 преди 13 години
"Росен Плевнелиев: Германия, Англия, включително половината летище на Германия бяха доста изненадани от първия сняг. Ще бъдем по-перфектни от германците, надявам се."Другата половина на летището на Германия, за щастие работеше... а германците ще ги стигнем и ще ги задминем, ама друг път.
19
0
 
56
 
! Отговори
хохо преди 13 години
Снегът пак ви изненада този път като не заваля...
18
3
 
18
 
! Отговори
марти преди 13 години
Къде е,защо няма...сняг???
17
13
 
22
 
! Отговори
Vik преди 13 години
Браво Г-н Борисов, Вие си го казахте с едно изречение- "Ако ПРОЧЕТА "Снега пак ги изненада""!!! Не какво ще се случи, а какво ще се пише по вестниците и дава по телевизиите??? Т.е. не е важно какво се е случиро в действителност, а как това е отразено в медиите..... Хвала на такива управници
16
6
 
33
 
! Отговори
Akcizi преди 13 години
*** скапаната държава е това! Работи се по команда, със закани и заклинания, а не по установени правила.Но просташкия народ е свикнал и харесва тоя тип работа,"политици" и отношения.
15
3
 
25
 
! Отговори
цц преди 13 години
Той и на депутатите беше ядосан......пък какво стана?
14
10
 
21
 
! Отговори
botsos преди 13 години
Снощи около 12 часа валя сняг в София. По булевард "България" и "Околовръстен път" имаше снегорини, които разпръскваха химикали по мокрите настилки. Външния термометър на колата показваше -1 градуса. Аз лично съм много доволен от организацията тази година и се надявам и в следващите дни да е такава!
13
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди 25 години БГ затъваше, но другарят Т.Ж. веселеше народа с блудкави и дебелашки шеги. Сега всяка прилика с действителни лица и събития е случайна.
12
1
 
33
 
! Отговори
Котешки очи преди 13 години
Аз очаквах тази сутрин да е натрупал сняг, а то слънце грееше. :))
11
13
 
32
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Ех Боко, Ех Тикво... Както снегът те изненадваше теб всяка година, така и другарката Фандупкова ще остане изненадана. Само софиянци няма да се изненадаме, че снегът ви е изненадал - ние вече сме свикнали с това. Виж, софиянци можем да бъдем изненадани, ако снегът НЕ ВИ изненада, но това е все в сферата на научната фантастика!
10
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко не ни хвърляй сняг в очите!
9
4
 
64
 
! Отговори
варненски цървул преди 13 години
Росен Плевнелиев : Ще бъдем по-перфектни от германците, надявам сехахаахххахаахахах,това да не е сценария на "пълна лудница" хахахахахахах