Няма да им мине номерът, няма!

Борисов обяви, че не го е еня за компроматната война
Обновена: 19 яну 2011 14:37 | 19 яну 2011 13:15,
595
Няма да им мине номерът, няма!
Снимка: Булфото

"С вота на доверие искам да дам знак на всички, които мислят, че по някакъв начин могат да ни подценяват, да ни изнудват или да ни отклонят от този път, че няма да им мине номерът".

Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти, на въпрос какъв знак е поисканият от него вот на доверие.

На въпрос дали ще спре компроматната война, премиерът каза, че не се интересува от това.

"Нека видят, че нашето правителство за четири години ще остави на България такива съоръжения – метро, Южна дъга, „Люлин”, „Марица”, „Тракия”, „Струма”, „Хемус", каза Борисов.

По-рано днес правителството прие решение да предложи на Народното събрание да гласува вот на доверие на Министерския съвет с премиер Бойко Борисов. Очаква се дебатът по него да бъде в четвъртък.

Голяма част от министрите обявиха, че рискът да се поиска вот на доверие си струва заради каузата "ГЕРБ".

Някои от министрите признаха обаче, че независимо от вота има проблеми със сигурността.

Още по темата

"С този вот на доверие искаме да покажем, че не само ще строим магистрали и пътища, ще правим пречиствателни станции, ще усвояваме ударно еврофондове, ще пазим макроикономическата стабилност, но и че провеждаме цялостна политика", коментира Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


595
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
518
7
 
10
 
! Отговори
тнт преди 13 години
Следващото правителство на България ще има тежката задача да организира така наречения български "Нюрнбергски процес" за шайката на Боко и дано да е справедлив процеса и да се употребят достатъчно въжета с примка.
517
5
 
8
 
! Отговори
kitaec__ преди 13 години
Големи циркаджии са ***,все пак и другаря Борисов е един от тях
516
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
малей как са се развихрили *** тука. Все тая - ще гризнете хурката следващите избори:)
515
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От резултатите от тази проверка ще видите, че става дума за съвсем законосъобразни и премерени действия и в тази ситуация сме убедени, че злоупотреба и преекспониране със специални разузнавателни средства (СРС) няма. Това каза пред журналисти председателят на парламентарната подкомисия за СРС-та Явор Нотев. Нотев отказа да коментира в каква фаза е досъдебното производство, образувано от ВКП във връзка със съмнения за контрабанда на група лица спрямо, които са били назначени СРС-та. Сред тях е и шефът на Агенция Митници Ваньо Танов. Има веществени доказателствени средства в резултат на приложените специални разузнавателни средства и не е редно да ги коментираме, посочи Нотев.А БРЕ БОЙКО НАЛИ ВЧЕРА БЯХА МОНТАЖ БРЕ БОЙКО.ЧАСТНИ СТРУКТУРИ ВИ БИЛИ ПОДСЛУШВАЛИ. ЛЪЖЦИ. БЕЗСРАМНИЦИ,ВЗЕХТЕ ДА ГОВОРИТЕ ПО ТРИБУНИТЕ КАТО СТАЛИН И ХИТЛЕР.НЯМА ДА ЗАТВОРИТЕ УСТАТА НА УМНИТЕ , ИНТЕЛИГЕНТИ И ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ ХОРА ГЕРБ ХИПЕРКОМУНИСТИ.ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА г-н Нотев мъж и човек с достойнство отвсякъде.
514
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Носят се слухове,че е оказан натиск към Светия Синод да канонизира преживе Св.Бойко Борисов Чудотворец.
513
1
 
12
 
! Отговори
джонатайка преди 13 години
...ще остави на България такива съоръжения метро, Южна дъга, Люлин, Марица, Тракия, Струма, Хемус", каза Борисов.С една дума Боко иска да каже,който иска да си вади хляба да се нареди на магистралата и да чака.
512
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Balgarskijat narod e vas , gospodi Premier !!!
511
9
 
10
 
! Отговори
от Разград преди 13 години
Много му отива на премиера,пича си е пич!!!Яд ви е защото на Хамстера,Дуан и Деди никой в Разград няма да даде такива шапки,дори и да им дадат няма да им ходят.Умрете от яд,САМО БОЙКО И КОМПАНИЯ да ни е жив и здрав.
510
0
 
