Това е моят глас, но разговорът е монтаж!

Вмъкнати са цели пасажи, има и шумове, каза Фидосова
Обновена: 18 яну 2011 14:34 | 17 яну 2011 09:45,
780
Това е моят глас, но разговорът е монтаж!
Снимка: Булфото

Депутатът от ГЕРБ Искра Фидосова беше категорична, че разпространеният й разговор с шефа на Митниците Ваньо Танов е манипулиран.

"Не потвърждавам съдържанието на разпространения разговор, защото на мен ми прави впечатление, че на много места са продължени цели изречения. Навсякъде има шумове на важни места. Това е манипулиран разговор, половината е заглушен", заяви тя пред bTV.

Фидосова призна, че това е нейният глас и че многократно е разговаряла с Ваньо Танов, но били вмъкнати думи.

Тя говорила с шефа на Митниците едва, когато конкурсът е приключил и оценките вече са били факт, защото имала информация от свои съграждани за корупция.

"Многократно бях информирана от граждани за съмнителния стандарт на шефа на митницата в Лом и затова се интересувах от конкурса", каза Фидосова.

Според нея изречението "Значи ние тука 20 общини обиколихме" е добавяно и тя не го е казвала в рамките на разпространения разговор.

Още по темата

Същото се отнасяло и до думите: "То оценките се пишат според поръчката", категорична беше Фидосова.

Миналата седмица РЗС разпространи записи, за които твърди, че са на депутатите от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова. От тях става ясно, че двете са лобирали за митнически назначения в Лом и Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


780
Още по темата: СРС-таИскра Фидосова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
604
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Глистите си храчат слуз а ГЕРБ си върви към втори мандат!
603
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Струва ми се,че ще ви огрее народната любов,както навремето 97-***!
602
1
 
2
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Колкото и да ревете, на следващите избори любимия агент Гоце ще си иде, ще седне скромно до царя и ще зарони крокодилски сълзи.А за вас, само да гъкнете, сме ви приготвили бронебойни патрони, с които през кевларената жилетка и 2-те титанови плочки под нея няма да оцелеете...
601
3
 
1
 
! Отговори
До 635 преди 13 години
Еми триперчето и резаното тракторче са решили и там да омаскарят работата ама няма да успеят!
600
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
632 не се излагай, това че си гол като пушка и на тебе няма какво да ти отмъкнат, не значи, че нама престъпност! Напротив - битовата престъпност която касае всички е на рекордни нива!
599
1
 
3
 
! Отговори
Amigo преди 13 години
аАХААААААА Не се ли е провалил Боко тиквата а........а да в какво ли да се е провалил- вече няма *** престъпност и беззаконие,вече на *** не плащаме тока и социалните,и българите са спрели да блъскат и за тях....да вече има спокойствие при ГРОБ- няма домови кражби и битова престъпност,осъдиха Нагли,Октоподи,Мутри,Пашата и ***.....Ха ха ха - пълен ,ужасяващ провал за наглите крадци от ГРОБ
598
0
 
0
 
! Отговори
до 634 преди 13 години
оти чакаме новия морал тиквичко куха
597
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По същия начин се назначаваха кадри и по комунистическо, и по царско време! От не ривахте тогава бе *** червени животни!!!!!!!!!!
596
2
 
3
 
! Отговори
da be da преди 13 години
Samo ne mi stana qsno koga bulgarite shte razberat, che tezi izmileni razgovori sa pulna botaforia, i ne samo tozi a vsichki koito chuhme i predishnite dni. Ne che sum fen na Boiko i kompania no tova e smeshno. Kak bulgarite mogat da povqrvat na takiva izmislici. A medijte, stanishev, qne qnev i sekvite podobni v momenta piruvat zashtoto si misliat che sa ospelia da pobediat neudobnia Bojko. Ako pravitelstvoto padne si podavam za Albansko grajdanstvo!!!
595
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Амиго ходи се прегледай...или пък скокни да постачкуваш в гърция и Румъния. В какво се провали - че има мир и спокойствие, няма отвличания, сега въвеждат видеокамери и специален режим за пунктовете за скраб(за ***) и мн.др. видеонаблюдение за шофьорските курсове, магистрали, детски градини и т.н. и т.н. Пини си хапчето и бегай да го лъскаш на трипера и гея!
594
2
 
3
 
! Отговори
Amigo преди 13 години
Казвам ти да знаеш истината мижитурко,и защо *** като теб живеят зле и кои са причините ,а единствената причина е в управлението на Групировката за Единно Разграбване на България- ГЕРБ/ГРОБ/
593
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на тази дебелана не може да й се вярва.тя с това гърло целия ефир ще заеме.
592
2
 
3
 
! Отговори
овчар преди 13 години
По-лошото е, че външният вид при гейберите съответства на душевността им ... :) :) :)...............да вземеш да коментираш и запалката ли???:)))
591
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сърце зло, във лой обвито...
590
2
 
3
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Много е трудно да започнем да възприемаме хората не по външния им вид, възраст, пол, цвят на кожата, вероизповедание. Външния вид е проблем на съответния индивид, но това не се отразява на неговата работоспособност. Забележки от подобно естество показват само колко е зле този, който ги прави.
589
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Малко ви бяха 60г, комунизъм!!!!!!!!!Още толкова ще ядете червяения ***!!!
588
0
 
7
 
! Отговори
Оператор преди 13 години
М-Тел, това е твоят глас (Искре)
587
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да кажем, че има манипулации. Но дори и отделните думи, и на двамата, са многозначителни.
586
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе амебо ти кой си че да ми казваш кое е истината??? Ай у лево, шматарок!
585
0
 
6
 
! Отговори
Свинар преди 13 години
Екстра си е Фидоска!