Това е моят глас, но разговорът е монтаж!

Вмъкнати са цели пасажи, има и шумове, каза Фидосова
Обновена: 18 яну 2011 14:34 | 17 яну 2011 09:45,
780
Това е моят глас, но разговорът е монтаж!
Снимка: Булфото

Депутатът от ГЕРБ Искра Фидосова беше категорична, че разпространеният й разговор с шефа на Митниците Ваньо Танов е манипулиран.

"Не потвърждавам съдържанието на разпространения разговор, защото на мен ми прави впечатление, че на много места са продължени цели изречения. Навсякъде има шумове на важни места. Това е манипулиран разговор, половината е заглушен", заяви тя пред bTV.

Фидосова призна, че това е нейният глас и че многократно е разговаряла с Ваньо Танов, но били вмъкнати думи.

Тя говорила с шефа на Митниците едва, когато конкурсът е приключил и оценките вече са били факт, защото имала информация от свои съграждани за корупция.

"Многократно бях информирана от граждани за съмнителния стандарт на шефа на митницата в Лом и затова се интересувах от конкурса", каза Фидосова.

Според нея изречението "Значи ние тука 20 общини обиколихме" е добавяно и тя не го е казвала в рамките на разпространения разговор.

Още по темата

Същото се отнасяло и до думите: "То оценките се пишат според поръчката", категорична беше Фидосова.

Миналата седмица РЗС разпространи записи, за които твърди, че са на депутатите от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова. От тях става ясно, че двете са лобирали за митнически назначения в Лом и Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


780
Още по темата: СРС-таИскра Фидосова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
624
0
 
5
 
! Отговори
иво преди 13 години
Гадно ми е , че съм се родил Българин. Гадно ми е ,че ни управляват мошенници и некадърници. Годно ми е , че еди народ може да даде гласа си за един пожарникар или цар и двамата да се окажат родени мошенници. В кое да повярвам и в кой. Гадна ДЪРЖАВА,и най гадното е че съм БЪЛГАРИН.Съжалявам и моля за извинение, онези , които са честни, но те не ни управляват, управляват ни мошенници.Управляват ли,не крадът ни или ни се подиграват такива като тази и нейният шеф или като С.Станишев. Управляват ни ***. Дали някой ден ще се събудим и ще разберем , че тези хора ни правят , червени, сини или жълти, ъочно зароди това. ЗА ДА НИ УПРЯВЛЯВАТ
623
2
 
0
 
! Отговори
dedo преди 13 години
По-добре такава, от колкото като А. Първанова да кове своите. Интернационала ще и помага до време. Само че целта на немските ****счета е главата на България да е постоянно сведена надолу и дали с помощта на А. Първанова или с нечия друга помощ от вътре - национални предатели при нас винаги ще имат на разположение.
622
2
 
1
 
! Отговори
dedo преди 13 години
До всички социалист(к)и: ако искате да построите комунизъм, сутрин, обед, вечер - ОНАНИЗЪМ!
621
1
 
1
 
! Отговори
4ekaj malko преди 13 години
Ako pravitelstvoto padne si podavam za Albansko grajdanstvo!!!
620
0
 
0
 
! Отговори
dedo преди 13 години
666, на всички ни е ясно, че сте партия на Онанистите. Щом си dedo, дръж си Дедовия, колкото можеш повече, дори може да го покажеш на Янето и СерГейчо. Много ще ти се зарадват!
619
0
 
0
 
! Отговори
dedo преди 13 години
657, аз ползвам ника dedo, ти можеш да подържиш Дедовия.
618
0
 
6
 
! Отговори
мис Пиги преди 13 години
Сами си правете изводите каква голяма далавера е да си в парламента, щом като Фидоска е напуснала такъв доходоносен бизнес в родния си град. Първият закон, който се гласува в този парламент уреждаше Фидоска по най- удобен начин за нея и за всички нотариуси. ГЕРБ са едно Мъпет шоу, Фидоска е мис Пиги.
617
0
 
6
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Тия номера и в Лом не минават!Фъшкиите са си мои, ама някой ми ги монтира (в гащите)Шефа на митницата в Лом бил със "съмнителен стандарт", затова вместо да го разследваме, да направим наш човек шеф на митницата (да си вдигне и той малко стандарта)Освен, че са ***, са и нахални!
616
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Можеше и по-кратко да го напишеш: "Върни се Тошо, че без теб-по-лошо"
615
0
 