6
 
! Отговори
колар преди 13 години
Ти в кой век си мойто момче???? Работа по полето наистина има, ПАЗАРИ няма кой да купува, няма цена. Веднага се разбира, че макар да говориш за селска работа, Ти никога не си ходил на пазара да продаваш!!! Но аз говорих за друг тип работа - като лека и тежка промишленост. Тук се произвеждаше ел. двигатели, мотокари, сглобяваха се камиони, коли, произвдосво на стоманени траби и още какво ли не, което сега е поломено и разбито. Защото гледате Германците, ама заплатите не им идват от нивата...
509
10
 
9
 
! Отговори
Петко преди 13 години
Борисов обяви, че не го е еня за НАРОДА КАКВО МИСЛИ ДА Е МИСЛИЛ КОГАТО Е ГЛАСУВАЛ ИЛИ НЕ
508
5
 
4
 
! Отговори
Петко преди 13 години
ПолитикаНяма да МИ мине номерът, няма!КАЗА БОКО И СЕ ЗАМИСЛИ ЗА СПЕЦЯЛИЗИРАНИЯ СЪД КОЙТО ПРОКАРА ЗА СВОЙ ИНТЕРЕСИ И В КОЙТО ЩЕ МУ СВЪРШИ МАРИОНЕТСКАТА КАРИЕРА НА МУТРА ВЪВ ВЛАСТТА
507
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
в Европа не обичат нито мутрите, нито милиционерите
506
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и какво да не би празногравия дърдорко да ги е построил тези магистрали - посториха ги хората, строителите - с парите от ЕС, а не от СИ-Банк. СИ-Банк само прибира и дере кожи от народа.Долен лъжец и ненкадърник!
505
2
 
8
 
! Отговори
аз не съм преди 13 години
аз не съм виновен че съм селски тарикат и си правя мангизите, баламите сте вие , щот ако бехте правили мускули нямаше да сте с комплекси и да гласувате за мен, ако бехте чели само винету нямаше да ви се превиждат разни демократически глупости, даже и бащите не са ви като на калинка и татко ,ми да не говорим за цецо дет татко му беше шофир, айдааа сега ъррр матрял
504
2
 
4
 
! Отговори
РАБОТА ИМА.... преди 13 години
...НА СЕЛО ,КОЛКОТО ИСКАШ----САМО ,ЧЕ НЯМА КОЙ ДА РАБОТИ!ЧАНТИТЕ В СОФИЯ ---СВЪРШИХА!ПАРИТЕ ЗА АПАРТАМЕНТИ ---СЪЩО!НИВАТА ,НЕ ЩЕ МОЛИТВИ И ЧАНТИ---ИСКА МОТИКА!ИЗНЕСОХТЕ ЗЪРНОТО....СЕГА РЕВЕТЕ ЗА ХЛЯБ!ЧЕРВЕНИТЕ ФИРМИ ,ГДЕТО ГО ИЗНЕСОХА----ПРАВЯТ ХЛЕБАРНИЦА НА ПОЗИТАНО-20!ВЗЕМЕТЕ СИ КУПОНЧЕТА--КАРАКАЧАНЧЕТА!
503
5
 
3
 
! Отговори
НЕ преди 13 години
НЕ ДУРГАР НАЛИ ЩЕ ПРИЗНАЕШ,ЧЕ БОИКО Е ПИЧ.
502
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БРЕ, ЧЕ ГОЛЯМ ГО ИЗВАДИ
501
1
 
2
 
! Отговори
DA преди 13 години
ПРОВАЛЕНА Е НА БАБА ТИ ПУ.....
500
4
 
9
 
! Отговори
колар преди 13 години
ще остави на България такива съоръжения метро, Южна дъга, Люлин, Марица, Тракия, Струма, Хемус", каза Борисов. - БОРИСОВ ХВЪРЛЯ ПРАХТА В ОЧИТЕ НА ХОРАТА, А ЗА ХЛЯБА НЕ ГОВОРИ. Защото нямаме работа, нямаме заплати като на нормални хора, нямаме доходи, нямаме нищо нормално в страната. Но ще имаме МАГИСТРАЛИ(вярвайте като им се прадваме и ще ги направят платени) за кого бе Бойче, за КОГО? Не и за народа, не и за българина... За мен Бойко Борисов е ПРЕДАТЕЛ, много ПОНАГЪЛ от наглите
499
2
 
2
 
! Отговори
do dedo преди 13 години
s teb sam dedo ! Hubavo e da se posmeem, che ot salzite nishto ne izliza...