1
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
добавка към 656:"Мир и спокойствие" включва ли убийството на Боби Райнов извършено от тълпа ***, пред очите на трима полицаи на няколко километра в права линия от сградата на Народното Събрание?
614
0
 
0
 
! Отговори
evakla преди 13 години
do dedo,Tova e samata iztina!!!
613
0
 
0
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Ако Луканов не беше изкрал милиардите, дето Т. Живков е бил събрал за новата ни АЕЦ Белене, сега тя щеше да е готова и вместо Турция да подписва споразумения с Япония за строеж на АЕЦ, щеше да купува енергия от нас, както го прави дълги години. За това национално предатество комунистите трябва да бъдат избити до 9-то коляно. Едни 60 милиарда можеше да влязат в нашия бюджет...
612
0
 
3
 
! Отговори
СеСеСеРЕ (СеРеСе) преди 13 години
че има мир и спокойствие, няма отвличания, сега въвеждат видеокамери и специален режим за пунктовете за скраб(за ***) и мн.др. видеонаблюдение за шофьорските курсове, магистрали, детски градини и т.н. и т.н----Започвам да питам по ред на въпросите:1.При кого е това спокойствие? При олигарсите ли? Защото не отвличаха Пешо и Гошо от Люлюн, а отвличаха разни Краус-чета, Киро-Кировци, Ангел Бончевци все честни до степен канонизиране в БПЦ индивиди. 2.Все-още се отвличат хора основно бедни хора (от средната класа), отвличат се и деца-момиченца за *** булки. 3.Пише се скраП! И тия видеокамери ще фалират пунктовете за изкупуване на метали, тъй като са на цената на 2 месечния им оборот. Иначе затягането на режима за изкупуване на метали е ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ, но то се прави замо заради ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА! 4.Видеонаблюдените при шофьорските курсове ще оскъпи и без това достатъчно скъпите курсове поне 2 пъти! 5.Магистралите и детските градини ще ги ядем ли, ще ги пием ли, ще се топлим ли с тях? Защото инфлацията в тая държава е чудовищна (говоря за РЕАЛНАТА, а не за официалната инфлация)!
611
4
 
2
 
! Отговори
dedo преди 13 години
651, бързо си изпий хапчетата!Точно интелигентните хора сме за ГЕРБ, защото те са единствената сила в БГ, които ще спрат комунистите да не крадат и ще върнат държавата от ДС в ръцете на хората.
610
1
 
0
 
! Отговори
do Amigo преди 13 години
Bratle dosta si aktiven maj ne razbirash 4e vsi4ko tova e provokacia ot tupani kato Jan4o I aleksej4o gorkite sveti vodi nenapiti. Ne razbirash li 4e hora kato tqh samo mogat da spe4eliat otdestabilizacia na durjavata!!!!tupan
609
0
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Тия ГЕРБ бая се поизложиха.Време е да ги сменим.Хайде сполука на БСП.
608
1
 
8
 
! Отговори
Не на престъпността преди 13 години
На войва като на война !Призовавам всички умни, свободомислещи, интелигентни и честни хора да се противопоставим най-решително на безобразията на властимащите !Ясно е, че времената на уличните протести отминаха, макар че лично аз нямам нищо против да се върнат.В интернет пространството обаче, може свободно да изразяваме мнението си и да не се страхуваме, да разобличаваме престъпленията на управляващите.Не може да купиш 6 апартамента за 1 година с чиновническа заплата от МВР и да покровителстваш незаконно производство, използвайки служебното си положение, а да наричеш другите хора "престъпници" !И нека управляващите знаят:ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ПОБЕДАТА !
607
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко си е виновен с опбтекаемата си позиция по Белене и Южен поток. Ако ги беше отрязал нямаше Кремъл да му върти тия *** номера
606
2
 
9
 
! Отговори
Amigo преди 13 години
ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
605
0
 
3
 
! Отговори
do 616 преди 13 години
Малко е пълничка, но става за мис България. byrkas nashia, istinata e 4e makar da e "Малко пълничка, но става за MAC България.